KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

Denetimler artıyor

Bingöl Belediyesi’nin ardından İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü de gıda denetimlerini sıkılaştırdı. Fırınlar, unlu mamulleri, pastacılık ürünleri, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri vb. sektörler, sıkı denetimden geçiriliyor.

Denetimler artıyor
10 HAZİRAN 2017 CUMARTESİ 07:44
0
2148
0
AA aa

 

Ramazan ayında gündüz yapılan denetimlere ilaveten gece denetimlerinin de sıklaştırıldığını belirten İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Yıldırım, “5996 sayılı yasa" ile tarladan sofraya gıda maddesinin geçtiği tüm aşamalar ve en son satışı dahil, sağlık ve hijyen ve mevzuat açısından denetimi İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına verilmiştir.  İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak, bir yıl içerisinde yaptığımız 2000 adete yakın işyeri denetimimizden yoğun bir kısmını halkımızın sorunsuz bir Ramazan ayı geçirmeleri ve gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmeleri için bu mübarek ayda gerçekleştirmekteyiz” dedi.

Ramazan ayında özellikle fırınlar, unlu mamulleri, pastacılık ürünleri, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri gibi sektörlerde hizmet veren iş yerlerinde sirkülasyonun arttığını kaydeden Yıldırım, şunları söyledi: “Halkın sağlığının korunması ve güvenilir gıdaya ulaşmalarının sağlanması amacıyla bu sektörlerde yapılan denetimler artarak devam edecektir. Vatandaşlarımız gıdaya ilişkin her türlü şikâyetlerini Alo 174 gıda hattına bildirebilirler. Gönüllü gıda denetmeni olarak denetim ekiplerimize her vatandaşın katkı sağlamasını temenni ediyoruz. Ramazan ayı bereketin eksilmediği, hoşgörü ve muhabbetin arttığı, birliğin ve dayanışmanın doruğa çıktığı, bu vesile ile rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek ayın tüm halkımıza hayırlı olması dilerim."

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
15.10.2026
14:07
Ticaret Bakanlığı`ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'nın taksitli satışlara ilişkin düzenleme yetkisi genişletildi. Yeni yönetmelikle satış sonrası taksitlendirme ve ödeme erteleme işlemleri de kapsama alınırken, taksit sayısı ve sürelerine ilişkin yeni bir sınır henüz belirlenmedi.
15.10.2026
13:45
Karlıova`da sokaklar göle döndü!
Karlıova'da sokaklar göle döndü!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları su altında bıraktı. İş yerlerine ulaşmakta zorlanan esnaf, tıkanan mazgalları kendi imkânlarıyla açmaya çalıştı.
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın