KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Doğalgaz protokolü imzalandı

Doğugaz Anonim Şirketi ile İnönü Mahallesi TOKİ konutları site yönetimi arasında doğalgaz protokolü imzalandı. 18 Ekim’den sonra Bin 326 konut doğalgaz kullanabilecek.

Doğalgaz protokolü imzalandı
13 EKİM 2016 PERŞEMBE 22:43
0
2943
0
AA aa

Doğugaz Genel Müdür Yardımcısı Turgut Kızılkaya, Doğugaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Remzi Demircan, İnönü Mahallesi  1. Etap Toplu Konut Site yönetimi adına Sait Bayırkan, , İnönü Mahallesi  2. Etap Toplu Konut Site yönetimi adına Nurullah Koçin Doğalgaz dağıtımı için sözleşme imzaladı.  

Burada konuşan Kızılkaya, İnalı Mahallesi'nde başlanan doğalgaz boru hattının 4 Bin 535 metresini tamamladıklarını belirterek, “Planlandığı gibi iletim gazı şehre girdiği İnalı Mahallesi'nden itibaren Kültür Mahallesi'nde seçilen sektörler ile İnönü Mahallesi girişindeki TOKİ konutlarına gaz verilmesi hedeflenmiştir. Bahsi geçen 3 mahallede 20 Bin metre polietilen dağıtım şebekesi ve 4 Bin 500 metre servis hattı düzenlenmesi tamamlanmış olup abonelere yönelik servis hattı düzenlemesine devam edilmektedir” dedi.

Kızılkaya, “Bugün burada TOKİ 1. Etap ve 2. Etap konutları ile ilgili kendi aramızda Doğugaz olarak abone bağlantı sözleşmesi imza törenini gerçekleştirdik. Bu imza törenini gerçekleştirmemizde ki amaç Bingöl halkının Doğalgaz bu yıl gelir mi? algısını kırmak adına gerçekleştiriyoruz. Alt yapısını tamamladığımız TOKİ bölgesinde abone bağlantısı sözleşmesini imzalamayı uygun gördük. Mayıs 2016 itibari ile Bingöl'e doğalgaz girişi yapıldı. Biz Doğugaz Bitlis Bingöl Muş Dağıtım A.Ş olarak 3 ilde doğalgaz alt yapı çalışmalarını yapıyoruz. 2016 yatırım program  finansman bedelinin yüzde 60'ını sadece Bingöl'e ayırdık. Çalışmalarımızı olabildiğince hızlı bir şekilde tamamlayıp bütün hizmetlerimizde Bingöl'e gaz vermek için hazır haldeyiz. Şuan tek beklediğimiz şey BOTAŞ ile yapacağımız geçici kabuldür. Ekim 18'de geçici kabulden sonra Bingöl'e doğalgazı vermiş olacağız. Bu abone bağlantı sözleşmesini kendi aramızda imzaladıktan sonra TOKİ 1'inci ve 2'inci Etapta yapılan ihale sonucu ihaleyi alan firma iç tesisat ile ilgili projeleri yapıp otomasyon sistemi üzerinden  İç tesisat müdürlüğümüz projeyi inceledikten sonra iç tesisat ile ilgili dönüşüm çalışmalarına başlayacaklardır” diye konuştu.

40 GÜN İÇİNDE BİN 376 KONUT DOĞALGAZ KULLANACAK

İnönü Mahallesi  1. Etap Toplu Konut Site yönetimi Başkanı Sait Bayırkan, TOKİ'lerde oturan site sakinlerin 18 Ekim'den sonra gaz kullanıma başlayacaklarını ifade ederek, “TOKİ olarak Doğalgaz için beklentilerimiz vardı, onlar beklediğimizden daha çabuk bir çalışma yaparak beklentilerimize yanıt verdiler. 1'inci ve 2'inci Etap olarak Doğugaz'dan gaz alabilmek için ihale sürecini başlatmıştık. İhale sürecinde iki firma ile anlaştık. Şimdi ihaleyi alan firmalarımızın çalışma yapabilmeleri için sözleşme imzalamamız gerekiyor. İhaleyi alan firma 40 gün içinde TOKİ'lerin tamamına gaz vermiş olacak. Toplamda 1376 konut en kısa sürede doğalgaz kullanımı gerçekleştirecek” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
02.05.2025
17:56
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Sendikaların amacının tüm bankaları ihaleye sevk edip rekabet ortamı oluşturmak olması gerektiğini belirten Cebba: 'Buradan tüm sendikalara açık çağrımızdır! Gelin, yeni bir hüsrana birlikte engel olalım. Hep birlikte eğitim camiası için buluşup ortak bir karar verelim. Bu yönde bütün gücümüzü eğitim çalışanları için kullanalım.'
02.05.2025
17:33
Bingöl`de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
02.05.2025
00:02
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs`ta verdi
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs'ta verdi
Toplu iş sözleşmesine yüzde 40 oranında zam yaptıklarının müjdesini veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Emeği ve alın teriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun.'
01.05.2025
23:56
Bingöl`de rüzgâr ortalığı birbirine kattı!
Bingöl'de rüzgâr ortalığı birbirine kattı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı uyarı sonrası Bingöl'de akşam üstü etkili olan kuvvetli rüzgâr birçok noktada çatıları uçurdu. Yeşilyurt Mahallesi'nde 5 katlı bir apartmanın fırtınada uçan çatısı, sitenin bahçesindeki çocuğun üzerine düştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın