KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Kasım 2025 Salı
°C

Diyarbakır Valisi bölge valilerini ağırladı

Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt zaferinin 949. yılında Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Ahlat Otağında bölge valileriyle bir araya geldi.

Diyarbakır Valisi bölge valilerini ağırladı
26 AĞUSTOS 2020 ÇARŞAMBA 15:58
5
1932
1
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop ile birçok Bakan, siyasetçi ve üst düzey yetkilinin katılımı ile Bitlis'in Ahlat ilçesinde Malazgirt zaferini anma etkinliği düzenlendi. 1071 yılında yapılan Malazgirt meydan muharebesi sonucu kazanılan zaferi ve bu zaferin komutanı Sultan Alparslan'ı yad etmek amacıyla düzenlenen etkinliklerin ardından Vali Karaloğlu, Diyarbakır' temsilen kurulan çadırda Van, Ağrı, Mardin, Şırnak, Siirt ve Bingöl valilerini ağırladı.

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ile Bingöl Valisi Kadir Ekinci'yle otağ içerisinde bir süre sohbet eden Vali Karaloğlu, beraberindeki valilerle birlikte zaferi temsilen demir dövdü.

Sonrasında diğer iller tarafından kurulan çadırları ziyaret eden ve çeşitli il ve ilçe belediyeleri tarafından oluşturulan stantları dolaşan Vali Karaloğlu ile beraberindeki valiler, stantlarda sergilenen yöresel ürünleri inceleyip görevlilerle sohbet etti. Vali Karaloğlu, Ahlat Otağında bulunan stantları gezmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenecek olan valiler toplantısına katılmak üzere alandan ayrıldı.

Öte yandan, geleneksel motiflerle düzenlenen ve Diyarbakır karpuzunun da dikkat çektiği Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi çadırı ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
aybek (@Misafir_61390)
27 Ağustos 2020 Perşembe 08:10
en karizmatiği bizim vali Allahına kurban uzun adam...
04.11.2025
11:10
Yeni `Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi` Resmi Gazete`de
Yeni 'Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi' Resmi Gazete'de
Türkiye Barolar Birliği'nin belirlediği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi güncellendi. Yeni tarifeye göre kira davası açmak için avukata 30 bin lira, bu davayla ilgili icra için 9 bin lira, tahliye için ise 20 bin lira ödenecek.
04.11.2025
10:54
Bu taşıtlarda eldiven ve koruma gözlüğü zorunluluğu
Bu taşıtlarda eldiven ve koruma gözlüğü zorunluluğu
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan değişikliğe göre bisiklet, motosiklet, traktör ve elektrikli bisiklet kullananlara eldiven ve koruyucu gözlük gibi ekipman kullanma zorunluluğu geldi. Motosiklette arka tarafta oturan kişi de gözlük ve eldiven takacak.
03.11.2025
19:15
12 Bingölspor`dan Kayseri`de Son Dakika Puanı!
12 Bingölspor'dan Kayseri'de Son Dakika Puanı!
Haftayı bir puanla kapatan 12Bingölspor, 3. Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdürdü ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bıraktı.
03.11.2025
15:16
Bingöl`de modern ticaret alanı için ilk adım
Bingöl'de modern ticaret alanı için ilk adım
Bingöl Belediyesi, şehrin ticari yaşamını güçlendirecek önemli bir projede daha ilk adımları attı. Sebze hali, oto galericiler ve toptancılar için belirlenen yeni alanda saha düzeltme çalışmaları başladı. Başkan Arıkan; 'Çalışmaların tamamlanmasının ardından alan, detaylı imar ve proje planlamasına tabi tutulacak'
03.11.2025
15:02
Yeni yılda MTV, harç ve vergilerde zamlı tarife
Yeni yılda MTV, harç ve vergilerde zamlı tarife
TÜİK'in ÜFE verilerine göre, 2026'nın Yeniden Değerleme Oranı açıklandı. Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte yeni yılda vergi, harç ve cezalar da katlanacak. İşte yeni yılda yapılacak artışlar…
03.11.2025
14:22
2026`da trafik cezaları yüzde 25,49 zamlı olacak
2026'da trafik cezaları yüzde 25,49 zamlı olacak
TÜİK'in açıkladığı ekim ayı ÜFE'siyle birlikte vergi, harç ve ücretlerin Yeniden Değerleme Oranı yüzde 25,49 olarak açıklandı. Bu oran yeni trafik cezalarında etkili olacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın