KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Haziran 2025 Cumartesi
°C

Coşkun'dan mhp ve bdp'ye yanıt

Ak Parti Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, MHP ve BDP İl Başkanlarının yaptığı açıklamalar üzerine yanıt verdi.

Coşkun`dan mhp ve bdp`ye yanıt
02 TEMMUZ 2010 CUMA 09:13
0
2060
0
AA aa
  • “MHP ve BDP aynı zihniyette siyaset yapıyor” açıklamasını yapan AK Parti Bingöl Milletvekili Coşkun'a MHP ve BDP İl Başkanları tepki göstermişti. Bu tepkiler üzerine yazılı bir açıklama yapan Coşkun, MHP ve BDP il başkanlarının partisinin ve şahsının üzerine yaptığı açıklamaları manidar bulduğunu söyledi.
     
“Açılımın bu ülke için ifade ettiği hayati mananın ortaya çıktığı bu günlerde açılıma karşı çıkan partilerin ard arda gazetelerde partim ve şahsım aleyhine açıklamalarda bulunmaları manidardır” diyen Coşkun, terörün bir hükümet sorunu olmadığı gibi herhangi bir partinin meselesinin de olmadığını ifade ederek, “Gencecik oğlunun mezarı başında ağlayan annenin, bir önceki seçimde hangi partiye oy verdiği ya da bir sonraki seçimde nereye oy vereceğine bakarak değerlendirme yapmak ahlaki ve insani değildir. Bu yüzden terörün partiler üstü milli bir mesele olduğu gerçeğinin bir an için bile akıldan çıkarılmaması gerektiğine inanıyoruz.

Ülkemizin en önemli meselesi olan terör ve terör koşullarının ortadan kaldırılması mücadelesinde tek sorumluluk hükümete ve partimize de ait değildir. Bu sorun mecliste olsun veya olmasın bütün partilerin sorumluluk alamsı gereken bir mücadeledir. Siyasal partilerin terör sorununu çözmek ve terör üreten bataklığı kurutmak için başladığımız açılım hamlesini desteklemeleri kendi görüşleri ile olumlu katkıda bulunarak bu sorunu, bu belayı ülkemizden defetmeye katkıda bulunmaları gereklidir. Unutulmamalıdır ki terör her yaştan, her inanıştan insanlarımıza zarar vermektedir. Açılıma karşı çıkan da, destekleyen de terörden zarar görmektedir.
 
Bir zihniyet devrimi olan demokratik açılımda yaşanan sıkıntılar tam olarak da zihniyet değişiminin zorluğundan kaynaklanmaktadır. Ancak zihniyet değişmeden bir uygulamanın değişmesi de mümkün değildir. Bizler ülkemizde sorunların kaynağı olan, varlığını sorunlara borçlu olan, gücünü sorunların karmaşıklığından alan bu zihniyetin için başladığımız açılımı kararlılıkla sürdüreceğiz” diye konuştu.


Bütün partilerin açılımın gelişmesi için görüş ve fikirleri ile katkı da bulunmalarını beklediklerini vurgulayan Coşkun, “Analar ağlamasın, kan akmasın, gencecik fidanlar toprağa düşmesin diyerek çıktığımız yolda, bütün partilerin açılımın gelişmesine görüş ve fikirleri ile katkıda bulunmalarını bekliyoruz.

MHP ve BDP' nin Bingöl teşkilatlarına da ortak değerimizin Bingöl olduğunu hatırlatıyorum. Böylesi büyük bir ortak değerimiz olduğu sürece birbirimize sevgi ve saygı da kusur etmemeye özen göstermemiz gerektiğine inanıyorum. Şehrimizi de büyük sıkıntılara sokan terör konusunda her iki partimizin Bingöl teşkilatlarının var ise katkı sağlayacak görüş ve önerilerini dinlemeye hazır değerlendirmeye açık olduğumuzu kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarım” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.06.2025
22:54
Turhan`dan Bingöl`e vefa! İki okul yaptıracak
Turhan'dan Bingöl'e vefa! İki okul yaptıracak
Bingöl'de birçok alanda destek sunan Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan, bu kez eğitime sunduğu büyük katkıyla adından söz ettirdi. Turhan, Bingöl'de anne ve babası adına iki okul yaptıracak. Protokol sonrası Turhan'a teşekkür eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Okullarımızın Bingöl'ümüze ve evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum' dedi.
20.06.2025
21:35
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl`e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl'e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK Birinci Dairesi'nin hâkim ve cumhuriyet savcılarının talepleri doğrultusunda yaptığı değerlendirme sonucu hazırlanan kararname, Kurulun internet sitesinde yayımlandı. Kararname kapsamında Bingöl geneli 22 isimin yeri değişti. İşte Bingöl'e gelenler ile Bingöl'den gidecekler…
20.06.2025
18:17
Bingöl`de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Bingöl'de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Konuyu uzmanına sorduk ve fiyat yüksekliğinin sebepleri, diğer illerle fiyat farklığının sebepleri, kurumsal çerçevenin kamuoyunda yanlış yorumlanışı ve dahil edilmeyen konutların akıbetini tek tek açıkladı. Fiyatı yüksek bulan uzman isim, yapılacakları ise şöyle sıraladı;
20.06.2025
17:02
Bingöl`de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı ve işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
20.06.2025
16:54
Bingöl`de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 farklı noktada toplam 19 bin 513 kök skunk bitkisi ele geçildi.
20.06.2025
16:37
Bingöl`de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl'de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette tarihi geçmiş süt, tavuk ve açıkta bırakılmış kıyma ürünleri tespit etti. Denetim sonrası markete 21 bin TL ceza kesildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın