KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2025 Cumartesi
°C

Deneyimli Antrenör Arığ, Solhanspor'da

Bingöl'ün Voleybol temsilcisi Solhanspor Efeler ligi hazırlıklarına başladı. Yeni sezon transfer çalışmalarını başlatan Solhanspor, deneyimli Antrenör Ahmet Reşat Arığ ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Deneyimli Antrenör Arığ, Solhanspor`da
23 MAYIS 2020 CUMARTESİ 22:41
6
2282
1
AA aa

Bingöl'ün Voleybol temsilcisi Solhanspor'un yeni sezon hazırlıkları başladı.

2020-2021 sezonunda efeler liginde mücadele edecek olan Solhanspor ilk transferini Baş antrenör ile başlattı. 

2020-2021 sezonunda AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Solhanspor, sessizliğini bozdu ve ilk transferini deneyimli Baş antrenör Ahmet Reşat Arığ ile anlaştı.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun liglerle ilgili kararının ardından transfer ve hoca seçimi konusunda sessiz kalan temsilcimiz, Ahmet Reşat Arığ ile her konuda anlaştı ve önümüzdeki sezonun kadrosu için transfer çalışmalarına başladı.

AHMET REŞAT ARIĞ KİMDİR?

1964 Elazığ doğumludur. Antrenörlük kariyerine 1990 yılında Galatasaray'da başlayan Arığ,  kariyerinde Tokat Belediye Plevne takımıyla Avrupa Kupalarına katılma başarısı göstermiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyespor (erkek voleybol takımı)'nda ise beş yıl görev yapmıştır. Ahmet Reşat Arığ, 2007-08 sezonunda 2. lig de olan Galatasaray (kadın voleybol takımı)'nı 1. lige yükseltmiştir. Ardından üç sezon MEF Okulları'nda antrenörlük yapmıştır. 2011-12 sezonunda ise Galatasaray'a geri dönen Ahmet Reşat Arığ, geldiği ilk sene sonunda CEV Şampiyonlar Ligi'ne, ikinci sene ise CEV Cup'a götürmebaşarısını gösterdi.  2012 CEV Cup finallerinde, Galatasaray (kadın voleybol takımı) Yardımcı Antrenörlük görevi ile takımda bulundu.

Reşat Arığ, 2012-13 sezonu başında Galatasaray Voleybol Akademisi Baş Antrenörü olarak görev yapmıştır.2012-13 sezonunda ise Galatasaray (erkek voleybol takımı) Baş Antrenörlük görevi için 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. 2014 Yılında Avrupa Ligi'nde mücadele eden A Erkek Milli Takım başına getirilen Arığ, U23 Erkek Milli Takımı ile Mısır'daki Dünya şampiyonasında Baş Antrenör olarak ülkemize hizmet verdi. Şubat 2015'den sonra Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı'nda görev yaptı. Sonraki sezon Trabzon İdman Ocağı'nı çalıştırdı. Ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Bayan takımını ve  sonrasında ise Tokat Belediye Plevne Takımında görev yaptı.

Ahmet Reşat Arığ, 2020-2021 Sezonunda AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele etme hakkı elde eden Solhanspor'da görev yapacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_58732)
24 Mayıs 2020 Pazar 10:06
Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Başarılı olacağımıza inancım yüksek
12.09.2025
20:05
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
Karaköprü Belediyespor maçı bilet gelirlerinin tamamını SMA Tip-1 hastası 6 aylık Efrayim Gökalp'in tedavisi için bağışladığını duyuran ve toplam bağış miktarını 455 Bin 256 TL olarak açıklayan TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor; '12 Bingölspor olarak söz veriyoruz: Bu mücadele, Efrayim bebeğimiz sağlığına kavuşana kadar devam edecek!' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
19:46
Bingöl Kent Konseyi`nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Bingöl Kent Konseyi'nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Kent Konseyi Başkanlığı; 'Daha güçlü aileler, daha sağlıklı bireyler ve daha bilinçli bir toplum için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimize hep birlikte dokunmaya devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
15:42
Bingöl Konteyner Kent`te sona doğru
Bingöl Konteyner Kent'te sona doğru
Konteyner Kentin altyapı yatırımını üstlenen Bingöl Belediyesi, sahadaki çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladı. Konteyner kentin donanımları Bingöl Valiliği ve AFAD tarafından karşılanacak.
12.09.2025
15:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gazze için Dua' programı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, katılımcılara teşekkür ederek, 'Sadece burada değil, gece ve seher vakitlerinde de ellerimizi Rabbimize açmaya devam edelim' çağrısında bulundu.
12.09.2025
15:02
Zıktê Sürkap`ta Atalay dönemi
Zıktê Sürkap'ta Atalay dönemi
Yeni Başkan Mehmet Atalay'ın, Zıktê aşiretinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar yürütmek ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceği belirtildi.
12.09.2025
14:55
‘Acaba` diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
'Acaba' diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nde farklı bir etkinliğe imza atan doğa tutkunu Vedat Avar, nehirde su altına dalarak meyve yedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın