KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ağustos 2025 Cuma
°C

Depremzedeler Mehmetçikle iftarda buluştu

Bingöl'de misafir edilen depremzedeler, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nca düzenlenen iftar programında ağırlandılar.

Depremzedeler Mehmetçikle iftarda buluştu
31 MART 2023 CUMA 21:37
2
1465
1
AA aa

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde büyük yıkımlara sebep olan depremin ardından Bingöl'deki Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında misafir edilen depremzede aileler, depremin yıkıcı etkisini yoğun olarak yaşayan vatandaşlarla bir arada olmak, birlik, beraberlik ile dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirmek ve aynı zamanda yaşanan zor günlerin yaralarının sarılmasına vesile olmak maksadıyla Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nca düzenlenen iftar programında ağırlandılar.

Vali Vekili Abdullah Özübek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin ve askeri personelin katıldığı programda depremzede vatandaşlarla sohbet edilerek ihtiyaçları soruldu. Depremzede vatandaşlar depremin ilk gününden bu yana Jandarma personelinin yanlarında olduğunu belirtip verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkürlerini paylaştılar.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca, ülkenin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü yardıma kararlılıkla devam edildiği vurgulanıp, depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar dilendi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100362)
31 Mart 2023 Cuma 23:38
Allah bir daha acı keder vermesin. Yardımlaşma ve dayanışma acıları hafifletir. Sebep olanlardan Allah razı olsun.
20.08.2025
21:09
Avrupa Bankasın`dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Avrupa Bankasın'dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Danimarka'da bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Danske Bank, Türk lirası karşısında başta dolar, Euro ve sterlin olmak üzere bazı döviz kurları için 1,3,6 ve 12 aylık öngörülerini paylaştı. Avrupa Bankası'nın kehanetine göre dolar bir yıl sonra 48 lirayı geçecek, euro ise 59 lira olacak.
20.08.2025
20:48
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
Milyonlarca memur ve memur emeklisi için gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrilirken kurulun kimlerden oluşacağı, sürecin nasıl işleyeceği ve zammın ne zaman belli olacağı merak ediliyor.
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji`den 12Bingölspor`a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın