Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Türksat 6A değerlendirmesi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Yüksek veri iletim kapasitesi, geniş kapsama alanı ve gelişmiş teknolojik altyapısıyla Türksat 6A, sadece haberleşme alanında değil, savunmadan afet yönetimine, yayıncılıktan veri güvenliğine kadar pek çok stratejik alanda Türkiye'ye büyük kazanımlar sağlayacaktır' ifadesini kullandı.
Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün hizmete alım töreni gerçekleştirilen Türksat 6A'nın, ülkenin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu olma özelliğiyle tarihi bir kilometre taşı olduğunu vurguladı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, şunları kaydetti:
"Yüksek veri iletim kapasitesi, geniş kapsama alanı ve gelişmiş teknolojik altyapısıyla Türksat 6A, sadece haberleşme alanında değil, savunmadan afet yönetimine, yayıncılıktan veri güvenliğine kadar pek çok stratejik alanda Türkiye'ye büyük kazanımlar sağlayacaktır. Uzayda güçlü, yerde söz sahibi bir Türkiye hedefi doğrultusunda emeği geçen tüm kurumlarımızı ve mühendislerimizi yürekten tebrik ediyorum. Türksat 6A'nın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum."
Esim beyin tümörü, 2 tane 3 ve 4 yaşlarında çocuklarım var sabikaliyim diye işe almıyor kimse lutfen bizde bi iş verin cumhurbaşkanı yardımcısı bi faydanız olsun artık eski hükümlülere
Uzaya cikmadan once memleketin genclerini memlekette tutmak icin cozum uretin, siz uzaya cikarkan halkda sehirde cikiyor, niye yeteri kadar is alani olmadigi icin, uretim olmadigi icin, sen bir daha baskan yardimcisi olmayacaksin bu kesin en azindan degerlendir.
Gerçekten bingöl olarak çok çok gerideyiz cumhurbaskan yardımcımızın memleketi ama bi araştırma hastanesi yok Sütaş dışında tek fabrika yok işsizlik son zamanlarda artan intihar vakalalarına bakılırsa gerçekten bingöle hiç bir faydanız yok saygılarımla
Tarihi bir fırsat ve değerlendirilmiyor.tüm il müdürleri harekete geçmeli ey vekiller ey Vali napyosınuz.yollar,su,deprem dönüşümü,tarım,sağlık, stadı,termal otel projesi,hesarek pisti,tıp fakültesi, neden çalışımıyorsunuz.çalışmayanı görevden alın.yaxık bu fırsat ele geçmez.
Kurum amirleri çalışmıyır.bir tek rektör bişeyler yapmaya çalışıyor onuda engelliyorsunuz.Tıp neden çıkmıyor, neden engel olunuyor,kimler engel oluyor,kimin işine yaramıyor, bu adam buralı değil ama uğraşıyor.insanlaromız neden elazığa bağımlı yollarda ölüyor.
@Misafir Kullanıcı Rektöre yağ çekmeyi bırakın. Ne yapmış, tıp fakültesi her zaman üniversitenin gündemindeydi. İlk defa olan birşey değil. Bu rektör ne yapmış şimdiye kadar, bir icraatını gösterin. Dijital de dijital ...sanal alemde yaşıyor.
20 yıldır bulunduğun pozisyonlara bakın memlekette hiç faydan yok. Tek bir tane eserini söyle.muş bizden daha gelişti.hava alanıyla, stadıyla,tüm resmi kurun binaları yenilendi,sağlıkta,yollarda hepsinde önümüzde.
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
16.11.2025
19:43
Bingöl'de sürücüler kara hazırlıksız yakalandı
Bingöl'ün yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı etkili oldu. Özellikle Bingöl- Elâzığ yolu kurucu mevkiinde sürücüler zor anlar yaşadı.
16.11.2025
19:30
15 yıldır ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor
Bingöl'de yaşayan Mahfuz Koçdağı, 15 yıldır 10 metrekarelik dükkanında ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor.
14.11.2025
15:09
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın