KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Demir, yeniden meclis başkanı

Yaklaşık iki yıldır İl Genel Meclis Başkanlığı görevini yürüten Yaşar Demir, yeniden İl Genel Meclis Başkanlığı'na seçildi.

Demir, yeniden meclis başkanı
02 NİSAN 2011 CUMARTESİ 01:27
0
3604
0
AA aa

 

Bingöl İl Genel Meclisi'nin 10. dönem toplantısı yapıldı. Toplantıda meclis başkanlık divanı seçimi yapıldı.
Başkan Yaşar Demir başkanlığında yapılan toplantıda ilk olarak başkan seçimi yapıldı. Yapılan meclis başkanlığı seçimine Yaşar Demir tek aday olarak katıldı. 21 üyenin katıldığı seçimde kapalı oy kullanıldı. Seçimde 1 oy boş çıkarken, sandıktan çıkan 20 oyu alan Demir, yeniden İl Genel Meclisi Başkanı seçildi. 
Başkan vekilliklerine ise Nurettin Bozaba ve Mahmut Bürlükara seçildi. Divan Asil Katip Üyeliğe Bahattin Ketboğa, Mehmet Sait Yazıcı seçilirken; Divan Yedek Katip Üyeliğine Yahya Çeliker, Abuzer Soydemir seçildi.
İl Encümen Üyeliğine ise merkezden Nurettin Bozaba; Adaklı, Vehbi Güzelsoy; Kığı, Abuzer Soydemir; Solhan, Yahya Çeliker; Yayladere, Sabri Bozaba.
 Bingöl adına doğru kararlar alacağız
Seçim sonrası açıklama yapan İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demir, “Bizler birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yapacağımız çalışmalar ile ilimizin hizmetinde olacağız. Bingöl adına doğru kararlar alacağız. Değerli arkadaşlarım! Bu seçim bizim birlik ve beraberliğimizin göstergesidir. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.04.2026
20:05
Ayan`dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Ayan'dan YKS ve LGS Öncesi Kritik Uyarılar
Öğrenci Koçu Hamza Ayan, YKS ve LGS'ye iki aydan daha az zaman kala sürecin 'bilgi öğrenme değil performans artırma dönemi' olduğunu belirterek, deneme sınavları, analiz ve motivasyonun başarıda belirleyici olduğuna dikkat çekti.
28.04.2026
19:43
HÜDA PAR`dan
HÜDA PAR'dan 'Ev Genci' Uyarısı: 6,5 Milyon Genç Risk Altında
HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, Türkiye'de sayıları 6,5 milyona ulaşan 'ev genci' sorununa dikkat çekerek istihdam yetersizliğinin gençleri sosyal hayattan uzaklaştırdığını belirtti. Emiroğlu, çözüm için eğitim ve istihdam alanlarının genişletilmesi gerektiğini vurguladı.
28.04.2026
19:23
Bingöl`de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de Trafik Masaya Yatırıldı
Bingöl'de İl Trafik Komisyonu Toplantısı, Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda şehir içi ulaşımda yaşanan sorunlar ele alınırken, vatandaşlardan gelen talepler de değerlendirilerek karara bağlandı.
27.04.2026
17:01
Bingöl`de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de Çiftçi ve Yatırımcılara Hibe Fırsatı Anlatılacak
Bingöl'de tarımsal üretimi güçlendirmek ve modern teknikleri yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenecek bilgilendirme toplantısında, yüzde 50 ile 70 arasında değişen hibe destekleri üretici ve yatırımcılara anlatılacak.
27.04.2026
16:57
Bingöl`de Öğrencilere AFAD Eğitimi
Bingöl'de Öğrencilere AFAD Eğitimi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen AFAD gönüllülük eğitimiyle öğrencilerin afet anlarında bilinçli hareket etmesi ve sahada aktif rol alması hedefleniyor.
27.04.2026
16:56
WhatsApp`ta Yeni Dönem: Ücretli Abonelik
WhatsApp'ta Yeni Dönem: Ücretli Abonelik
WhatsApp, 'Plus' adı verilen yeni abonelik modeliyle ücretli özellikleri test etmeye başladı. Temel kullanım ücretsiz kalırken, ekstra özellikler için aylık ücret gündemde.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın