KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

Cumhurbaşkanımız hukuk yoluyla hesap sormaktadır

AK Parti İl Başkanlığı Medya ve Tanıtım'dan sorumlu Sadunoğlu, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün milli iradeden aldığı güç ve inançla, vesayetçilerden, zulmedenlerden ve darbecilerden hukuk yoluyla hesap sormaktadır dedi.

Cumhurbaşkanımız hukuk yoluyla hesap sormaktadır
28 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE 20:12
15
4328
15
AA aa

AK Parti İl Başkanlığı, 28 Şubat Post Modern Darbe girişiminin 22. Yıldönümünde merkez Genç Caddesi Dörtyol saat kulesi önünde bir basın açıklaması yaptı.

AK Parti İl Başkanlığı adına açıklamayı okuyan Medya ve Tanıtım'dan sorumlu Yunus Sadunoğlu, demokrasiyi hazmedemeyen vesayet odaklarının seçilen siyasi idareye müdahale etme girişiminde bulunduğunu anımsattı.

Sadunoğlu, “Yıllar önce bugün, demokrasiyi bir türlü hazmedemeyen vesayet odakları, yetkilerinin dışında devlet gücünü kullanarak, millet iradesiyle seçilen siyasi iradeye müdahale etme girişiminde bulunmuşlardır. Tanklardan aldıkları güçle devirlerinin 1000 yıl süreceği rüyasını görenler, birliğimizi ve bütünlüğümüzü gasp etmeye teşebbüs etmiş; ancak bu devletin gerçek sahibi olan milletimizin iradesine vurulmaya çalışılan pranga Allah'ın izniyle 10 yıl sürmeden tarihin derinliklerinde kaybolup gitmiştir. Darbeciler 28 Şubat'ta meşru bir iktidara karşı tıpkı 12 Eylül'de olduğu gibi gayrimeşru bir müdahalede bulundular. Bürokraside yer alan üst düzey yöneticilere haksız ve hukuksuz operasyonlar yapılarak sindirme politikası izlediler. Siyaseti bir araç olarak kullanarak toplumsal düzeni, özgürlükler ve demokrasi üzerine değil korku ve dayatmalar üzerine kurdular. Ülkemizi hukuk devleti olmaktan çıkarıp ideolojik zulümleriyle insanları değerlerine, inançlarına, kültürüne göre bölerek kategorize ettiler” diye konuştu.

Milletin 15 Temmuz darbe girişimini önleyerek darbeler tarihine bir nokta koyduğunu aktaran Sadunoğlu, “O gün hakları zorla elinden alınanlar, siyaset yapması engellenenler, başörtüsü nedeniyle eğitim hakkından edilenler bugün TBMM'de milletimize hakkıyla hizmet etmektedir. Siyaset sahnesinden silinmesi için okuduğu şiir gerekçe gösterilerek ‘muhtar' olmasına dahi tahammül edilemeyen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün milli iradeden aldığı güç ve inançla, vesayetçilerden, zulmedenlerden ve darbecilerden hukuk yoluyla hesap sormaktadır. Aziz milletimiz 15 Temmuz alçak darbe girişiminde demokrasi destanı yazarak Anadolu topraklarında darbeler tarihine nokta koymuştur” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40716)
02 Mart 2019 Cumartesi 16:10
Kira yardımları süresi doldu 930 hak sahibi aile bu en az 3000 kişi demektir sizden bir açıklama bekliyor il başkanı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40712)
02 Mart 2019 Cumartesi 15:47
Ak patinin geldiği duruma bakın yazık çok yazık
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40710)
02 Mart 2019 Cumartesi 15:29
şu gruptan bir tanesi bile erdoğanın kuruluşta dava dediği şey ile uzaktan yakından alakası yok..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40709)
02 Mart 2019 Cumartesi 15:28
yorumlara bakıyorum da hiç olumlu bir yorum olmaz mı arkadaş..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40651)
02 Mart 2019 Cumartesi 00:14
Memleket batmis bunlar ölüden meded bekliyor yazik yazik
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40645)
01 Mart 2019 Cuma 23:56
Sayenizde bitti akparti bravo size
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40635)
01 Mart 2019 Cuma 22:04
16 yildir memleketi uzaylilar yönetiyor dimi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40621)
01 Mart 2019 Cuma 12:59
Size Kaldıysa, Yargılamak için destek,Yandı ÇABAKÇUR Yandı..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40608)
01 Mart 2019 Cuma 10:20
28 şubat mağdurları halada içeride başkanın darbecileri içeri tıkıp 28 şubat mağdurlarına tazminat ödemesi lazım ne yazık ki tam tersi oluyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_40604)
01 Mart 2019 Cuma 09:10
seçime artık başka malzeme bulamıyorlar.
05.07.2026
22:39
Çotla Yaylası`nda Festival Coşkusu
Çotla Yaylası'nda Festival Coşkusu
Bingöl'ün Genç ilçesindeki Çotla Yaylası, yıllar sonra düzenlenen Çotla Festivali ile binlerce kişiyi bir araya getirdi. Gün boyu süren etkinliklerde halaylar çekildi, yöresel kültür yaşatıldı, birlik, beraberlik ve huzur mesajları öne çıktı.
05.07.2026
22:38
DEM Parti`den Cafran`a `dayanışma` ziyareti!
DEM Parti'den Cafran'a 'dayanışma' ziyareti!
Köylülerin görüş, talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Hülakü ve beraberindeki heyet, ormanların ekonomik çıkarlar uğruna tahrip edilmesine karşı ortak mücadele çağrısında bulundu.
05.07.2026
22:32
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: `Tij` Yayında
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: 'Tij' Yayında
Bingöl'ün Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Grup Estare, yeni klip çalışması 'Tij' (Güneş) ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Daha önce yayımladıkları 'Estari Tari' adlı eserle dikkat çeken grup, ikinci projelerinde de Zazaca'nın yaşatılmasına katkı sunmayı hedefliyor.
05.07.2026
22:30
Karlıova`da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Karlıova'da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde su tankerinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ömer Faruk Özçelik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer kişinin tedavisi sürüyor.
05.07.2026
22:29
Bingöl`de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde park halindeki bir tıra çarpan otomobil hurdaya dönerken, meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın