KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ekim 2026 Cuma

Doğalgaz protokolü imzalandı

Doğugaz Anonim Şirketi ile İnönü Mahallesi TOKİ konutları site yönetimi arasında doğalgaz protokolü imzalandı. 18 Ekim’den sonra Bin 326 konut doğalgaz kullanabilecek.

Doğalgaz protokolü imzalandı
13 EKİM 2016 PERŞEMBE 22:43
0
3176
0
AA aa

Doğugaz Genel Müdür Yardımcısı Turgut Kızılkaya, Doğugaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Remzi Demircan, İnönü Mahallesi  1. Etap Toplu Konut Site yönetimi adına Sait Bayırkan, , İnönü Mahallesi  2. Etap Toplu Konut Site yönetimi adına Nurullah Koçin Doğalgaz dağıtımı için sözleşme imzaladı.  

Burada konuşan Kızılkaya, İnalı Mahallesi'nde başlanan doğalgaz boru hattının 4 Bin 535 metresini tamamladıklarını belirterek, “Planlandığı gibi iletim gazı şehre girdiği İnalı Mahallesi'nden itibaren Kültür Mahallesi'nde seçilen sektörler ile İnönü Mahallesi girişindeki TOKİ konutlarına gaz verilmesi hedeflenmiştir. Bahsi geçen 3 mahallede 20 Bin metre polietilen dağıtım şebekesi ve 4 Bin 500 metre servis hattı düzenlenmesi tamamlanmış olup abonelere yönelik servis hattı düzenlemesine devam edilmektedir” dedi.

Kızılkaya, “Bugün burada TOKİ 1. Etap ve 2. Etap konutları ile ilgili kendi aramızda Doğugaz olarak abone bağlantı sözleşmesi imza törenini gerçekleştirdik. Bu imza törenini gerçekleştirmemizde ki amaç Bingöl halkının Doğalgaz bu yıl gelir mi? algısını kırmak adına gerçekleştiriyoruz. Alt yapısını tamamladığımız TOKİ bölgesinde abone bağlantısı sözleşmesini imzalamayı uygun gördük. Mayıs 2016 itibari ile Bingöl'e doğalgaz girişi yapıldı. Biz Doğugaz Bitlis Bingöl Muş Dağıtım A.Ş olarak 3 ilde doğalgaz alt yapı çalışmalarını yapıyoruz. 2016 yatırım program  finansman bedelinin yüzde 60'ını sadece Bingöl'e ayırdık. Çalışmalarımızı olabildiğince hızlı bir şekilde tamamlayıp bütün hizmetlerimizde Bingöl'e gaz vermek için hazır haldeyiz. Şuan tek beklediğimiz şey BOTAŞ ile yapacağımız geçici kabuldür. Ekim 18'de geçici kabulden sonra Bingöl'e doğalgazı vermiş olacağız. Bu abone bağlantı sözleşmesini kendi aramızda imzaladıktan sonra TOKİ 1'inci ve 2'inci Etapta yapılan ihale sonucu ihaleyi alan firma iç tesisat ile ilgili projeleri yapıp otomasyon sistemi üzerinden  İç tesisat müdürlüğümüz projeyi inceledikten sonra iç tesisat ile ilgili dönüşüm çalışmalarına başlayacaklardır” diye konuştu.

40 GÜN İÇİNDE BİN 376 KONUT DOĞALGAZ KULLANACAK

İnönü Mahallesi  1. Etap Toplu Konut Site yönetimi Başkanı Sait Bayırkan, TOKİ'lerde oturan site sakinlerin 18 Ekim'den sonra gaz kullanıma başlayacaklarını ifade ederek, “TOKİ olarak Doğalgaz için beklentilerimiz vardı, onlar beklediğimizden daha çabuk bir çalışma yaparak beklentilerimize yanıt verdiler. 1'inci ve 2'inci Etap olarak Doğugaz'dan gaz alabilmek için ihale sürecini başlatmıştık. İhale sürecinde iki firma ile anlaştık. Şimdi ihaleyi alan firmalarımızın çalışma yapabilmeleri için sözleşme imzalamamız gerekiyor. İhaleyi alan firma 40 gün içinde TOKİ'lerin tamamına gaz vermiş olacak. Toplamda 1376 konut en kısa sürede doğalgaz kullanımı gerçekleştirecek” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.10.2026
16:55
Bingöl`de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl`de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul`dan Bingöl`e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl`de kaç kişiye bir araç düşüyor?
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
16.10.2026
15:25
Bingöl`de çaldılar, Iğdır`da yakalandılar!
Bingöl'de çaldılar, Iğdır'da yakalandılar!
Bingöl'de bir tekstil iş yerinden çalınan yaklaşık 2,5-3 milyon TL değerindeki halı, yorgan, kumaş ve havlular Iğdır'da ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
16.10.2026
15:15
Bingöl`ün Eylül konut satışı belli oldu
Bingöl'ün Eylül konut satışı belli oldu
Türkiye genelinde toplam konut satışlarının yüzde 36,2'sini ilk el, yüzde 63,8'ini ise ikinci el konutlar oluşturdu. Bölgede en çok konut satılan il Elâzığ olurken, Bingöl üçüncü sırada yer aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın