KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2026 Perşembe
°C

Dağıtılan takvimlerin belediyemizle hiçbir alakası yok

Genç Belediyesi, kısa süre önce vatandaşlara dağıtılan takvimlerin kütüklerinde gerçeği yansıtmayan bilgilerin yer aldığını belirterek, yapılan yanlışın İhya Takvimlerinin hatasından kaynaklandığını bildirdi.

Dağıtılan takvimlerin belediyemizle hiçbir alakası yok
31 ARALIK 2016 CUMARTESİ 14:00
0
3764
0
AA aa

Genç Belediyesi, 2017 yılı için hazırlanarak vatandaşlara dağıtılan takvim kütüklerinin bazı yapraklarında gerçeği yansıtmayan bilgilerin yer aldığını duyurdu.

 “BELEDİYEMİZ SORUMLU TUTULAMAZ”

Takvim kütüklerinin ilçede faaliyet gösteren bir matbaa aracılığıyla İhya Takvimlerinden hazır bir şekilde alındığı, belediye tarafından hiçbir şekilde içerik çalışması yapılmadığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “2017 yılı için hazırlanan takvimlere ait kütüklerin bazı sayfalarında gerçeğe uygun olmayan içerikler yer bulmuştur. Belediyemizin 2017 yılına ait yaptırdığı kültürel ve tanıtım amaçlı duvar takvimlerinin söz konusu kütüklerin bazı sayfalarında siyasi amaçlar içerdiği, takvimin bazı sayfalarının siyasi içerik taşıdığı ve AK Parti'yi töhmet altında bırakan ve kastı aşan ifadelere yer verildiği için o takvimin belediyemizi ve partimizi ilgilendirmediğini, dağıtılan takvimlerin belediyemizle hiçbir alakasının olmadığını sevgili vatandaşlarımıza beyan eder, asla ve asla ne belediyemizi nede partimizi temsil etmekte olduğunu saygıdeğer Genç halkının bilgisine sunarız. Öte yandan, belediyemiz tarafınca yaptırılacak olan takvimler hafta içerisinde vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtılacaktır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
22.04.2026
15:07
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Büyük bir fedakârlık gösteren Bingöl kamuoyu, bu kez geniş kapsamlı organizasyonda buluşuyor. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum örgütlerine, esnaflardan sivil vatandaşlara, herkesin bu gecede yer alması bekleniyor. Hedef, Efrayim bebeğin geleceğine umut olmak!
22.04.2026
12:35
Güveçli`de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Güveçli'de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Bingöl'de Güveçli İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programı'nda veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğrencilerin güvenliği, sağlıklı gelişimi ve okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.
22.04.2026
11:04
ÖTV`siz araç düzenlemesi Resmî Gazete`de
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu:
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri;
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın