KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Temmuz 2025 Pazar
°C

Doğalgaz verildi

Üç mahallede doğalgaz altyapı çalışmalarını tamamlayan firma, düzenlenen törenle gaz vanalarını açtı. İnalı, Kültür ve İnönü Mahallesi TOKİ konutlarının bu kış doğalgazla ısınacağı belirtilirken, 2017 yılında Düzağaç mevkiindeki yerleşim yerlerinin altyapısına başlanılacağı vurgulandı.

Doğalgaz verildi
05 KASIM 2016 CUMARTESİ 06:05
0
2829
0
AA aa

Bingöl'e doğalgaz verilmesi dolayısıyla İnönü Mahallesi TOKİ 1. etap konutları önünde düzenlenen törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Yavuz Selim Köşger, AK Parti Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Programda konuşan Doğugaz firması yetkilisi Abdurrahim Özge, İnalı, Kültür ve İnönü mahallelerinde doğalgaz dağıtım altyapılarının tamamlandığını söyledi.

Özge, “Hedefimiz 2017 yılı yatırım programında ilimizin Düzağaç mevkiindeki yerleşim yerlerinin altyapısını tamamlamaktır. Bingöl'e hayırlı olsun” dedi.

“DOĞALGAZIN KORUNMASI ORMANLARIN KORUNMASINI SAĞLAYACAK”

Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise, doğalgazın kullanılmasıyla Bingöl'ün hava kirliliğinden kurtulacağını söyledi.

Barakazi, “Doğalgazı iki nedenden dolayı çok önemsiyorduk. Birincisi Bingöl, Türkiye genelinde orman varlığı bakımından en zengin olan illerden biridir. Ormanlarımızın korunması açısından doğalgazın kullanılması önemlidir. İkincisi ise belediyecilik ve şehir açısından önem arz eden çevre sorunu. Çevre sorununun başında da hava kirliliği geliyor. İki yıldır kış aylarında özellikle bu bölgede hava kirliliği bakımından ciddi sıkıntılar yaşadık. İnşallah doğalgaz kullanımı ile bu çevre sorunumuz önemli ölçüde çözüme kavuşacak” dedi.

“DOĞALGAZ BÜYÜK BİR NİMETTİR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Daha önce BOTAŞ tarafından iletim hatları döşenmişti. Şimdi Doğugaz firması, bu hizmeti evlere kadar getirdi. Doğalgaz, Bingöl'ün eksik kalan hizmetlerinden bir tanesiydi, vatandaşlarımızın bizlere hep sorduğu hizmetlerden bir tanesiydi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Doğalgazın büyük bir nimet olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları söyledi: “Doğalgaz kullanımı çevre açısından çok önemli. Kömür ile doğalgazı mukayese ettiğinizde hava kirliliği açısından, şehirdeki hava kalitesi açısından son derece önemli. Doğalgazın yaygınlaşmasıyla birlikte artık kışın Bingöl'de o hava kirliliğini yaşamayacağız.”

“ÇAPAKÇUR KÖPRÜSÜ 2017'DE BİTECEK”

Çapakçur Köprüsü ile ilgili çalışmaların 2017 yılı başında başlayacağını belirten Yılmaz, “Ankara'da Karayolları Genel Müdürlüğünde bir toplantı yaptık. Çapakçur Vadisinde bir viyadük inşa edeceğiz. İki yakayı bağlayan bir köprü. Dolayısıyla çevre yolunun bitmesini bekledik, alt geçit açıldı onu bekledik. Şimdi artık şartlar olgunlaştı. Allah'ın izniyle baharda başlayıp, son baharda bitirecek şekilde bir planlama yapıyoruz. Hedefimiz bir sezon içinde bu köprüyü kullanılır hale getirmektir. Şubat ayı gibi başlamayı ve Kasım ayında da bitirmeyi hedefliyoruz. Ay ay bunun programını yaptık. İnşallah hızlı bir şekilde bitireceğiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından doğalgaz açılışı yapıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
04.07.2025
15:08
Bingöl`de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bingöl'den Ankara'ya uyuşturucu taşıyan kamyonda 49 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
04.07.2025
15:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın