KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ağustos 2026 Pazar
°C

Deneyimli hoca Solhanspor'da!

Voleybol temsilcimiz Solhanspor, deneyimli Antrenör Mehmet Şükrü Çobanoğlu ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Deneyimli hoca Solhanspor`da!
13 AĞUSTOS 2018 PAZARTESİ 21:14
0
2530
0
AA aa

Bingöl'ün Voleybol temsilcisi Solhanspor'un yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

2018-2019 sezonu hazırlıkları kapsamında yeni transferler yapan temsilcimiz, daha önce yaptığı 4 sporcunun transferini duyurmuştu.

Bu kapsamda Solhanspor Kulübü merakla beklenen Baş antrenör'ü sosyal medya hesabından duyurdu.

Solhanspor Kulübü sosyal medya hesabından Baş antrenör Mehmet Şükrü Çobanoğlu ile anlaşıldığını şu ifadeler ile duyurdu: “Kulübümüz deneyimli Baş antrenör Şükrü Çobanoğlu ile anlaştı. 11 Ocak 1956 Gaziantep doğumlu olan Çobanoğlu, 17 yıl Ziraat Bankası Spor Kulübü'nde teknik direktör olarak görev yaptı. Türkiye ligi 2'ncilik, 3'üncülük ve 4'üncülük dereceleri yanı sıra, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık kupası şampiyonlukları yaşadı. Avrupa kupalarına da sayısız kez çıkan yeni baş antrenörümüz, 100'den fazla A Milli Takım baş antrenörü olarak; ümit, genç, yıldız milli takımlar kategorilerinde antrenörlük yaptı. Balkan şampiyonluğu ve Akdeniz oyunları 3'üncülüğü sevincini yaşadı. 2013-2015 yılları arasında Gaziantep Şahinbey Belediye Spor takımını çalıştırdı. Türkiye 1'inci lig şampiyonluğu ardından Efeler Ligine çıkarak mücadelesine devam etti. Aynı zamanda TVF teknik kurulu üyesi olarak da çalışmaya devam etmekte olan yeni baş antrenörümüz Mehmet Şükrü Çobanoğlu'na Solhan Spor Ailesi olarak hoş geldin diyor, Efeler Ligi yolunda başarılar diliyoruz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın