KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Eylül 2025 Çarşamba
°C

Doktor benli'ye teşekkür

Dr. Erdal Benli’nin yaptığı başarılı ameliyat sonucu sağlığına kavuştuğunu söyleyen Abdullah Harmancı, ilgisinden dolayı Benli’ye teşekkür etti.

Doktor benli`ye teşekkür
28 KASIM 2011 PAZARTESİ 18:23
0
4567
1
AA aa

Dr. Erdal Benli'nin yaptığı kapalı böbrek taşı ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleşti. Yapılan ameliyatla vatandaş artık Elazığ'a gidip, doktor çilesi çekmeyecek.

Böbrek rahatsızlığı nedeniyle Benli'nin yanına gittiğini ve yapılan tetkikler sonucu kapalı böbrek taşı ameliyatı olduğunu belirten Harmancı, başarılı bir ameliyat geçirdiğini ve Benli'nin de kendisi ile yakından ilgilendiğini ifade ederek, bundan dolayı Benli'ye teşekkürlerini iletti.

Daha önce bu tür ameliyatlar için vatandaşın Elazığ'a gittiğini hatırlatan Harmancı, artık Elazığ'a gidip doktor çilesinin çekilmeyeceğini de kaydetti.

Harmancı, “kapalı böbrek taşı ameliyatı olduktan sonra bir gün içerisinde taburcu edilip, evime gittin. Doktor Bey, benimle yakından ilgilendi. Bundan dolayı kendisine minnettarım. Daha önce bu ameliyat Bingöl'de yapılamıyordu. Ancak Doktor Bey'in tecrübeleri ile vatandaş artık Elazığ'a gidip, doktor çilesi çekmeyecek. Vatandaş, rahatlıkla burada bu ameliyatı olabilecek. Doktor Bey'den Allah razı olsun diyorum” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Dr.Hasan KARA (@Misafir_7274)
29 Kasım 2011 Salı 18:03
ERDAL HOCAMI TEBRİK EDER,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.
17.09.2025
21:16
12Bingölspor Elazığ`da son dakika golüyle kazandı!
12Bingölspor Elazığ'da son dakika golüyle kazandı!
Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda 2. Lig ekiplerinden Seza Çimento Elazığspor'a konuk olan 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor, kıran kırana mücadelenin sergilendiği maçın son dakikalarında kaydettiği golle 3'üncü tura yükseldi.
17.09.2025
18:07
Bingöl konser ve etkinliğe doyacak
Bingöl konser ve etkinliğe doyacak
Bingöl'de 19 Eylül'de başlayacak olan Bir Anadolu Şenliği'nde konserler ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 'Bir hafta boyunca bu coşkuyu paylaşalım ve yaşayalım' diyerek tüm vatandaşları etkinliklere katılmaya davet etti.
17.09.2025
18:06
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de, dolandırıcılık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli şahıs, yakalanarak Elâzığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
17.09.2025
17:47
Bingöl Yeni Sanayi Sitesi`nin yol sorununa neşter vuruldu
Bingöl Yeni Sanayi Sitesi'nin yol sorununa neşter vuruldu
730 dönüm araziye kurulan 450, 300 ve 150 metrekare büyüklükte 501 işyerlerine sahip Bingöl 3.Kısım Sanayi Sitesi'nde uzun süredir çözüm bekleyen yol sorunu çözülüyor. Bölgede zemin iyileştirilmesi, serme, sıkıştırma, PMT ve Sıcak Asfalt serim çalışmaları başladı.
17.09.2025
17:46
Bingöl Valiliği muhtaçların bildirilmesi için WhatsApp Hattı kurdu
Bingöl Valiliği muhtaçların bildirilmesi için WhatsApp Hattı kurdu
Vali Ahmet Hamdi Usta, vatandaşlara çevrelerindeki zor durumdaki kişileri bildirmeleri çağrısında bulundu.
16.09.2025
00:11
Bingöl Üniversitesi`nden Küresel Hamle
Bingöl Üniversitesi'nden Küresel Hamle
Bingöl Üniversitesi, 'Yeni Nesil Üniversite' vizyonuyla akademik ve idari sistemini köklü biçimde revize etti. Times Higher Education (THE) Dünya Üniversiteler Sıralaması'nda 750-1000 bandına girmeyi hedefleyen kurum, bilimsel etki, sürdürülebilirlik, uluslararasılaşma ve toplumsal katkıyı merkezine alarak hem bölgesel kalkınmaya hem de küresel akademik prestije odaklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın