KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Ağustos 2026 Perşembe
°C

'Doktor sıkıntısı var!'

İYİ Parti İl Başkanı Kızılboğa: 'Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde şuan da bir tane uzman hekim var. Bingöl bunu hak etmiyor. Birçok vatandaşımız bu sıkıntıdan dolayı çevre illere hastasını götürmek zorunda kalıyor. Doktor sıkıntısı var.'

`Doktor sıkıntısı var!`
13 OCAK 2021 ÇARŞAMBA 16:45
18
2990
6
AA aa

Bingöl İYİ Parti İl Başkanı Hasan Kızılboğa, kentteki hastanelerde uzman doktor eksiğinin olduğunu belirterek, sorunun çözüme kavuşması gerektiğini söyledi.

Kızılboğa; “Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde şuan da bir tane uzman hekim var. Bingöl bunu hak etmiyor. Birçok vatandaşımız bu sıkıntıdan dolayı çevre illere hastasını götürmek zorunda kalıyor. Bu konuda sağlık bakanlığının, valiliğin, siyasilerin biran önce çözüm bulması lazım. Bu millet oy verdi, birilerine rant sağlansın diye değil hizmet edilsin diye oy verdi. Gerçekten ciddi sıkıntılar var. Meclis gündemine de taşıyacağız. Bizim tespitlerimiz var, vatandaşların bize ilettikleri. Bugün doğum hastanesinde yoğun bakım ünitesi aktif değil. Bingöl'de bir yanık ünitesi yok. Bingöl, AK Parti iktidarına 18 yıl boyunca en yüksek oy vermiş illerden biri. En büyük desteği vermiş hem yerelde hem de genelde ama hak etmediği durumlarla karşılaşmış. Hastane yaptık diyorlar ama hastane yapmak yetmiyor. Orada bu vatandaşın rahat hizmet alacağı ortamları da yaratman lazım. Çocuk için uzman hekim yok. Bir tane var onun da tayini çıktı çıkacak. Sağlık konusunda çok ciddi sıkıntılar var” dedi.

“BU YARDIMIN KİMLERE VERİLDİĞİNİ MERAK EDİYORUM”

Kızılboğa, açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi:

“Ekonomik sıkıntılar da var zaten pandemi bunun tuzu biberi oldu. Misal geçen gün 86 milyon yardım verildiği belirtildi. Bu yardımın kimlere verildiğini merak ediyorum. Gerçekten mağdur vatandaşa ne verildi burada? Bingöl'de esnaf kirasını ödeyemeyecek durumda. Yaptığımız işyeri ziyaretlerinde 20 kişi çalıştıran bir işyeri şuan 4 kişiye düşmüş durumda. Belki bunların çoğu kayıt dışıydı ama bu 20 ailenin evine ekmek götürmesi demekti. O yüzden devletimizin uzun vadede esnafımıza ciddi bir destek vermesi lazım, borçlarını bir yıl ertelemesi lazım.”

(Haber: Metin Bürlükkara)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80679)
14 Ocak 2021 Perşembe 21:48
İyi parti olunca algıdan öteye geçemiyor işler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80662)
14 Ocak 2021 Perşembe 00:50
Ya doğum hastanesinde doktoru geçtim..hastanenin müdürü Ferhat bey var...adamda diksiyon,hitabet,temsil kabiliyeti, yöneticilik sıfırın altında eksi beş...doktor o hastaneye şimdi nasıl gelsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80697)
15 Ocak 2021 Cuma 11:19
@Misafir Kullanıcı Ferhat bey müdür değil başhekim.biz daha onu bakan yapacağız.başarıylarıyla ilgili kitap yazılıyor.bingölün gururu.doğal karekterli biri.sen yalaka arıyorsun.kibirli arıyorsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80696)
15 Ocak 2021 Cuma 11:05
@Misafir Kullanıcı Ferhat bey istese senin gibilere İngilizce arapça Rusça üzerinden diksiyon dersi verir. İnsanlara karşı doğallığından taviz vermiyor. O yüzden seviliyor. Yöneticiliği bingölü aşıyor. Senin yorumun onu birazda büyütür.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80657)
13 Ocak 2021 Çarşamba 21:48
Hep ayni masal ayni hikaye Nasil olsa Bingöl milleti alismis yemeye
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80654)
13 Ocak 2021 Çarşamba 21:22
SN. HASAN BAŞKAN : SIKINTI OLMIYAN NE KALDIKİ .!!!.
06.08.2026
18:03
Yeni Okul İnşaatından ürküten görüntü!
Yeni Okul İnşaatından ürküten görüntü!
Genç ilçesinde yapımı süren 16 Derslikli İnönü Ortaokulu inşaatından gönderilen fotoğraflarda, bazı betonarme taşıyıcı elemanlarda boşluklar ve açığa çıkan donatı demirleri görülüyor. Görüntüler, yapı kalitesine ilişkin soru işaretleri oluştururken, yetkili kurumların teknik inceleme yapması çağrısı yapıldı.
06.08.2026
17:39
Bingöl`de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de kaybolma riski taşıyan Alzheimer hastalarına yönelik başlatılan proje kapsamında ilk etapta 65 kişiye akıllı takip cihazı teslim edildi. Mobil uygulamayla anlık konum takibi yapılabilecek cihazların, olası kayıp vakalarında hastalara daha kısa sürede ulaşılmasını sağlaması hedefleniyor.
06.08.2026
17:28
Bingöl`de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl-Muş karayolunda üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
06.08.2026
17:04
Arıkan:
Arıkan: 'Konforlu Ulaşım, Güçlü Altyapı İçin Çalışıyoruz'
Kent genelinde devam eden asfalt çalışmalarını sahada inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Vatandaş yapılan çalışmayı değil, o çalışmanın hayatına kattığı konforu hatırlar' diyerek, ulaşım yatırımlarında kalıcı ve güvenli çözümleri öncelediklerini söyledi. Arıkan, bu sezon yaklaşık 40 bin ton asfalt serimi gerçekleştirileceğini belirtti.
06.08.2026
16:54
Sigaraya bir ZAM daha!
Sigaraya bir ZAM daha!
Sigara fiyatlarındaki artış sürüyor. Ağustos ayının ilk haftasında JTI grubuna yapılan zammın ardından bu kez PM grubu sigaralara 10 TL zam geldi. Güncellemeyle gruptaki en ucuz sigara 120 TL, en pahalı sigara ise 140 TL'ye yükseldi.
06.08.2026
15:42
Bingöl`de Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı
Bingöl'de Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın