KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

Denetimli Serbestlik ile Kızılay'dan Sosyal Market İçin İş Birliği

Protokol doğrultusunda, Sosyal Market'in güçlendirilmesi ve ihtiyaç sahibi yükümlülere maddi destek sağlanması yönünde çalışmalar yürütülecek.

Denetimli Serbestlik ile Kızılay`dan Sosyal Market İçin İş Birliği
12 MART 2026 PERŞEMBE 02:31
0
812
0
AA aa

Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Kızılay Bingöl Şubesi arasında, ihtiyaç sahibi yükümlülerin desteklenmesi amacıyla Sosyal Market'in güçlendirilmesine yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol, Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert ile Kızılay Bingöl Şube Başkanı Fevzi Kaya tarafından imza altına alındı. Yapılan iş birliği kapsamında, denetimli serbestlik tedbiri altındaki ihtiyaç sahibi yükümlülerin sosyal ve ekonomik açıdan desteklenmesi hedefleniyor.

Sosyal Market Güçlendirilecek

İmzalanan protokol doğrultusunda, Sosyal Market'in güçlendirilmesi ve ihtiyaç sahibi yükümlülere maddi destek sağlanması yönünde çalışmalar yürütülecek. Bu kapsamda yükümlülerin topluma yeniden kazandırılması ve sosyal hayata uyum süreçlerinin desteklenmesi amaçlanıyor.

“Topluma Kazandırma Sürecine Katkı Sağlayacak”

Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, yapılan iş birliğinin yükümlülerin topluma kazandırılması ve sosyal hayata uyum süreçlerine önemli katkı sağlayacağını belirterek imzalanan protokolün hayırlı olmasını temenni etti.

Kızılay Bingöl Şube Başkanı Fevzi Kaya ise ihtiyaç sahibi yükümlülere maddi ve manevi destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek protokolün hayırlı olmasını diledi.

Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürü Nasır Göktaş da gerçekleştirilen iş birliğinin ihtiyaç sahibi yükümlülerin sosyal hayata uyum süreçlerine katkı sağlayacağını belirterek desteklerinden dolayı Kızılay Bingöl Şubesi'ne teşekkür etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın