KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Çöpler birikti, vatandaş tepkili

Yoğun karla birlikte kapanan yollar açıldı ancak biriken çöpler hala toplanamadı. En büyük sıkıntı ise soba ve kalorifer küllerinin toplanmaması olarak görülüyor

Çöpler birikti, vatandaş tepkili
04 ŞUBAT 2008 PAZARTESİ 10:17
0
1319
0
AA aa
Yoğun kar yağışının ardından çalışmalarını karla mücadelede yoğunlaştıran Bingöl Belediyesi, diğer kurumların yardımıyla kapalı yolları açtı ancak çöp birikintileri hâlâ ortada duruyor. Özellikle Yenimahalle ile Mirzan, Yeşilyurt mahallelerinde göze çarpan kirlilik, yer yer diğer mahallelerde de görülüyor.
Yaptıkları ihbarlarda çöplerin toplanmadığını bildiren vatandaşlar, çalışmaların hızlandırılmasını istiyor. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü yapılan çöp toplama işlemlerinin daha sonraki günlerde yapılmadığını ifade eden vatandaşlar: “Çöpler birikti, nereye bırakacağımız bilmiyoruz. Soba ve kaloriferlerden çıkarılan kül atıkları çuvallara konuldu, yol kenarlarında bekletiliyor. Belediye yetkililerinin bu soruna bir çözüm getirmesini istiyoruz” dediler.
Belediye yetkililerinin, çöplerin torbalanarak belirlenen bölgelere konulması yönündeki uyarılarını dikkate aldıklarını ancak sorunun çözülmediğine dikkat çeken vatandaşlar: “Bizler üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Belediye de görevini zamanında yaparsa sorun kalmaz. Daha temiz bir Bingöl isteniyorsa, öncelikle sorunun birinci muhatapları çalışmalı diyerek çöp toplama hizmetlerinin sağlık yürütülmesi yönünde çağrıda bulundular.
Yol kenarlarına konulan soba ve kalorifer küllerinin ise birçok yerde kaymanın engellenmesi için buzlanan yollara döküldüğü görüldü.
 

 

 

 

 






BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.08.2026
16:08
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Bingöllü hemşehrimiz Abdulvahap Afşin, yayımlanan yeni atama kararıyla Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
18.08.2026
16:07
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev değişikliğine gidildi. Geçtiğimiz yıl göreve getirilen Mehmet Fatih Aktay'ın yerine, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ödeme Daire Başkanı Hikmet Güneş atandı. Güneş, Bingöl'deki görevine başladı.
18.08.2026
16:06
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazada araçta bulunan Abdülhakim Tuğal hafif yaralandı.
18.08.2026
16:05
Bayram`a TMOK`ta Önemli Görev
Bayram'a TMOK'ta Önemli Görev
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alican Bayram, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi bünyesindeki Olimpik Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Komisyonu üyeliğine atandı. Bayram, TMOK bünyesindeki kurul ve komisyonlarda Bingöl Üniversitesi ve Bingöl'ü temsilen görev alan ilk akademisyen oldu.
18.08.2026
16:04
Bingöl`de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Bingöl'de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
18.08.2026
16:03
Bingöl Üniversitesi YKS`de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
Bingöl Üniversitesi YKS'de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
2026 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Bingöl Üniversitesi'nin 3 bin 783 kişilik lisans ve ön lisans kontenjanının 3 bin 760'ı doldu. Üniversitenin genel doluluk oranı yüzde 99,20 olurken, ön lisans programlarında yüzde 100 doluluk sağlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın