KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2026 Pazar
°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 talimatı

AK Parti, 2023 seçimleri için stratejileri 3 ana başlıkta topladı. 20 yıllık hafıza canlı tutulacak. Koalisyon dönemlerinin ödettiği acı bedel anlatılacak. Atılan adımlar, kararlar aktarılacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan`dan 2023 talimatı
29 TEMMUZ 2022 CUMA 12:02
20
6000
12
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 seçimlerine kadar kalan yaklaşık 10 aylık sürede, seçim propaganda dönemi stratejisini belirleyip gerekenlerin yapılması konusunda talimatlar verdi. Sabah'ın haberine göre Süreç 3 ana başlık üzerinden yürütülecek. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin üç ayaklı stratejisi:

AK Parti'nin 20 yıllık iktidar döneminde gerçekleşen ekonomik ve demokratik kazanımlar eski ile mukayese edilerek anlatılacak, hafızalar canlı tutulacak. AK Parti'nin ülkeyi nereden aldığı ve nerelere getirdiği vurgulanacak. Daha önceki dönemde yaşanan sıkıntıların anlatılması özellikle gençler açısından önem taşıdığı için bu noktada kapsamlı ve görsel anlatıma da yer verilecek.

 Altyapı yatırımları ve AK Parti'nin bu alanda Türkiye'yi nereye ulaştırmak istediğine de dikkat çekilecek. Vatandaşa, "Dünyanın siyasi ve ekonomik olarak yeniden yapılandığı bir süreçte Türkiye'yi hak ettiği konuma biz getirdik, devamını da biz getirebiliriz. Aksi takdirde Türkiye çok şey kaybedebilir" denilecek.

 Altılı masanın Türkiye ve her bir bireyin geleceğine nasıl zarar verebileceği vatandaşla paylaşılırken, özellikle koalisyon dönemlerine vurgu yapılacak. "Koalisyon dönemlerinin Türkiye'ye maliyetiyle, bölgedeki devletlerin güçlü yönetim eksikliği sebebiyle ödediği acı bedeller ortada" mesajı verilecek.

İnternethaber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94374)
30 Temmuz 2022 Cumartesi 11:30
Bingöl Merkez'de neden Kültür Merkezleri yok? Kültürmerkezleri yapilsin!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94373)
30 Temmuz 2022 Cumartesi 11:26
BİNGÖL HAK ETTİĞİ DEĞERİ ALMIYOR BU YÜZDEN BİNGÖL HEP DIŞLANAN HİZMETİN GELMEDİĞİ İNSANLARIN ÖTEKILESTIRILDIGI BİR COĞRAFYA HALİNE GELMİŞ.. BİNGÖLE GARANTÖR GÖZÜYLE BAKILDIĞI İÇİN HİZMET YAPMIYORLAR BENCE BİR DERS VERİLMELİ KİM GELİRSE GELSİN BAŞKASINI DENEMEK LAZIM... YİRMİ YILDIR AKP YI DESTEKLEMİŞ BİRİ OLARAK KONUŞUYORUM
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94364)
30 Temmuz 2022 Cumartesi 02:09
Bak akp sen şu bingolle bana altından zümrüt yapsan yine sana benden oy yok buna emin ol senin hakkından gelen hdp tam destek oy vercem ins onlar sizi iyi sallıyor ok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94357)
29 Temmuz 2022 Cuma 23:49
Yıllardır sahaya iniyorlar. Seçim zamanı kapıları çalmak için tam sahaya iniyorlar. Bundan sonra oy vermem dolar 3 TL olsun söz verecem ekonomist beye.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94342)
29 Temmuz 2022 Cuma 17:28
kralınız gelse oy yok vermedim vermem de. sahaya inin bugüne kadar neredeydiniz. UYAN BİNGÖL UYAN İNANMAYİN bunlara artık yeter
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94339)
29 Temmuz 2022 Cuma 16:06
Bingöl'de müzükoloji kurulsun!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94338)
29 Temmuz 2022 Cuma 16:05
istediginiz manipulasyonu yapin, istediginiz kadar kendi pembe dunyaniz bizimmis gibi anlatin, GI-DE-CEK-SI-NIZ
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94335)
29 Temmuz 2022 Cuma 15:14
2023'e kadar Bingöl hızla ilerlemeli ve büyümeli bir an önce yolları yapın merkezdeki cami yerine modern mimarili yeni bir cami yapın saat kulesinin yerine yeni daha estetikli birşey yapın kaldırımları yolları yapın elektrikli otobüs Bingöl e getirin daha yapılacak çok şey var Bingöl şehiri ile köyler arası kışında daha rahat ulaşım için çözüm getirin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94330)
29 Temmuz 2022 Cuma 13:14
Bingöl en az Oslo kadar modern olsun!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94329)
29 Temmuz 2022 Cuma 13:13
bu saatten sonra babanızda gelse size oy vermem
16.05.2026
21:02
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Otobüs bileti 12 saat kalana kadar iade edilebilecek
Şehirler arası otobüslerde, hareket saatine 12 saat kalana kadar tam ücret iadesi yapılmasını zorunlu hale getirdiklerini bildiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Kuralsız ve kayıt dışı taşımacılığın önüne geçmek amacıyla kademeli ceza sistemini devreye alıyoruz.' dedi.
16.05.2026
20:28
Bingöl`de
Bingöl'de 'Barış' Yürüyüşünde Karşılıklı Sloganlar
DEM Parti'nin Bingöl'de düzenlediği 'Barış İçin Adım At' yürüyüşünde bir yanda 'barış' mesajları verilirken, diğer yanda Türk bayrağı açan MİGAZİDER üyeleri 'Kahrolsun PKK' sloganları attı. Kent Meydanı'nda yaşanan karşılıklı sloganlar nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.
16.05.2026
15:34
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl Merkezli Organize Suç Örgütü Operasyonu: 18 Tutuklama
Bingöl merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerden 7'si tutuklandı. Soruşturma kapsamında daha önce tutuklananlarla birlikte toplam tutuklu sayısı 18'e yükseldi.
16.05.2026
15:33
Bingöl`de `Masa Tenisi Bal Turnuvası` Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de 'Masa Tenisi Bal Turnuvası' Heyecanı Başlıyor
Bingöl'de masa tenisi tutkunlarını bir araya getirecek 'Bingöl Masa Tenisi Bal Turnuvası' için geri sayım başladı. Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada dereceye giren sporcuların ödülleri ise 'karakovan balı' olacak.
16.05.2026
15:32
Bingöl`de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de Karla Mücadele Mayıs Ayında da Devam Ediyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek rakımlı bölgelerde karla mücadele çalışmaları mayıs ayında da devam ediyor. İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşıma kapanan köy ve mezra yollarını yeniden açmak için yoğun mesai harcıyor.
16.05.2026
15:24
CHP`li Türeli:
CHP'li Türeli: 'Çiftçi Desteklenmeli'
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Dünya Çiftçiler Günü kapsamında Bingöl Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Türeli, tarım ve hayvancılığın stratejik bir alan olduğunu belirterek, çiftçilerin desteklenmesi ve ithalatın azaltılması gerektiğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın