KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ağustos 2025 Cuma
°C

Çözüm bulmaya çalışıyoruz

10 Şubat 2010 tarihinde sitemizde yayınlanan “Adliye PTT şubesinde personel yetersizliği var” adlı haberimiz üzerine açıklama yapan Bingöl PTT Başmüdürlüğü, Orhan Burakgazi'nin dile getirdiği sıkıntıları kabul ederek çözüm bulunmaya çalışıldığı ifade edildi.

Çözüm bulmaya çalışıyoruz
19 ŞUBAT 2010 CUMA 09:39
0
1333
0
AA aa
Geçtiğimiz günlerde sitemizde “Adliye PTT Şubesi “ fiziki ve personel açısından yetersiz şeklinde açıklama yapan Mirzan Mahallesi Muhtarı Orhan Burakgazi'nin beyanatına ilgili kurum tarafından yanıt verildi. Söz konusu beyanat ile ilgili açıklamada bulunan Bingöl PTT Başmüdürlüğü, Orhan Burakgazi'nin dile getirdiği sıkıntıları kabul ederek çözüm bulunmaya çalışıldığı ifade edildi.
Açıklamada, “ PTT adliye Şubesinin fiziki yetersizliği ile ilgili konu Valilik Makamına arz edilmiş ve yapılan mutabakat neticesinde, PTT Adliye Şubesinin yeni ve daha geniş bir yerde vatandaşlarımıza hizmetlerimizin en iyi şekilde sunulabilmesini teminen, Bingöl Adliye Sarayı ile hükümet konağı arasında yer tahsis edilmiş ve şu ana kadar kirası da kurumumuz tarafından ödenmiştir. Ancak Kış mevsimi olması nedeniyle ihalesi 17 Şubat 2010 tarihinde yapılacaktır. Adliye şubesinin mevcut hizmet verilen yerin dar olması ve işlem hacminin düşük olması nedeniyle Genel Müdürlüğümüzce 1 memur normu tahsis edilmiştir. Yeni yapılacak hizmet binasına taşınmasını müteakip şube memur normunun ikiye çıkarılması talep edilmiş olup, konunun kamuoyuna duyurulması ve bilgilendirilmesi gerekmektedir” denildi.
 
Bingolonline Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.08.2025
04:03
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Kırsal kalkınmanın önemli unsurlarından biri olan arıcılık sektörüne bilimsel ve stratejik katkılar sunmayı hedefleyen kongrede, disiplinlerarası oturumlar, poster sunumları ve çalıştaylar yer alacak.
15.08.2025
04:02
Bingöl`de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl'de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl-Elâzığ Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında tır sürücüsü hayatını kaybetti.
15.08.2025
04:00
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
08 Ağustos'ta başlayan başvurular 20 Eylül 2025 tarihinde sona erecek. Değerlendirme sürecinin ardından sonuçlar, Bingöl Üniversitesi tarafından ilan edilecek.
14.08.2025
02:36
Bingöl`de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de deprem riski nedeniyle yıkılacak olan okul 24 derslikli olarak yeniden inşa edilecek, merkez ve köylerdeki 7 okul ise bakım onarımla yeni eğitim yılına hazırlanacak.
14.08.2025
02:35
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete`de yayımlandı
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete'de yayımlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeler, özellikle kentsel altyapıyı güçlendirmeyi, sosyal donatıları artırmayı ve afetlere hazırlık kapasitesini geliştirmeyi hedefliyor. Parklara afet ve sağlık altyapısı, büyük konut projelerinde kreş ve sağlık merkezi zorunluluğu getirildi.
14.08.2025
02:33
Bingöl HEM`den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl HEM'den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından mezun öğrencilere yönelik Destekleme ve Yetiştirme (Üniversiteye Hazırlık) Kursları açılacak. 04 Ağustos'ta başlayan başvurular, 18 Ağustos'ta sona eriyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın