KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Şubat 2026 Pazar
°C

‘Destek bekliyoruz’ demek yetmez!

Budraç: 'Her şeyi Bakan'dan beklemek yanlış olur. Vatandaşlarımızın proje hazırlayıp kendisinden destek beklemesi daha doğru olacaktır'

‘Destek bekliyoruz’ demek yetmez!
13 MAYIS 2009 ÇARŞAMBA 10:29
0
1437
0
AA aa
Ziraat Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Hasan Budraç, AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ın Devlet Bakanı olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtip, Bakan Yılmaz'a yeni görevinde başarılar diledi.

Yılmaz'ın Bakan olmasının Bingöl'e önemli artılar sağlayacağını ifade eden Budraç, Bingöl'ün geri kalmışlığına dikkat çekti ve kamuoyunda Bakan Yılmaz'dan beklentilerin yoğun olduğunu söyledi.

Budraç: “Yıllardır geri kalmışlığın ve ezilmişliğin pençesinde olan ve kendi imkânlarıyla kalkınmaya çalışan ilimiz, Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz sayesinde hak ettiği yere geleceğine olan inancımız tamdır. Tarım ve Hayvancılık açısından geri kalan ilimizde yeni iş imkânlarının ve istihdamın sağlanması gerekmektedir” dedi.

Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği olarak Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'dan Bingöl'ün beklentilerinin olduğunun altını çizen Budraç: “Sayın Bakanımızdan Bingöl'ün hassasiyetlerini ve beklentilerini göz önünde bulundurarak ilimize katkı sunmasını bekliyoruz. Oda olarak halkımızdan Tarım ve Hayvancılıkta daha etkin, daha düzenli ve daha özverili bir şekilde katılım bekliyoruz. Biz Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği olarak Sayın Bakanımızın bizlere vereceği emre talibiz. Her şeyi Bakan'dan beklemek yanlış olur. Vatandaşlarımızın proje hazırlayıp kendisinden destek beklemesi daha doğru olacaktır” diye konuştu.  



bingolmedya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2026
21:54
Zikte SÜRKAP`tan 5. Yıl Buluşması
Zikte SÜRKAP'tan 5. Yıl Buluşması
Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği programda eğitim çalışmaları kapsamında hayata geçirilen 'Murat Etüt Merkezi'ne dikkat çeken Platform Başkanı Mehmet Atalay, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu vurguladı ve bu anlayışla hayata geçirilen Murat Etüt Merkezi'nin kendileri için en anlamlı çalışmaların başında geldiğini söyledi.
07.02.2026
21:39
Bingöl`de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 12 düzensiz göçmen yakalandı.
07.02.2026
21:30
Öztürk;
Öztürk; 'Bingöl halkı artık bu hastalıklar için başka illere gitmeyecek'
Bingöl Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Hematoloji Uzmanı Dr. Osman Can Öztürk, hasta kabulüne başlayan hematoloji kliniğiyle birlikte kemik iliği ve kan hastalıklarının tanı, tedavi ve düzenli takibinin artık Bingöl'de yapılabileceğini belirterek, yeni hizmetin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ve hastaların çevre illere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.
07.02.2026
21:12
Adaklı`da eğitim çalışmaları ele alındı
Adaklı'da eğitim çalışmaları ele alındı
Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.
07.02.2026
21:05
Bingöl`de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine doğalgaz sevkiyatı yapan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
07.02.2026
19:35
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
DEM Parti İl Genel Meclis Gurubu'nca Bingöl İl Genel Meclisi'ne sunulan soru önergesinde, İl Özel İdaresi hissesi bulunan YEM-SÜT A.Ş.'ye ait arsa satış ihalesinin ardından yaşanan süreç ve kamu zararı ihtimali gündeme taşındı. Önergede, ihalenin onaylanıp onaylanmadığından tahsilat sürecine kadar birçok başlıkta açıklama talep edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın