KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Mart 2026 Cumartesi
°C

Çürümeye terk edildi

Heyelan bölgesi ilan edilen Ilıpınar Köyü’nde ikamet eden vatandaşlar için Karlıova merkezde yapılan konutlar, çürümeye terk edildi. Köylüler nakil olmayarak, milyonlarca liranın çöpe atılmasına neden olurken, adeta talan edilen konutlar ise uyuşturucu bağımlılarının meskeni haline geldi.

Çürümeye terk edildi
10 ARALIK 2015 PERŞEMBE 22:59
0
2142
0
AA aa

Ilıpınar Köyü'nün heyelan bölgesi olarak ilan edilmesinden sonra 2003 yılında Karlıova ilçe merkezinde köylüler için yapılan onlarca konut ilgisizlikten dolayı çürümeye terk edildi.
Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan ve metruk yapı haline gelen konutlar, uyuşturucu bağımlılarının meskeni haline geldi.
MAHALLELİ TEPKİLİ
Konutların çevresindeki binalarda ikamet eden mahalle sakinleri, uyuşturucu yuvası olarak kullanılan konutların iyileştirilerek değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Milyonlarca liranın çöpe atıldığını belirten mahalle sakinleri, “Yazık bu binalara, devletin milyonlarca lirası adeta çöpe atıldı. Bu binaları her gördüğümüzde içimiz yanıyor, devlet neden bu binaların çürümesine göz yumuyor. Çürümeye terk edilen konutları uyuşturucu yuvası olarak kullanan şahıslar, mahalle için tehlike arz ediyor. Çocuklarımızı bunlardan dolayı dışarıya bırakamıyoruz. Memlekette yüzlerce evsiz dar gelirli vatandaş başlarını sokacak ev bulamazken, devlet burada onlarca konutu adeta çöpe attı” dediler.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.03.2026
01:37
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Nükleer Tıp Merkezi'nin yapım işinin Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındığını açıkladı. Yeni merkezle birlikte kanser hastalıklarında erken teşhis ve tedavi imkânlarının ilde sunulması hedefleniyor.
20.03.2026
01:36
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı verildi. Cuma ve cumartesi için yağmur uyarısı yapılırken, Pazar itibariyle karla karışık yağmurun etkili olacağı belirtildi.
20.03.2026
01:34
Bingöl`de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi
Bingöl'de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi
Bingöl'de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi bayramlaşma töreni, Bingöl Valisi Cahit Çelik'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
20.03.2026
01:32
Bingöl`de Uzmandan Bayram Uyarısı:
Bingöl'de Uzmandan Bayram Uyarısı: '3 öğün düzenine mutlaka dönülmeli'
Bingöl'de Diyetisyen Zeynep Balun Taşkesen, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı uyarıda, bir ay boyunca dinlenen metabolizmanın ani ve yoğun besin tüketimiyle zorlanabileceğini belirterek, vatandaşların 3 öğün düzenine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
20.03.2026
01:31
ÖTV`siz araçları hangi emekliler alabilecek?
ÖTV'siz araçları hangi emekliler alabilecek?
Emekliye ÖTV'siz araç satışında son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaşın radarında. TBMM'ye sunulan yeni kanun teklifi, özellikle Bağ-Kur emeklisi esnaf ve çiftçiler için tarihi bir vergi muafiyeti öngörüyor.
20.03.2026
01:30
SGK`dan sahte mesaj uyarısı: Asla tıklamayın!
SGK'dan sahte mesaj uyarısı: Asla tıklamayın!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son günlerde artan dolandırıcılık girişimlerine ilişkin sanal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaptı ve vatandaşların bu tür mesajlardaki bağlantılara kesinlikle tıklamaması gerektiğin altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın