KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mayıs 2025 Pazar
°C

Doğanay: 'Birçok alandaki vesayeti Ak Parti kaldırdı'

AK Parti Genel Merkez Bingöl İl Koordinatörü Nurettin Doğanay: 'Geçmişte askeriyede, sağlıkta, eğitimde ve daha birçok alanda etnik ayrımcılık yapılarak özellikle Alevi ve Kürt vatandaşların ötekileştirildiğini vurgulayan Doğanay, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetleriyle bu alanlardaki birçok vesayetin ortadan kaldırılarak bütün vatandaşların eşit hak ve özgürlüklere kavuştuğunu aktardı.'

Doğanay: `Birçok alandaki vesayeti Ak Parti kaldırdı`
27 TEMMUZ 2022 ÇARŞAMBA 14:43
18
1792
3
AA aa

AK Parti Genel Merkez Bingöl İl Koordinatörü Nurettin Doğanay, teşkilat ziyaretleri yapmak üzere Bingöl'e geldi. AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar ile birlikte Karlıova, Yedisu, Adaklı, Kığı, Yayladere, Genç ve Solhan ilçelerini ziyaret eden Doğanay, esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi.

MURAT NEHRİNDEKİ ARAMALARI TAKİP ETTİ

AK Parti teşkilatları ile bir araya gelen Doğanay ayrıca, AK Parti teşkilat üyeleriyle birlikte Genç ilçesinde 2 vatandaşın hayatını kurtardıktan sonra Murat Nehri'nde kaybolan Aydın Tutkal'ı arama çalışmalarını yerinde takip ederek yetkililerden bilgi aldı.

“VESAYETLERİ BİTİREN ERDOĞAN VE AK PARTİ'DİR”

İlçe ziyaretlerinin ardından son toplantı AK Parti Bingöl İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Genel Merkez Bingöl İl Koordinatörü Nurettin Doğanay ve AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar'ın yanı sıra Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Elazığ AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Gençlik Koları Başkanı Ömer Katkay, Merkez İlçe Başkanı Feyzi Kızıl ve çok sayıda partili katıldı.

Burada teşkilat çalışmalarına ilişkin bilgiler aktaran Doğanay, sahada aktif olmak ve Hükümet politikalarının doğru anlatılmasıyla ilgili de telkinlerde bulundu.

Geçmişte askeriyede, sağlıkta, eğitimde ve daha birçok alanda etnik ayrımcılık yapılarak özellikle Alevi ve Kürt vatandaşların ötekileştirildiğini vurgulayan Doğanay, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetleriyle bu alanlardaki birçok vesayetin ortadan kaldırılarak bütün vatandaşların eşit hak ve özgürlüklere kavuştuğunu aktardı.

Doğanay, geçmişte sayıları 3 bini bulmayan bir grup elitist tarafından Türkiye'nin yönetildiğini, halkın iradesiyle yönetimin başına gelen Adnan Menderes ve Turgut Özal'ın öldürüldüğünü aktardı. Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarları ile sözün bir grup elitistten alınıp, halk iradesinin ülkede hakim kılındığını belirtti.

“AK PARTİ HİZMET PARTİSİDİR”

Dünyayı ilgilendiren sorunların Türkiye'de Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde çözüme kavuşturulduğunu söyleyen Doğanay, Bingöl'de olduğu gibi bütün Türkiye'de AK Parti teşkilatlarının her zaman gecesiyle gündüzüyle vatandaşın yanında olduğunu, derdiyle dertlendiğini, çözümler geliştirdiğini ifade etti.

AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu ve Cumhuriyet tarihinin en fazla yatırımının AK Parti iktidarı döneminde hayata geçirildiğini aktaran Doğanay, şehirler bir yana, en ucra belde, köy ve mezralara kadar her yerleşim alanının yatırımlarla donattığını, eksiklerin giderilmesi için de halen çalışıldığını söyledi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94311)
28 Temmuz 2022 Perşembe 11:26
Yahu konuşmaya korkamıyoruz konuşmaya! Aklımızla dalga geçmeyin.
Her yere AKP li siyasetçilerin yakınlarını torpille yerleştirdiniz nereye elimizi atsak imara açılacak diye akp lilerin arsa topladıkları yerler. aklımızla dalga geçmeyin!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94303)
28 Temmuz 2022 Perşembe 04:33
bunlari kimse yemez, eski vesayetleri kaldirip daha beter bir sekilde kendi vesayetlerinizi getirdiniz. eskiye dair elestirdigimiz hersey misliyle su an var.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_94302)
27 Temmuz 2022 Çarşamba 23:50
Vesayetin kralını bu dönemde gördük yaşadık. 80 leri 90 ları arar hale geldik. Gideceksiniz
04.05.2025
15:08
Genç Muratspor yarıfinalde
Genç Muratspor yarıfinalde
Play-Off Çeyrek Final maçında Solhanspor'u penaltılarda eleyen Ayral Grup Genç Muratspor, yarı finale yükseldi. Gözler, finalde….
04.05.2025
14:48
Yılmaz`dan ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Yılmaz'dan 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
KİSİAD yeni dernek binası açılışındaki konuşmasında terör örgütlerinin silahlarını bırakmasını ve illegal faaliyetlerini durdurmasını beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte köklü bir şekilde bu sorun ülkemizin gündeminden kalkacak. Terörsüz Türkiye'de hem demokrasi hem kalkınma yeni bir atmosfere kavuşacak. Çok daha hızlı ve çok daha etkili bir şekilde standartlarımızı yükseltmiş olacağız' dedi.
04.05.2025
14:47
Bingöl`de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Bingöl'de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 9 yıl önce şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman'ın oğlu, Bingöl İl Jandarma Komutanlığında unutulmaz bir gün geçirdi.
03.05.2025
16:41
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda tedavi gören Önder, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yapılan açıklamada, vefat sebebi olarak çoklu organ yetmezliği gösterildi.
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın