KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

'Doğuyla batıyla birleştireceğiz'

Erzincan’da bir organizasyona katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım: “Biz Bingöl Havaalanı'nı bir an önce bitirelim diye uğraşırken, teröristler şantiyeleri basıyorlar, makineleri yakıyorlar, işçileri tehdit ediyorlar, silah çekiyorlar. Niye yapıyorlar bunu? Aman oraya havaalanı yapılmasın, oralar gelişmesin, orada yoksulluk yoksunluk devam etsin, biz de bunu sömürmeye devam edelim” dedi.

`Doğuyla batıyla birleştireceğiz`
25 TEMMUZ 2012 ÇARŞAMBA 00:31
0
2309
0
AA aa

Bazı temaslarda bulunmak üzere Erzincan'a giden Bakan Yıldırım, Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi'nin bir tesiste verdiği iftar yemeğine katıldı.

İftar yemeğine, Erzincan Valisi Selman Yenigün, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Orhan Birdal, PTT Genel Müdürü Osman Tural ve çok sayıda davetli katıldı.

Bakan Yıldırım, yemekte yaptığı konuşmada, doğuyla batı, kuzeyle güneyin eşit seviyeye getirilmesi gerektiğini belirterek: “Türkiye Ankara'nın batısında yatırımları daha fazla alan, Ankara'nın doğusu mahrumiyet çeken bir ülke olursa burada kardeşlik, barış, huzur istediğiniz gibi tesis olmaz. Onun için Iğdır'a da havaalanı yapıyoruz, Bingöl'e de havaalanı yapıyoruz. Onun için Hakkâri Yüksekova'ya da havaalanı yapıyoruz, Şırnak'a da havaalanı yapıyoruz. İstiyoruz ki İstanbul'da ne varsa Hakkâri'de de o olsun. İnternetiyle, bölünmüş yollarıyla, havaalanlarıyla, hastaneleriyle, okullarıyla, toplu konutuyla insanımızın yaşam kalitesini arttıracak, hayatını kolaylaştıracak her türlü hizmeti her yere bu ülkenin ay yıldızlı bayrağının dalgalandığı her vatan toprağına eksiksiz götürmemiz lazım. Bakıyorum biz Bingöl Havaalanı'nı bir an önce bitirelim diye uğraşırken, teröristler şantiyeleri basıyorlar, makineleri yakıyorlar, işçileri tehdit ediyorlar, silah çekiyorlar. Bu çok anlamlı bir şey. 'Niye yapıyorlar bunu? Aman oraya havaalanı yapılmasın, oralar gelişmesin, orada yoksulluk yoksunluk devam etsin, biz de bunu sömürmeye devam edelim, kurduğumuz o kirli tezgâhı işletmeye devam edelim! Yağma yok. Ülkemizi doğuyla batıyla birleştireceğiz. İnsanlarımız nasıl bu ülkede bin yıldan beri kardeşçe yaşıyorsa bundan sonra da fitne tohumlarını, ayrılık gayrılık tohumlarını eken bu mihraklara geçit vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
14.10.2026
18:24
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10`a girdi
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10'a girdi
Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türkiye genelindeki 973 vakıf arasında 10'uncu sırada yer aldı. Başarıda emeği bulunan vakıf personeline Kaymakam Abdulselam Bıçak tarafından teşekkür belgesi verildi.
14.10.2026
18:11
Bingöl`de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de şehir içi toplu taşıma ücretleri 2026 yılı içerisinde üçüncü kez artırıldı. Şubat ayında 25 TL'ye, haziranda 28 TL'ye yükseltilen tam bilet ücreti, son zamla birlikte 35 TL'ye çıktı. Yılın başından bu yana tam biletteki artış yaklaşık yüzde 85'e ulaştı.
14.10.2026
12:57
12Bingölspor`un kupa maçı 27 Ekim`de
12Bingölspor'un kupa maçı 27 Ekim'de
Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 12Bingölspor'un rakibi Corendon Alanyaspor oldu. Bingöl temsilcisi, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da Alanya Oba Stadyumu'nda tur bileti için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig temsilcisi karşısında kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.
14.10.2026
11:15
Hüdayi Vakfı:
Hüdayi Vakfı: 'Toplumsal çürümeyi kabullenmiyoruz'
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, yayımladığı bildiride fon krizinden yolsuzluk ve torpile, eğitim sisteminden sanal kumara kadar birçok başlıkta sert eleştiriler yöneltti. 'Suçlular ve sorumlular hesap vermeden kimse güvenden söz edemez' diyen vakıf, kamu kurumlarına ve denetim mekanizmalarına çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın