KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2024 Salı
°C

Daum faturayı futbolculara kesti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christhop Daum, 4 - 0 yenildikleri Milan maçında futbolcularının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söylerken sadece 3 futbolcuyu ayırdı.

Daum faturayı futbolculara kesti
24 KASIM 2005 PERŞEMBE 09:30
0
1500
0
AA aa
Alman çalıştırıcı, Süper Lig'de oynadıkların maçlarda da önemli hatalar yaptıklarını ancak bir şekilde kazanmasını bildiklerini belirterek, " Oyuncularım kazandıkları maçtan sonra çok mükemmel ve hatasız oynadıklarını zannediyorlar. Ama uluslararası maçlarda rakipleriniz yaptığınz hataları affetmiyor." diye konuştu.

Alman çalıştırıcı, 4-0 kaybettikleri maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, bu maçta oynayamayan Alex, Aurelio ve Luciano'nun eksikliklerini fazlasıyla hissettiklerini kaydetti. Karşılaşmanını 30 ve 45. dakikalara arasında etkili olduklarını kaydeden Daum," Mehmet Yozgatlı beraberlik golünü atsaydı çok iyi olacaktı. Oyuncularım Süper Lig'de maç kazanınca çok iyi oynadıklarını ve eksiksiz olduklarını düşünüyorlar. Tabi bu tip maçlarda ise rakipler hataları affetmiyorlar. Selçuk'un da maçın başında sakatlanması oyun planımızı etkiledi." şeklinde konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı, Fenerbahçe ve Milan takımları arasında bir sınıf farkı olduğunu ve bu farkın yalnızca mücadele ederek kapatılabileceğini belirterek, şöyle devam etti: " Fazla yorum yapmak istemiyorum. Takımım beni hayal kırıklığına uğrattı. Anelka ve Appiah beklentileri karşılayamadı. Buna diğer Türk futbolcularım da dahil. Burada sadece Serkan, Tuncay ve Önder mücadele ettiler. 2 - 0 yenik duruma düşmüş olabiliriz. Oyuncularım bir anda pes ettiler. Ben bunu anlayamıyorum. Maçlarda geriye düşebilirsin, ama mücadele ederek bir şekilde maça ortak olmaya çalışırsınız. Ama futbolcularım bunu hiçbir şekilde göstermediler."

Alman teknik adam, grupta 6 Aralık'ta deplasmanda oynayacakları PSV Eindhoven karşılaşmasının final niteliğinde olacağını belirterek, bu maçı kazanarak UEFA'da yollarına devam etmek istediklerini kaydetti.

"FUTBOLCULARIMIN GALATASARAY MAÇINDA ÇOK İYİ REAKSİYON GÖSTERMELERİ LAZIM"

Daum, hafta sonu Süper Lig'de oynayacakları Galatasaray maçında futbolcularının çok büyük bir reaksiyon göstermeleri gerektiğini söyledi. Futbolcularını alınan 4 -0'lık yenilgiden sonra Galatasaray maçına motive etmeye çalışacağını belirten Alman çalıştırıcı," Bazı futbolcularım hakkında transfer haberleri yazılıp çiziliyor. Şu anda çok büyük bir moral bozukluğu var. Futbolcularımın pazar günü Fenerbahçe formasını giyerek çok iyi bir reaksiyon göstermeleri gerekiyor. Bu maçta reaksiyon göstermezlerse ne yapalım? Ben oyuncularımdan 'Hocam bana formayı ver. Ben neyin ne olduğunu anlamış durumdayım' demesini bekliyorum." açıklamasında bulundu.

Alman teknik adam, Milan'a Türkiye'de büyük bir misafirperverlik örneği gösterildiğini belirterek, " Milan'ın gelişinden beri bir misafirperverlik var. Bazı oyuncularımız bunu sahada da devam ettirdi.Hiç böyle topa basan olmadı doğru dürüst. Sanki karşılaşmanın bazı bölümleri dostluk maçı içerisinde geçti. Fair - play ödülüne layıktık." diye konuştu.

Daum, Türkiye - İsviçre maçında yaşanan olaylara adı karışan Vogel'in teknik direktör Ancelotti tarafında bilerek oyuna sokulduğu şeklindeki bir soruya ise tepki gösterdi. Tecrübeli çalıştırıcı," Gündem yaratmak için uğraşılmasın. Ancelotti, Vogel'i alırken kesinlikle böyle düşünmemiştir. O, 'oyuncumun durumunu göreyim' demiştir.Vogel süper bir oyuncu, böyle bir oyuncuya sahip olmak isterdim." dedi.

HABER7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.05.2024
15:10
Bingöl`de deprem çalıştayı
Bingöl'de deprem çalıştayı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Bingöl genelinde 2 bin 544 yapının yıkılarak dönüşümü gerçekleştirilmiştir' dedi. Bingöl Valisi Usta ise '6 Şubat depremlerinden sonra Bingöl'de hasar tespit çalışmalarında toplam 29 bin 26 adet başvuru alınıp incelenmiştir' bilgisini paylaştı. İşte açılış konuşmalarından öne çıkan başlıklar…
06.05.2024
14:44
Bingöl Havalimanı`nda uyuşturucu operasyonu
Bingöl Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu
Bingöl Havalimanında valizlere zulalanmış şekilde 37 kilo 200 gram skunk esrar ele geçirildi. 2 şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.
06.05.2024
14:27
Benzin ve motorine indirim geliyor
Benzin ve motorine indirim geliyor
Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre benzin ve motorin grubuna salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 1,5 liralık indirim bekleniyor. İşte Bingöl'deki güncel akaryakıt fiyatları ve indirim sonrası oluşacak fiyat tablosu…
06.05.2024
13:47
Karlıova Mayıs`ta beyaza büründü
Karlıova Mayıs'ta beyaza büründü
Baharı yaşarken bir anda hava sıcaklığında yaşanan düşüşle birlikte Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, yüksek kesimler ve köylerinde kar etkili oldu. Dağlar ve köyler beyaza büründü.
06.05.2024
13:46
Bingöl için sel ve su baskınlarına karşı uyarı
Bingöl için sel ve su baskınlarına karşı uyarı
Bingöl ve çevresinde yağışların süreceğini bildiren Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı uyardı.
06.05.2024
13:45
Bingöl`de rüzgârın yönü değişti!
Bingöl'de rüzgârın yönü değişti!
Bingöl'de bulunan 49,7 MW'lık Metafor Rüzgâr Enerjisi Santrali (RES) ve Ağrı'da bulunan 33,6 MW'lık Yakaağzı RES, İş Enerji bünyesine dahil oldu. İş Enerji, bu alımla birlikte toplam kurulu gücünü 1000 MW'a çıkardı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın