AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki anketi paylaştı. Ankete göre; AK Parti yüzde 38,5'le ilk sırada yer alırken CHP yüzde 25,3, İYİ Parti de yüzde 12,1 oy alıyor. Cumhur İttifakı'nın iki ortağı AK Parti ve MHP'nin toplam oy oranı ise 48,4 oldu.
AK Parti AR-GE ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, A Haber'de katıldığı programda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın masasındaki son anketin sonuçlarını açıkladı. Ankette, vatandaşlara, "Bu pazar bir genel seçin olsa hangi partiye oy veririsiniz?" sorusu yöneltildi.
İYİ Parti yüzde 12.1'e çıktı
Alınan sonuçlara göre, AK Parti yüzde 38,5'le rakiplerinin önünde ilk sıraya oturdu. Ana muhalefet Partisi CHP yüzde 25,3, oy toplarken İYİ Parti yüzde 12,1'ye çıktı. MHP yüzde 9,9 oy alırken HDP 9,2'yle MHP'nin gerisinde kaldı.
Deva ve Gelecek yüzde 1'i geçti
Yeni kurulan partilerden DEVA Partisi yüzde 1,7, Gelecek Partisi yüzde 1,1, Saadet Partisi yüzde 0,7, Memleket Partisi yüzde 0,6, Yeniden Refah Partisi yüzde 0,4, BBP yüzde 0,3, diğer partiler ise yüzde 0,2 oy aldı.
Cumhur İttifakı yüzde 50'nin altına indi
2023 seçimleri öncesi Cumhur İttifakı'nın iki ortağı AKP ve MHP'nin toplam oyları ise yüzde 48,4 oldu. Cumhur İttifakı'nın oy oranın yüzde 50'nin altında kalması dikkatlerden kaçmadı.
demek ki reisi bu yalan dolan anketlerle kandırıyor halktan koparıyorsunuz mustafa şen efendi ! şu an sokağa çıkıp sor baklaım 10 kişiden 1'i ak partiye oy veriyor mu diye ? bu masallarla hem reisi hem memleketi yediniz elbet defteriniz kapanır hesaplaşılır !
Hüdapar lı değilim ama merak ettiğim,Bir husus var. Hür Dava partisinin oy oranı Türkiye geneli geçen seçim % 0,3 tü.Hüdapar ın neden Hiç bir ankette oy oranı verilmiyor. Üstelik ankette verilen bazı partilerle oy oranı aynı veya daha fazla olmasına rağmen. Bunun, kasıtlı bir hareket olarak yapıldığına inanıyorum.
Yeşilay Bingöl'den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl Şubesi tarafından, Gençlik Merkezi iş birliğiyle 8-11 yaş grubundaki çocuklara yönelik düzenlenen 3 günlük yaz okulunda; spor, kültür, sanat ve eğitim etkinlikleriyle çocukların hem kişisel gelişimleri desteklendi hem de bağımlılıklara karşı farkındalık kazanmaları hedeflendi.
09.07.2026
18:26
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl'de düzenlediği basın toplantısında ekonomi, emekli maaşları, tarım destekleri, engelli bireylerin yaşadığı sorunlar ve 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
09.07.2026
17:22
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de tır ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
09.07.2026
12:58
Bingöl'de ikinci ürün mesaisi başladı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde ilk hasadı tamamlayan çiftçiler, ikinci ürün olarak silajlık mısır ekimi için tarlalarda hazırlıklara başladı. Üreticiler, verimli geçen sezonun ardından ikinci mahsulden de umutlu.
08.07.2026
23:27
İki araç, iki hayvan, iki yaralı!
Bingöl Valiliği gündüz vakti başıboş hayvanları toplattı, akşam saatlerinde yine başıboş hayvan kazası yaşandı. Bingöl-Muş karayolunda iki aracın yola çıkan iki başıboş büyükbaş hayvana çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı. Kazada çarpılan hayvanlar telef oldu.
08.07.2026
23:12
Bingöl'de 68 hayvan toplandı
Bingöl Valiliği, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla başıboş hayvanlara yönelik denetim ve toplama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı. Son denetimlerde 68 sahipsiz hayvan toplanarak belediyelere ait geçici bakımevlerine teslim edildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın