Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Türksat 6A değerlendirmesi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Yüksek veri iletim kapasitesi, geniş kapsama alanı ve gelişmiş teknolojik altyapısıyla Türksat 6A, sadece haberleşme alanında değil, savunmadan afet yönetimine, yayıncılıktan veri güvenliğine kadar pek çok stratejik alanda Türkiye'ye büyük kazanımlar sağlayacaktır' ifadesini kullandı.
Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün hizmete alım töreni gerçekleştirilen Türksat 6A'nın, ülkenin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu olma özelliğiyle tarihi bir kilometre taşı olduğunu vurguladı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, şunları kaydetti:
"Yüksek veri iletim kapasitesi, geniş kapsama alanı ve gelişmiş teknolojik altyapısıyla Türksat 6A, sadece haberleşme alanında değil, savunmadan afet yönetimine, yayıncılıktan veri güvenliğine kadar pek çok stratejik alanda Türkiye'ye büyük kazanımlar sağlayacaktır. Uzayda güçlü, yerde söz sahibi bir Türkiye hedefi doğrultusunda emeği geçen tüm kurumlarımızı ve mühendislerimizi yürekten tebrik ediyorum. Türksat 6A'nın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum."
Esim beyin tümörü, 2 tane 3 ve 4 yaşlarında çocuklarım var sabikaliyim diye işe almıyor kimse lutfen bizde bi iş verin cumhurbaşkanı yardımcısı bi faydanız olsun artık eski hükümlülere
Uzaya cikmadan once memleketin genclerini memlekette tutmak icin cozum uretin, siz uzaya cikarkan halkda sehirde cikiyor, niye yeteri kadar is alani olmadigi icin, uretim olmadigi icin, sen bir daha baskan yardimcisi olmayacaksin bu kesin en azindan degerlendir.
Gerçekten bingöl olarak çok çok gerideyiz cumhurbaskan yardımcımızın memleketi ama bi araştırma hastanesi yok Sütaş dışında tek fabrika yok işsizlik son zamanlarda artan intihar vakalalarına bakılırsa gerçekten bingöle hiç bir faydanız yok saygılarımla
Tarihi bir fırsat ve değerlendirilmiyor.tüm il müdürleri harekete geçmeli ey vekiller ey Vali napyosınuz.yollar,su,deprem dönüşümü,tarım,sağlık, stadı,termal otel projesi,hesarek pisti,tıp fakültesi, neden çalışımıyorsunuz.çalışmayanı görevden alın.yaxık bu fırsat ele geçmez.
Kurum amirleri çalışmıyır.bir tek rektör bişeyler yapmaya çalışıyor onuda engelliyorsunuz.Tıp neden çıkmıyor, neden engel olunuyor,kimler engel oluyor,kimin işine yaramıyor, bu adam buralı değil ama uğraşıyor.insanlaromız neden elazığa bağımlı yollarda ölüyor.
@Misafir Kullanıcı Rektöre yağ çekmeyi bırakın. Ne yapmış, tıp fakültesi her zaman üniversitenin gündemindeydi. İlk defa olan birşey değil. Bu rektör ne yapmış şimdiye kadar, bir icraatını gösterin. Dijital de dijital ...sanal alemde yaşıyor.
20 yıldır bulunduğun pozisyonlara bakın memlekette hiç faydan yok. Tek bir tane eserini söyle.muş bizden daha gelişti.hava alanıyla, stadıyla,tüm resmi kurun binaları yenilendi,sağlıkta,yollarda hepsinde önümüzde.
Cevdet Yılmaz 2026 bütçesini, enflasyon, işsizlik ve büyüme tahminini açıkladı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Bağlama Töreni'nde açıklamalarda bulundu. '2026 yıl sonu enflasyon hedefimiz yüzde 16' diyen Yılmaz, yüzde 3.3 büyümeyi öngördüklerini söyledi.
16.10.2025
14:08
Sigaraya zam mı geldi? En ucuz sigara kaç TL oldu?
Tütün ürünlerine bir zam daha geldi. 16 Ekim 2025 itibarıyla sigara fiyatlarına ortalama 5 TL zam yapıldı. Ayrıca Resmi Gazete'de yayımlanan son düzenleme tütün bağımlılığıyla ilgili oldu. Yeni yayınlanan yönetmelikle birlikte Aile Sağlığı Merkezlerinde 'Sigara Bırakma Polikliniği' açılabilecek.
15.10.2025
20:11
Bakanlık, hız sınırı aşımında yüzde 10 toleransının kalkacağını yalanladı!
Yeni karayolları trafik kanunuyla hız sınırı aşımında uygulanan yüzde 10 toleransın kaldırılacağı söyleniyordu. İçişleri Bakanlığı gündem yaratan iddiaya ilişkin açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasına göre yüzde 10 tolerans kalkmayacak.
15.10.2025
19:47
Bingöl'de ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi. Toplam 3 şahıs hakkında ise adli işlemelere başlandığı aktarıldı.
15.10.2025
19:20
Arıkan: 'Depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız'
Deprem Master Planı Çalıştayı'nda konuşan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'İlk Deprem Master Planı'nı hazırlayan illerden biri olacağız ve bu plan kapsamında şehrimizi depreme hazırlayacağız. Hep birlikte depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız.'
15.10.2025
19:03
15 bin öğretmen atamasında takvim belli oldu
15 bin sözleşmeli öğretmen istihdamı kapsamındaki tercih başvuruları, 17- 21 Kasım 2025 tarihleri arasında alınacak olup, atamalar 24 Kasım 2025 tarihinde yapılacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın