KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Nisan 2024 Pazar
°C

Dirik'ten iftiralara sert yanıt! 'Varsa zehir zıkkım olsun'

AK Parti Genç İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi coşkulu törenle açıldı. Burada yaptığı konuşmasında 'Genç Belediyesi borç batağında, yolsuzluk yapılmış' şeklindeki iftiraları dile getirip sert yanıt veren Genç Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Mehmet Zeki Dirik; 'Şu anda Doğu ve Güneydoğuda mali yapısı en iyi olan Genç Belediyesidir, hiçbir kuruma borcu yoktur. Hesabımda 22 Bin TL'den başka hiçbir şeyim yoktur. Bunun dışında param varsa bana zehir zıkkım olsun. Çocuklarımın varsa bana zehir zıkkım olsun. Tek amacım; halkımıza hizmet etmek ve dua almaktır'

Dirik`ten iftiralara sert yanıt!
07 MART 2024 PERŞEMBE 21:38
15
3089
4
AA aa

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı, siyasi partilerin çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda AK Parti, Genç İlçesi'nde Seçim Koordinasyon Merkezini törenle açtı.

Açılışa AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, Bingöl Belediye Başkanı ve Adayı Erdal Arıkan, 22. Dönem Bingöl Milletvekili Abdurrahman Anık, AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, MHP Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran, Genç Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Zeki Dirik, AK Parti İlçe Başkanı Halil Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Belediye Meclis Üyeleri Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören alanına gelen milletvekilleri ve beraberindeki heyet konfeti ve meşalelerle karşılanırken, törende konuşan Genç Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Zeki Dirik'in sözleri yankı uyandırdı.

"BELEDİYENİN KASASINDA 7 MİLYON TL, ŞAHSİ HESABIMDA İSE 22 BİN TL VAR"

AK Parti İlçe Başkanı Halil Kaya'nın selamlama konuşmasının kalabalığa seslenen Genç Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Zeki Dirik, iftira içerikli kirli propagandalara kürsüden yanıt verdi.

“Genç Belediyesi'nin 120 milyon lira borcu olduğu ve yolsuzluk yapıldığı” şeklinde iftiralarla kirli propagandalar yapıldığını ifade eden Dirik; “Milletvekillerimde burada bir araştırsınlar. Şu anda Doğu ve Güneydoğuda mali yapısı en iyi olan belediye Genç Belediyesidir. Hiçbir kuruma borcu yoktur. Vergi borcu yoktur. SSK yoktur. Elektrik borcu yoktur. Bir şey daha söyleyeyim. Bakın bugün itibariyle söylüyorum belediyemizin kasasında da 7 Milyon TL para vardır. Bunun yanı sıra bugün itibari ile mal varlığımı da açıklamak istiyorum. Şahsi hesabımda 22 Bin TL'den başka hiçbir şeyim yoktur. Sadece Bingöl merkezde bir evim var. Genç'te ise kirada oturuyorum. Bunun dışında param varsa bana zehir zıkkım olsun. Çocuklarımın varsa bana zehir zıkkım olsun. Tek amacım; halkımıza hizmet etmek ve dua almaktır”

“ZORLUKLARA RAĞMEN 5 YILDA GENÇ'İ YAŞANABİLİR BİR İLÇE HALİNE GETİRDİK”

Göreve geldiği 2019 yılından itibaren yaşanan pandemi, ülke savaşları ve ekonomik zorluklara rağmen hizmet aşkından vazgeçmediklerini ve 2019 yılında verdiği söz verdiği 22 projenin yüzde 85'ini tamamlama şerefine nail olduklarını ve ilçeyi yaşanabilir seviyeye taşıdıklarını ifade eden Başkan Dirik, şunları söyledi;

“Biliyorsunuz zor bir dönemden geçtik. Bir pandemi yaşadık 2 yıl boyunca. Akabinde savaşlar çıktı. Bütün bu olumsuzluklara rağmen ilçemizde bazı hizmetleri yaptık. Ama duyuyorum ki AK Parti ne yapmış diyorlar? Ben hafızaların tazelenmesi açısından fazla detaya girmeden bu dönem içerisinde AK Parti'nin yapmış olduğu özellikle yerel hizmetleri satır başları halinde sizlerin bilgilerine sunmak istiyorum, Doğalgaz Yatırımı, Genç Millet Bahçesi, Kent Meydanı, Genç Tekstilkent, Sıcak Asfalt Yol Yapım Çalışmaları, Kilit Parke Yol Yapım Çalışmaları, 4 Adet Semt Sahası Projesi, Yağmur Suyu Drenaj Hattı Çalışmaları, İçme Suyu Yenileme Çalışmaları, Led Aydınlatma Çalışmaları (Bingöl Yolu, Diyarbakır Yolu, Stadyum Caddesi), Minibüs Garajı, Çevre Temizlik Projeleri, Ödüllü Sıfır Atık Ve Robotik Kodlama, Mezarlık Alanları Düzenleme Çalışmaları, Çocuk Parkı Ve Oyun Grubu Çalışmaları, Akıllı Durak Ve Taksi Durağı Çalışmaları, Yeşildere Mahallesi Yatırımları, Sosyal-Kültürel Ve Sportif Faaliyetler, Peyzaj Çalışmaları, Dere Islahı Çalışmaları, İmar Yolu Çalışmaları, Kanalizasyon Hattı Çalışmaları, Güneş Enerjisi (Ges) Projesi, Ohal Konutlarının Tapu Sorunu, Genç Trafo Merkezi, Sebeterias Kalesi Çalışmaları, İlçemizin Tanıtım Çalışmaları, Arama Kurtarma Aracı Projesi, Araç Filosu Yenileme Çalışmaları, Sokak İyileştirme Çalışmaları ve Taş Duvar Yapım Çalışmaları bizim dönemimizde yapıldı. Bu hizmetlerin yanı sıra seçildiğimiz takdirde daha fazla hizmetleri ilçemize kazandıracağız inşallah.”

"GELECEK 5 YILDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALARLA GENÇ'İ HİZMETE DOYURACAĞIZ"

Hizmetlere ara vermeden devam edeceklerini ifade eden Başkan Dirik; “Kentsel Dönüşüm Çalışmaları, Cumhuriyet Caddesinin Asfaltlanması, Mücavir Alan Çalışmaları, Meslek Edindirme Kursları, Murat Nehri Rekreasyon Projesi, Çarşı Boyu Dekoratif Aydınlatma, Genç Belediyesi Sosyal Tesis Projesi, 2 Adet Kreş Projesi, Sokak İyileştirme Çalışmaları (Merkez Cami Vb.), Afa Parkı Yenileme Projesi, 3 Adet Çoçuk Parkı Projesi, Estetik Tandır Projesi, Genç Belediyesi Bilim Merkezi Projesi, Yeni İmar Yolları, Kent Meydanında Bulunan Yapının Yenilenmesi Ve Kadınların Kullanımına Sunulması Çalışmaları, Pazar Alanı Projesi, İlçemizin Tanıtılması Çalışmaları, Marangoz Ve Odun Satıcıları Sitesi Projesi, İlçe Boyu Peyzaj Çalışmaları, İstihdam Projeleri, Metruk Yapılalarla Mücadele Çalışmaları ve Sportif ve Kültürel Faaliyetler ile ilçemizi hizmete doyuracağız inşallah" dedi.

KORKUTATA: “YAPILAN HİZMETLER SAYILAMAYACAK KADAR FAZLA”

SKM açılışında Başkan Dirik'ten sonra söz alan Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata; “Bingöl'de AK Parti döneminde yapılan hizmetler gerçekten sayılamayacak kadar fazla. Bakın Mehmet Zeki Dirik başkanımızın ilçeye yaptığı ve kazandırdığı eserler ortadadır. Cumhur ittifakımızla beraber eser kazandırmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler de Ankara'da iki Milletvekili olarak ve Cumhurbaşkanı Yardımcımızla beraber daha güçlü bir şekilde milletimize ve Genç'imize hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze kattık, katmaya devam edeceğiz. İnşallah birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olur” diye konuştu.

BERDİBEK: “GENÇ BENİM SEVDAMDIR”

Coşkulu kalabalığa seslenen ve Genç ilçesinin kendisi için bir sevda olduğunu ifade eden AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek; “Genç ilçesine yaptığı güzel hizmetlerden ötürü çalışkan başkanımızı tebrik ediyor ve yeni dönemde de başarılar diliyorum. AK Parti döneminde ve kendi dönemlerimde hizmet noktasında Genç'e sürekli pozitif ayrımcılık yaptık. Yapılan hizmetleri saymaya gerek yok. Yakın zamanda Servi'de 850 Milyon Dolar yatırımla kurulacak olan maden tesisinde yüzlerce gencimiz istihdam edilecek ve Genç ilçemiz göç veren değil göç alan bir ilçe olacak. Allah'ın izniyle bizlerde başkanımızın arkasında duracağız ve ilçeye hizmet gelmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız" ifadelerini kullandı.

BİRLİK MESAJI VERİLDİ

Programda Bingöl Belediye Başkanı ve Adayı Erdal Arıkan, 22. Dönem Bingöl Milletvekili Abdurrahman Anık, AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, MHP Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran da birer konuşma yaparak birlik mesajı verdiler.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108380)
09 Mart 2024 Cumartesi 20:12
Halkın gözüne baka baka atıyor.Arkasındakilerde kıs kıs gülüyor.Kim inanırki.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108363)
08 Mart 2024 Cuma 20:46
Senin paranı geç taşınmazlarından bahs et istersen, kimin ne işler çevirdiğini artık herkes biliyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108338)
08 Mart 2024 Cuma 09:31
Genç ilçesinde bir insan olarak gerçekten sabır istiyor. Cehaletle cahil insanlarla mücadele ediyorsun. Gününü kahvehane köşelerinde dedikodu yaparak geçirip, namaz vakti geldiğinde en ön safta namaz kılıp, akşam ve yatsı namazlarında ortalıkta gözükmeyip günü bitiren nüfusun yarısından fazlası kadar insanımız var. Başkan sen ağzınla kuş tutsan bu millete kendini ifade edemezsin. Bence bu konulara girmeyip işine gücüne bak. İnsanların ağzı torba değil ki bağlayasın. Açlıktan ölsen. Derler yemesini bilmedi.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108334)
08 Mart 2024 Cuma 00:58
Kendi inanıyorsa eyvallah :) Artık Allah korkusu kalmadı ben onu iyice anladım
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın