KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Dedeman doğuyu otellerle donatıyor

Geçen yıl 40'ıncı yıllarını kutlayan ve 50'nci yılında 50 otele ulaşmayı hedefleyen Dedeman Oteller Grubu yurtiçi ve yurtdışındaki 16'ncı otelini Şanlıurfa'da açtı.

Dedeman doğuyu otellerle donatıyor
21 NİSAN 2007 CUMARTESİ 10:28
0
1164
0
AA aa
Bu amaçla düzenlenen törede konuşan Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, Anadolu turizminin geliştirilmesinin Türkiye için hayati önem taşıdığını söyledi. 13 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen otelde 130 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirten Dedeman, çalışanlarının yüzde 90'ının Urfalı olduğunu kaydetti. Urfa'nın GAP'ın merkezinde yer alması, 3 dinin birleştiği bölge olması ve Ortadoğu'ya yakın bir coğrafyada yer alması nedeniyle önemli bir turizm potansiyeli taşıdığını dile getiren Dedeman şöyle konuştu: “Biz ağırlıklı olarak şehir otelciliği yapıyoruz. Dedeman olarak Anadolu'ya yatırım yaparak gelişimini sağlamayı hedefliyoruz.

Nitekim Diyarbakır ve Erzurum otellerinde de 8-10 yıl sonra kâra geçeceğimizi bildiğimiz halde bu yatırımları yaptık.” Dedeman, yatırımını Bucaklar İnşaat'ın üstlendiği otelin 10+10 yıllığına işletme hakkını aldıklarını ifade ederek, Bucaklar İnşaat'la birlikte Konya yakınlarında ortak yatırımla bir otel daha hayata geçirmeyi planladıklarını ve şu anda yer arayışında olduklarını belirtti. Rize Dedeman'ın kapatılacağı yönündeki söylentileri ise Dedeman, “9 yıl daha işletme hakkımız var. Rize'yi bırakmaya niyetimiz yok” dedi.

İSTANBUL'A 2 OTEL YOLDA

Dedeman, ayrıca Anadolu'nun yanı sıra İstanbul'da da 2 otel yapmayı planladıklarını söyledi. Dedeman yapacakları otellerden, birinin Anadolu yakasında diğerinin ise Tarihi Yarımada'da yer alacağını ve şu an yer arayışı içerisinde olduklarını kaydetti. Bucaklar İnşaat Başkanı Osman Bucak ise Urfalı olduğunu ve Urfa'ya yatırım yapıp, burayı kalkındırmayı amaçladığını belirterek, “Diğer iş adamları da bunu yapmalı” yorumunu yaptı. Otel inşaatına başlarken birçok işletmeciyle görüştüklerini ifade eden Bucak, “Sheraton da buraya talip oldu. Ancak biz hem Anadolu'ya olan yatkınlıkları hem hizmet kaliteleri açısından Dedeman'ı tercih ettik” dedi.

BUGÜN
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın