KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ağustos 2025 Cumartesi
°C

Damızlık koyun – keçi yetiştiricileri birliği 1. olağan genel kurulu toplantısı

Bataray, asıl üye sayılarını yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti.

Damızlık koyun – keçi yetiştiricileri birliği 1. olağan genel kurulu toplantısı
18 MAYIS 2007 CUMA 09:32
0
2298
0
AA aa
Damızlık Koyun – Keçi Yetiştiricileri Birliği 1.Olağan Genel Kurulu Toplantısı yapıldı. Dün saat 10.00'da Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantısına Bingöl İli Damızlık Koyun – Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Bataray, Birlik Başkan Yardımcısı Kemal Emen, Yönetim Kurulu Üyelerinden Yılmaz Arslan, Remzi Koçakelçi, Hasan Bataray, Hüseyin Olmuş, Kadir Bataray, Tarım İl Müdürlüğü Proje ve İstatistik Şube Müdürü Veteriner Hekim Halit Yüksel, konuk misafir Muş Birlik Başkanı Fesih Taş ve 27 kişiden oluşan asıl üye kadrosu katıldı.
Gerçekleştirilen faaliyetlerinin konuşulduğu genel kurulda 2 ay önce kurulan birliğin bu süre içerisindeki gelir-gider bilançoları açıklandı.
2007 yılı çerçevesinde yapılması planlanan gelir – gider bilânçolarının tahmini rakamlarını açıklayan Birlik Başkanı Bataray,” Asıl Üye sayısını arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın