KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Depremzedelerle bayram buluşması

Bingöl il protokolü, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından Bingöl'e gelerek KYK yurdunda misafir edilen depremzedeler ile bayramlaştı.

Depremzedelerle bayram buluşması
23 NİSAN 2023 PAZAR 16:46
7
1590
0
AA aa

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından Bingöl'e gelerek KYK yurtlarında misafir edilen depremzedeleri il protokolü ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Programa Vali Vekili Abdullah Özübek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Milletvekili Fevzi Berdibek, 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Süleyman Akbay, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Gökhan Şahin, Ticaret Odası Başkanı Kadir Çintay ve ildeki kurum amirleri katıldı.

Depremzede vatandaşlara hitaben konuşan Vali Vekili Abdullah Özübek, “Hepinizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. 11 ayın sultanını geride bıraktık. Rabbim yapmış olduğunuz ibadetleri kabul etsin. 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra devletimiz tüm imkanlarını seferber ederek depremzede vatandaşlarımız gerek yerinde gerekse 81 ilimizde misafir ederek birlik ve beraberliğimizi daim kılmıştır. Sizleri yaklaşık 2 aydır ilimizde misafir ediyoruz. İl protokolümüzle istedik ki bugün sizler ile bir arada olalım. Valimiz Deprem bölgesinde bugün ve yarın bayramlaşmak için orda olacaklar. Vekillerimiz ve siyasi partilerimizin temsilcileri, il müdürlerimiz, kurum amirlerimiz ve STK başkanlarımızda sizinle bayramlaşmak için bugün buradalar. Ben bir kez daha geçmiş olsun diyor ve Rabbimden bir daha bu tür afetleri ülkemize göstermemesini diliyorum” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.11.2025
14:58
Bingöl Belediyesi güneşten ve çöpten kazanıyor!
Bingöl Belediyesi güneşten ve çöpten kazanıyor!
Bingöl Belediyesi, çevre dostu yatırımlarla hem doğayı koruyor hem de kendi bütçesiyle ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Güneş enerjisi santrali ve evsel atıklardan elektrik üreten belediye, tıbbi atıkları güvenle steril ederek her yıl milyonlarca liralık gelir elde ediyor.
04.11.2025
14:18
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Yeniden İhaleye Çıkıyor
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Yeniden İhaleye Çıkıyor
Defalardır iptal edilen ihaleler nedeniyle yenilenemeyen Bingöl Havaalanı PAT sahaları, yeniden ihaleye çıkıyor. Yaşanan ihale iptalleri, kamuoyunda yanıtı merak edilen bir soruya dönüşüyor: 'Kime vereceklerine karar mı veremiyorlar?'
04.11.2025
11:10
Yeni `Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi` Resmi Gazete`de
Yeni 'Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi' Resmi Gazete'de
Türkiye Barolar Birliği'nin belirlediği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi güncellendi. Yeni tarifeye göre kira davası açmak için avukata 30 bin lira, bu davayla ilgili icra için 9 bin lira, tahliye için ise 20 bin lira ödenecek.
04.11.2025
10:54
Bu taşıtlarda eldiven ve koruma gözlüğü zorunluluğu
Bu taşıtlarda eldiven ve koruma gözlüğü zorunluluğu
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan değişikliğe göre bisiklet, motosiklet, traktör ve elektrikli bisiklet kullananlara eldiven ve koruyucu gözlük gibi ekipman kullanma zorunluluğu geldi. Motosiklette arka tarafta oturan kişi de gözlük ve eldiven takacak.
03.11.2025
19:15
12 Bingölspor`dan Kayseri`de Son Dakika Puanı!
12 Bingölspor'dan Kayseri'de Son Dakika Puanı!
Haftayı bir puanla kapatan 12Bingölspor, 3. Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdürdü ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bıraktı.
03.11.2025
15:16
Bingöl`de modern ticaret alanı için ilk adım
Bingöl'de modern ticaret alanı için ilk adım
Bingöl Belediyesi, şehrin ticari yaşamını güçlendirecek önemli bir projede daha ilk adımları attı. Sebze hali, oto galericiler ve toptancılar için belirlenen yeni alanda saha düzeltme çalışmaları başladı. Başkan Arıkan; 'Çalışmaların tamamlanmasının ardından alan, detaylı imar ve proje planlamasına tabi tutulacak'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın