KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Eylül 2026 Çarşamba
°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 talimatı

AK Parti, 2023 seçimleri için stratejileri 3 ana başlıkta topladı. 20 yıllık hafıza canlı tutulacak. Koalisyon dönemlerinin ödettiği acı bedel anlatılacak. Atılan adımlar, kararlar aktarılacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan`dan 2023 talimatı
29 TEMMUZ 2022 CUMA 12:02
20
6269
12
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 seçimlerine kadar kalan yaklaşık 10 aylık sürede, seçim propaganda dönemi stratejisini belirleyip gerekenlerin yapılması konusunda talimatlar verdi. Sabah'ın haberine göre Süreç 3 ana başlık üzerinden yürütülecek. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin üç ayaklı stratejisi:

AK Parti'nin 20 yıllık iktidar döneminde gerçekleşen ekonomik ve demokratik kazanımlar eski ile mukayese edilerek anlatılacak, hafızalar canlı tutulacak. AK Parti'nin ülkeyi nereden aldığı ve nerelere getirdiği vurgulanacak. Daha önceki dönemde yaşanan sıkıntıların anlatılması özellikle gençler açısından önem taşıdığı için bu noktada kapsamlı ve görsel anlatıma da yer verilecek.

 Altyapı yatırımları ve AK Parti'nin bu alanda Türkiye'yi nereye ulaştırmak istediğine de dikkat çekilecek. Vatandaşa, "Dünyanın siyasi ve ekonomik olarak yeniden yapılandığı bir süreçte Türkiye'yi hak ettiği konuma biz getirdik, devamını da biz getirebiliriz. Aksi takdirde Türkiye çok şey kaybedebilir" denilecek.

 Altılı masanın Türkiye ve her bir bireyin geleceğine nasıl zarar verebileceği vatandaşla paylaşılırken, özellikle koalisyon dönemlerine vurgu yapılacak. "Koalisyon dönemlerinin Türkiye'ye maliyetiyle, bölgedeki devletlerin güçlü yönetim eksikliği sebebiyle ödediği acı bedeller ortada" mesajı verilecek.

İnternethaber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94374)
30 Temmuz 2022 Cumartesi 11:30
Bingöl Merkez'de neden Kültür Merkezleri yok? Kültürmerkezleri yapilsin!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94373)
30 Temmuz 2022 Cumartesi 11:26
BİNGÖL HAK ETTİĞİ DEĞERİ ALMIYOR BU YÜZDEN BİNGÖL HEP DIŞLANAN HİZMETİN GELMEDİĞİ İNSANLARIN ÖTEKILESTIRILDIGI BİR COĞRAFYA HALİNE GELMİŞ.. BİNGÖLE GARANTÖR GÖZÜYLE BAKILDIĞI İÇİN HİZMET YAPMIYORLAR BENCE BİR DERS VERİLMELİ KİM GELİRSE GELSİN BAŞKASINI DENEMEK LAZIM... YİRMİ YILDIR AKP YI DESTEKLEMİŞ BİRİ OLARAK KONUŞUYORUM
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94364)
30 Temmuz 2022 Cumartesi 02:09
Bak akp sen şu bingolle bana altından zümrüt yapsan yine sana benden oy yok buna emin ol senin hakkından gelen hdp tam destek oy vercem ins onlar sizi iyi sallıyor ok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94357)
29 Temmuz 2022 Cuma 23:49
Yıllardır sahaya iniyorlar. Seçim zamanı kapıları çalmak için tam sahaya iniyorlar. Bundan sonra oy vermem dolar 3 TL olsun söz verecem ekonomist beye.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94342)
29 Temmuz 2022 Cuma 17:28
kralınız gelse oy yok vermedim vermem de. sahaya inin bugüne kadar neredeydiniz. UYAN BİNGÖL UYAN İNANMAYİN bunlara artık yeter
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94339)
29 Temmuz 2022 Cuma 16:06
Bingöl'de müzükoloji kurulsun!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94338)
29 Temmuz 2022 Cuma 16:05
istediginiz manipulasyonu yapin, istediginiz kadar kendi pembe dunyaniz bizimmis gibi anlatin, GI-DE-CEK-SI-NIZ
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94335)
29 Temmuz 2022 Cuma 15:14
2023'e kadar Bingöl hızla ilerlemeli ve büyümeli bir an önce yolları yapın merkezdeki cami yerine modern mimarili yeni bir cami yapın saat kulesinin yerine yeni daha estetikli birşey yapın kaldırımları yolları yapın elektrikli otobüs Bingöl e getirin daha yapılacak çok şey var Bingöl şehiri ile köyler arası kışında daha rahat ulaşım için çözüm getirin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94330)
29 Temmuz 2022 Cuma 13:14
Bingöl en az Oslo kadar modern olsun!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94329)
29 Temmuz 2022 Cuma 13:13
bu saatten sonra babanızda gelse size oy vermem
08.09.2026
19:18
MHP Bingöl`de kongre heyecanı! 15. Olağan İl Kongresi 11 Eylül`de
MHP Bingöl'de kongre heyecanı! 15. Olağan İl Kongresi 11 Eylül'de
Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl İl Başkanlığı, 15. Olağan İl Kongresi'ni 11 Eylül Cuma günü gerçekleştirecek. Kongre, Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak.
08.09.2026
15:25
Zazaca için yeni dönem: MEB`de ayrı müfredatla okutulacak
Zazaca için yeni dönem: MEB'de ayrı müfredatla okutulacak
Bingöl Üniversitesi Yaşayan Diller Enstitüsü'nde görev yapan Zaza Dili ve Edebiyatı alan uzmanı Dr. Murat Varol, Zazaca için hazırlanan yeni öğretim programının onaylandığını duyurdu. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yaklaşık 200 sayfalık programla Zazaca, MEB'in öğretim programlarında ayrı bir dil olarak yer alacak.
08.09.2026
15:07
122 milyar TL`lik para trafiği! Bingöl`de de gözaltılar var
122 milyar TL'lik para trafiği! Bingöl'de de gözaltılar var
Bingöl dahil 3 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışından yasa dışı yollarla getirilen dövizleri usulsüz şekilde yurt dışına aktardıkları belirlenen 27 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli hesaplarında 122 milyar 791 milyon TL'lik para hareketi tespit edilirken, yaklaşık 50 milyon TL değerindeki mal varlığına el konuldu.
08.09.2026
15:06
Arıcılara destek müjdesi! Kovan başına ödeme 475 TL`ye çıkıyor
Arıcılara destek müjdesi! Kovan başına ödeme 475 TL'ye çıkıyor
Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Ali Aba, Resmî Gazete'de yayımlanan yeni düzenlemeyle arıcılık desteklerinde yüzde 80 oranında artış yapıldığını açıkladı. Bazı üreticiler için ödenecek destek tutarı dikkat çekici seviyeye ulaşırken, yeni desteklerle arıcıların üretim maliyetlerinin azaltılması hedefleniyor.
08.09.2026
15:05
Bingöl`de 5 bin 176 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de 5 bin 176 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 5 bin 176 kök kenevir/skunk bitkisi, 430 gram esrar, 104 kilogram tütün, silah ve yüzlerce mühimmat ele geçirilirken, aranan 2 kişi de yakalanarak tutuklandı.
07.09.2026
19:07
Genç`te `Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi` Çalıştayı
Genç'te 'Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi' Çalıştayı
Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen 'Aile, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi' çalıştayında uyuşturucu ve sanal kumarla mücadeleden aile yapısının güçlendirilmesine, ağır borçlanmadan düğün ve taziyelerde israfın azaltılmasına kadar ilçenin sosyal sorunları ele alındı. Çalıştayda, gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması ve toplumsal değerlerin gelecek nesillere aktarılması için ortak hareket çağrısı yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın