KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Düğün günü kefene sarıldı!

Diyarbakır-Bingöl Karayolunda meydana gelen tanker faciasında yaralanan Bingöllü Nurullah Nazlı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Nazlı’nın düğün tarihi olarak belirlediği 31 Temmuz, ölüm tarihi oldu.

Düğün günü kefene sarıldı!
31 TEMMUZ 2014 PERŞEMBE 20:49
0
3639
0
AA aa

Diyarbakır-Bingöl Karayolu Tuzlaköy yakınlarında 21 Temmuz Pazartesi gecesi LPG yüklü tankerin alev alması sonucu meydana gelen ve 2 otobüs ile 1 hafif ticari aracın yandığı kazada, ağır yaralanarak Erzurum'da tedavi altına alınan Nurullah Nazlı (27), önceki akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

27 yaşında hayata gözlerini kapatan Nazlı'nın düğün günü olarak planladığı 31 Temmuz'da ölmesi, nişanlısı başta olmak üzere ailesinin ve yakınlarının acısını ikiye katladı.

Yaklaşık 1 yıl önce düğün masraflarını karşılamak amacıyla Kuzey Irak'ın Erbil kentine inşaat işçisi olarak çalışmaya giden Nurullah Nazlı, 21 Temmuz Pazartesi günü LPG yüklü tankerin alev alıp infilak etmesi sonucu ağır yaralandı. 10 gündür Erzurum'da tedavisi süren Nazlı, önceki akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Acı haberi alan Genç İlçesinde ki yakınları ve arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Erzurum'dan Bingöl'ün Genç ilçesine getirilen Nazlı'nın cenazesi, Yeşildere Mahallesi mezarlığında gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Yeğeni Nurullah'ın, çok dürüst ve temiz bir genç olduğunu söyleyen amca Hamit Nazlı: “Nurullah, büyüğünü ve küçüğünü bilen, sevgi ve saygısında kusur etmeyen biriydi. Yeğenim evlilik için buradan kalkıp inşaatlarda çalışmak için 1 yıl önce Kuzey Irak'a gitti. Çalıştığı süre zarfında önce gelip burada nişan yaptı ve düğün gününü belirledi. Bugün yani tamda 31 Temmuz'da düğünü olacaktı. Ama takdiri ilahi ki Allah'ın (c.c) rahmetine kavuştu düğün olmadı. Bizim için çok büyük bir acıdır. Tabi ki de Allah katında acı bir olay değil ama bizim için çok büyük bir acıdır” dedi.

Bugüne kadar inşaatlarda birlikte çalıştığı kuzeni Nurullah'ın ölümünün kendilerini derinden sarstığını ifade eden Fatih Nazlı ise: “ Tam da düğünü olacağı gün vefat etmesi bizleri çok üzdü. Umuyorum ki onun mekânı cennet olur. Düğünü diğer tarafta nur içinde olur. Demek ki kaderinde bu dünyada düğün yapmak yokmuş. Belki de amcaoğlum Nurullah için diğer dünyada güzel bir düğün yapmak varmış. Biz her zaman birlikteydik. Hayatın zor koşullarına ayak uydurmak için sırt sırta vererek çalışıyorduk. En son 1 sene önce Nurullah ile birlikte Kuzey Irak'a çalışmaya gittik. Ben bu yaşananlara kader diyorum. çünkü Nurullah'ın o gün çıkıp o yolda yaşananları yaşaması ve bugün hayata gözlerini yumması kaderinde yazılı imiş” ifadelerini kullandı.

ÖLÜ SAYISI 26'YA YÜKSELDİ

Meydana gelen kazada, 44 kişi çeşitli hastanelerde tedavi görürken, kazada hayatını kaybeden sayısının 26'ya yükseldiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza yaralanan 70 kişiden İstanbul, Adana ve Erzurum'daki hastanelere kaldırılan Orhan Aydın, Emirhan ve Sedanur Kırnaz, Muhammed Zeki Bingül, Zülküf Ulaş ve Nurullah Nazlı yaşamını yitirdi. Olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 26'ya yükseldi, yaralı 44 kişinin tedavisi devam ediyor.

SORUŞTURMASI SÜRÜYOR

Diyarbakır-Bingöl karayolunun 90. kilometresinde LPG yüklü tankerin devrilmesi sonucu meydana gelen patlama sırasında yoldan geçen 2 yolcu otobüsü ve bazı araçlar alev almış, olayda 70 kişi yaralanmıştı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın