KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Aralık 2025 Cuma
°C

Dereceye girenler ödüllendirildi

Peygamber Sevdalıları vakfının şubat ayında Onu Oku Onu Yaşa temasıyla düzenlediği siyer sınavında ödül almaya hak kazananların Türkiye genelinde ödül teslimi devam ediyor.

Dereceye girenler ödüllendirildi
12 NİSAN 2022 SALI 16:21
3
1723
0
AA aa

Genç ilçesinde siyer sınavında dereceye girenlere ödülleri Peygamber Sevdalıları vakfının Genç temsilciliği tarafından teslim edildi.

Aralarında sınavda altmış sorunun tamamını bilip ikinci kategoride Türkiye ikinciliği ünvanına sahip olan Senem Arin'in de bulunduğu kazananlara dernek binasında düzenlenen ödül töreni ile ödülleri takdim edildi.

“KENDİMİ BİR ODAYA KAPATIP SINAVA YOĞUNLAŞTIM”

Adeta her başarının sırrının çalışmaktan geçtiğinin ispatı olan ve sınavda ful çekerek ikinci kategoride Türkiye İkincisi olan Senem Arin; “ Bu sınava çok hazırlandım, annem bana bir oda ayırdı ve orada sınava yoğunlaştım, sabahlara kadar çalıştım” dedi.

“ANNEM BENİ TEŞVİK ETTİ”

Santraç takımı kazanan İkra Saçık “Sınava beni annem teşvik etti, onun sayesinde hazırlandım. Her gün bir iki saat okudum sınava kadar kitabı 11 defa okudum sınav kolaydı, yer yoktu sınavda ek bir yerde sınava girdim.”

Dizüstü Bilgisayar kazanan Türkiye ikincisi Senem Arin'in ödülü Genç Temsilciliği adına Ayşe Dener tarafından teslim edildi.

Kitabı 24 defa okuyan ve dereceye girip oyun seti (mancana) kazanan beşinci sınıf öğrencisi Miraç Serengül'ün ödülünü Peygamber Sevdalıları vakfı Genç temsilcisi Mücahit Araboğa tarafından teslim edilirken, santraç takımı ödülü kazanan 6. Sınıf öğrencisi İkra Saçık'ın ödülünü ise vakıf adına Tuğba Bozkır teslim etti. Vakıf temsilcileri sınavda başarı gösterenleri tebrik edip onları İslam ahlakıyla yetiştirip hayırlı işlere teşvik eden ailelerine de teşekkür etti. ( Genç Havadis)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.12.2025
18:43
Bingöl Basın Konseyi`nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi'nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi, Yedisu ve Karlıova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem yerel basının sorunlarını masaya yatırdı hem de kurumsal iş birliğini güçlendirmeye yönelik kararlı mesajlar verdi.
25.12.2025
18:40
Bingöl`de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir adet tabanca ele geçirildi.
25.12.2025
18:02
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın