KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Haziran 2025 Perşembe
°C

Dağıtılan takvimlerin belediyemizle hiçbir alakası yok

Genç Belediyesi, kısa süre önce vatandaşlara dağıtılan takvimlerin kütüklerinde gerçeği yansıtmayan bilgilerin yer aldığını belirterek, yapılan yanlışın İhya Takvimlerinin hatasından kaynaklandığını bildirdi.

Dağıtılan takvimlerin belediyemizle hiçbir alakası yok
31 ARALIK 2016 CUMARTESİ 14:00
0
3215
0
AA aa

Genç Belediyesi, 2017 yılı için hazırlanarak vatandaşlara dağıtılan takvim kütüklerinin bazı yapraklarında gerçeği yansıtmayan bilgilerin yer aldığını duyurdu.

 “BELEDİYEMİZ SORUMLU TUTULAMAZ”

Takvim kütüklerinin ilçede faaliyet gösteren bir matbaa aracılığıyla İhya Takvimlerinden hazır bir şekilde alındığı, belediye tarafından hiçbir şekilde içerik çalışması yapılmadığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “2017 yılı için hazırlanan takvimlere ait kütüklerin bazı sayfalarında gerçeğe uygun olmayan içerikler yer bulmuştur. Belediyemizin 2017 yılına ait yaptırdığı kültürel ve tanıtım amaçlı duvar takvimlerinin söz konusu kütüklerin bazı sayfalarında siyasi amaçlar içerdiği, takvimin bazı sayfalarının siyasi içerik taşıdığı ve AK Parti'yi töhmet altında bırakan ve kastı aşan ifadelere yer verildiği için o takvimin belediyemizi ve partimizi ilgilendirmediğini, dağıtılan takvimlerin belediyemizle hiçbir alakasının olmadığını sevgili vatandaşlarımıza beyan eder, asla ve asla ne belediyemizi nede partimizi temsil etmekte olduğunu saygıdeğer Genç halkının bilgisine sunarız. Öte yandan, belediyemiz tarafınca yaptırılacak olan takvimler hafta içerisinde vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtılacaktır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.06.2025
17:44
Bingöl`ün içme suyu kapasitesi iki katına çıkıyor
Bingöl'ün içme suyu kapasitesi iki katına çıkıyor
Bingöl Belediye Başkanı Arıkan, 'Yıllardır verilen bu büyük emeğin adım adım sonuna yaklaşıyoruz. Mevcut su debisi saniyede 300 litre iken, kapasite neredeyse iki katına çıkarılmış olacak. Bu hat tamamlandığında, Allah'ın izniyle Bingöl'de içme suyu sorunu tamamen gündemden çıkacak'
26.06.2025
17:43
Üniversitelerde yeni dönem!
Üniversitelerde yeni dönem!
Yükseköğretim Kurulu, üniversitelerde yapay zekâ, tarım ve sağlıkta dijitalleşmeyi önceleyen yeni programlar için harekete geçti. Yeni modelle birlikte; İş dünyasındaki tecrübeli isimler meslek yüksekokullarında dersler verecek.
26.06.2025
17:42
Bingöl Artık Cebinde
Bingöl Artık Cebinde
Bingöl Belediyesi, şehri cebinize sığdıran son teknoloji hizmeti 'Bingöl Ulusal Kent Rehberi'ni kullanıma açtı. Uygulamaya; app store ve google play üzerinden 'Türkiye Kent Rehberi' ismiyle arama yapılınca ulaşılabiliyor.
26.06.2025
17:41
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 7 bin 945 kök kenevir ile 9 bin 300 kök skunk bitkisi ele geçirildi.
26.06.2025
17:40
Bingöl`de kaçak parfüm ele geçirildi
Bingöl'de kaçak parfüm ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 136 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi.
25.06.2025
18:30
Bingöl Ziraat Fakültesi`nde Ayçiçek dönemi
Bingöl Ziraat Fakültesi'nde Ayçiçek dönemi
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde dekanlık görevine Prof. Dr. Mehmet Ayçiçek atandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın