KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Nisan 2026 Cuma
°C

Deprem bölgeleri için tulum üretimi yapılıyor

Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve meslek liseleri işbirliğiyle depremzedeler için tulum üretimi yapılıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, üretimin yapıldığı atölyeleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Deprem bölgeleri için tulum üretimi yapılıyor
15 ŞUBAT 2023 ÇARŞAMBA 17:51
1
1525
2
AA aa

Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve meslek liselerinin yaptıkları üretimlerle depremden etkilenen vatandaşlara destek olduğunu belirten Yücel, “Halk Eğitim Merkezlerinde görevli idareci, öğretmen, usta öğretici ve kursiyerler ürettikleri ihtiyaç malzemelerini deprem bölgesine gönderiyor” dedi.

Gönüllü öğretmenler, kursiyer ve usta öğreticilerin büyük bir özveri ile üretim yaptığını ifade eden Yücel, “Bakanlığımızın talimatları ve destekleriyle afet bölgesindeki vatandaşlarımızın üşümemesi için uyku tulumları diktik. Arkadaşlarımız büyük bir özveriyle üretmeye devam ediyorlar. Halk Eğitim Merkezlerimiz ve meslek liselerimiz ile elimizi  taşın altına koyduk ve tüm ülkede olduğu gibi Bingöl'de de bizler tek yürek olarak mücadelemizi, gayretlerimizi, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarda görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98269)
16 Şubat 2023 Perşembe 11:17
zafer kurt meslek lisesi müdürünü tebrik ediyorum..üretken ve çalışkan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_98244)
15 Şubat 2023 Çarşamba 19:14
Halk eğitimi denilen şey budur işte; halkın vergileri halk için kullanılacak bundan böyle, inşallah
10.04.2026
22:28
Vali Çelik: Bingöl`ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Vali Çelik: Bingöl'ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Yerel Kalkınma Hamlesi Programı'nın tanıtıldığı toplantıda konuşan Vali Çelik, istihdamı artıracak yatırım alanları ve KOBİ'lere sağlanacak finansman desteğini açıkladı. Tarımdan turizme birçok alanda yatırımcıya sunulacak teşviklerin anlatıldığı toplantıda, büyükbaş hayvancılık, termal turizm, bal üretimi ve su ürünleri yatırımları öne çıktı.
10.04.2026
22:00
Genç`te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Genç'te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı umre ödüllü siyer sınavında Genç ilçesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri, okullarda ve il merkezinde gerçekleştirilen programlarla takdim edildi.
10.04.2026
21:58
Bingöl`de
Bingöl'de 'İdam Yasası' Tepkisi: Kudüs, Aksa ve Filistin İçin Ortak Çağrı
Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi, Cuma namazı sonrası Kent Meydanı'nda kitlesel basın açıklaması düzenleyerek İsrail'in Filistinli tutsaklara yönelik idam kararına tepki gösterdi. Açıklamada, Filistin halkına destek çağrısı yapılırken, Filistinli esirler için uluslararası topluma çağrıda bulunuldu.
10.04.2026
20:50
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı! Yüksek kesimlerde kar bekleniyor
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı! Yüksek kesimlerde kar bekleniyor
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl'ün doğusunda kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. 1600 metre üzerindeki yüksek kesimlerde kar yağışı öngörülürken, sel, buzlanma ve çığ riskine karşı uyarı yapıldı.
10.04.2026
19:42
Genç`e 750 Kişilik Spor Salonu: İhale Tarihi Açıklandı
Genç'e 750 Kişilik Spor Salonu: İhale Tarihi Açıklandı
Genç ilçesinde yapılması planlanan 750 seyirci kapasiteli Çok Amaçlı Spor Salonu projesinin ihalesi 11 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirilecek. Projenin ilçenin spor altyapısını güçlendirmesi bekleniyor.
10.04.2026
19:02
Sigara kullanımına yeni düzenleme! Yasak genişliyor!
Sigara kullanımına yeni düzenleme! Yasak genişliyor!
AK Parti grubunun Sağlık Bakanlığı koordinasyonunda hazırladığı 41 maddelik tütün düzenlemesi Meclis'e sunuluyor. Taslağa göre sigara yalnızca belirlenen alanlarda içilebilecek, yeme-içme hizmeti sunulan açık alanlarda kullanım yasaklanacak. 2040 yılı itibarıyla tütün ürünlerinin satış ve tüketiminin tamamen sona erdirilmesi hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın