KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2026 Salı
°C

Dualarla andılar

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Bingöl merkezdeki birçok camide Mevlid Kandili programı düzenlendi. Mevlid-i Şerif okunan ve dualar edilen programda, şehitler de rahmetle yad edildi.

Dualarla andılar
12 ARALIK 2016 PAZARTESİ 01:56
0
1837
0
AA aa

Ak Parti Bingöl Kadın Kolları İl Başkanlığı, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in doğumunun 1445. yıldönümü olan Mevlid Kandili münasebetiyle Merkez Yeni TOKİ, Kültür, Bahçelievler, Saray, Karşıyaka ve Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi Selahattin-i Eyyubi Camileri ile Belediye Kadın Koordinasyon merkezinde program düzenledi.

Kadınların ilgi gösterdiği programda Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunup, Peygamber Efendimiz (sav) anıldı. Ellerin semaya kaldırılıp duaların edildiği programda, terör hadiselerinde şehit olanlar rahmet ve minnetle yad edilirken, yaralılar için de şifa dilendi.

Program sonrası görüşlerini aktaran ve onlarca şehidin verildiği bir günde Mevlid Kandilini idrak ettiklerini ifade eden AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Selma Dursun; “Efendimizin dünyayı şereflendirdiği bu mübarek günü Mevlid-i şerifler okuyarak, dualar ederek karşılamanın huzurunu yaşadık. Fakat diğer yandan da İstanbul'da onlarca polis ve sivil vatandaşımızın şehit olduğu terör hadisesiyle hüzünlendik. Ülkemizin huzuru ve birliği için dualarımızı edip, terör hadiseleriyle ilgili şikâyetimizi de Yüce Mevla'ya ilettik. Rabbim, terör örgütlerine ve destekçilerine fırsat vermesin, onların planlarını bozsun, kardeşliğimizi bozma emellerine ulaştırmasın inşallah. Rahmet ve minnetle yad ettiğimiz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.

Kandil programına iştirak ederek dualara ortak olan kadınlara ve emeği geçenlere teşekkür eden Dursun, birliklerinin daim olması temennisini de sözlerine ekledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2026
00:09
Berdibek`in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu:
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl`de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
30.06.2026
00:07
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 54 gramdan fazla esrar ile 9 kök kenevir ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.06.2026
00:06
Bingöl`ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi`nde temsil etti
Bingöl'ü KKTC Gayrimenkul Zirvesi'nde temsil etti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, zirvede edinilen bilgi ve deneyimleri Bingöl'deki emlak sektörü temsilcileriyle paylaşacaklarını belirterek, sektörün daha güçlü ve kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
30.06.2026
00:05
Genç`te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç'te Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi için ilk kazma vuruldu
Genç Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Etüt Merkezi ve Halk Kütüphanesi Projesi'nde yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 400 öğrenci kapasiteli merkezin, 2026-2027 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.
30.06.2026
00:04
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Trafik sigortasında yeni dönem yarın başlıyor!
Zorunlu trafik sigortasında hasar, onarım ve tazminat süreçlerini baştan sona değiştirecek yeni düzenleme 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe giriyor. Araç değer kaybı başvuruları otomatik yapılacak, orijinal parça kullanımına yeni kurallar getirilecek, ağır hasarlı araçlar ve kaza yerini terk eden sürücüler için daha sıkı uygulamalar devreye alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın