KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Dört koldan saldırı!

Bu sene gole hasret kalan Cimbom, golcü için hücuma geçti!

Dört koldan saldırı!
10 ARALIK 2010 CUMA 08:54
0
1893
0
AA aa

Grafite, Hanke, Emenike, Sercan... G.Saray bu 4 forvetten birisini getirebilmek için yoğun çaba harcıyor. Bu futbolcuların kulüpleriyle son 2 günde resmi görüşmeler de başlatıldı.

EN FAVORİSİ SERCAN
Galatasaray'da transfere en yakın forvetin Bursaspor'un genç oyuncusu Sercan Yıldırım olduğu iddia ediliyor. Önceki gün başkanlar düzeyindeki Adnan Polat-İbrahim Yazıcı görüşmesinde olumlu adımların atıldığı vurgulandı. Eğer G.Saray para konusunda 5 milyon Euro'nun üzerine çıkarsa Sercan'ın devre arasında Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği öne sürülüyor.

EMENİKE İÇİN SAVAŞ
Ligin 2. yarısında yeni stadında gidecek olan G.Saray, özellikle Karabükspor'un golcüsü Emenike'yi renklere bağlamak istiyor. Ancak Karabükspor direniyor. Genel Menajeri Seyit İçgül, “Emenike için henüz G.Saray ile anlaşmadık. Zaten
başkanımızın da açıkladığı gibi, sezon sonuna kadar Emenike'yi satmama kararı aldık. Artık Emenike ile ilgili bu spekülasyonların bitmesini rica ediyorum” dedi. İçgül, Emenike'yi Monaco'nun da istediğini dile getirdi.

AAA YİNE BREZİLYALI YİNE WOLFSBURG
Devre arasında mutlaka bir golcü takviyesi yapacak olan yönetimin yolu yeniden Wolfsburg'la kesişti. Sarı-Kırmızılılar, öncelikli olarak Bundesliga takımlarından Wolfsburg'ta forma giyen Brezilyalı golcü Grafite için hareketlenmiş durumda. Sarı-Kırmızılıların peşinde olduğu golcü için Wolfsburg'un istediği bonservis ücretinin 7 milyon Euro olduğu belirtilirken, Grafite'yi isteyenler arasında Juventus, L.Moskova ve Vasco da Gama takımlarının da olduğu öğrenildi. Bilindiği
gibi Misimovic de Cimbom'a Wolfsburg'dan gelmişti. Ancak işin ilginç yanı Lincoln ve Elano'dan sonra başkan Adnan Polat bir daha hiçbir Brezilyalı'nın Florya'dan içeri giremeyeceğini açıklamıştı.

BAKALIM 'HANKE'Sİ TRANSFER EDECEK?
Sarı-Kırmızılılar, yine Bundesliga ekiplerinden Hannover'de oynayan Mike Hanke'yi de gözüne kestirdi. Bu futbolcuyu F.Bahçe'nin de izlediği iddia edildi. Sportbild'in haberinde, Hanke'nin danışmanı Lars-Wilhelm Baumgarten'in Hanke'yi başta G.Saray olmak üzere devre arasında transfer etmek isteyen birçok kulübün olduğunu açıkladı. Nürnberg'in de Hanke'yi kadrosuna katmak istediği ifade edilirken, 27 yaşındaki oyuncunun geçtiğimiz cumartesi günü G.Saray ve F.Bahçe'nin gözlemcilerince izlendiği öne sürüldü.

SEZGİN TAKİPTE
Sportif direktör Adnan Sezgin dört koldan transfer çalışmaları yürütüyor. Sık sık Hagi'yle paslaşan Sezgin, devre arasında yapılacak transferler için görüşmelerini sürdürüyor. Hagi ve Sezgin ikilisinin hangi oyuncunun alınacağı konusunda baş başa bir görüşme yaptıkları belirtildi.

SANTA CRUZ'A 'TAŞ' KOYULUNCA
Cimbom'da Paraguaylı Santa Cruz da liste başı forvet adayları arasında anılıyor. Ancak Beşiktaş'ın da bu oyuncu konusunda çok ciddi şekilde ilgilenmesi Sarı-Kırmızılılar'ın planlarını yeniden gözden geçirmesine sebep oldu. Galatasaray durum böyle olunca Bursasporlu Sercan, Hannover'li Hanke, Wolfsburg'lu Grafite ve Karabüklü Emenike'yi de hedef aldı.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın