KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Dünya aile örgütü'nden erdoğan'a ödül

Dünya Aile Örgütü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 2010 yılı 'Dünya Aile Ödülü' verdi.

Dünya aile örgütü`nden erdoğan`a ödül
30 HAZİRAN 2010 ÇARŞAMBA 09:26
0
1612
0
AA aa

BM'de düzenlenen ödül töreninde Dünya Aile Örgütü'nün Başkanı Dr. Deisi Kusztra, Başbakan Erdoğan'a verilen ödülü, Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Ertuğrul Apakan'a teslim etti.

Dr. Kusztra ödülü verirken yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'a '2010 Yılı Dünya Aile Ödülünü' 'dünyanın tüm aileleri adına' verdiğini söyledi. Başbakan Erdoğan'a aile meselelerine karşı gösterdiği hassasiyet ve liderliği dolayısıyla teşekkür eden Dr. Kustra, Başbakan Erdoğan'ın Dünya Aile Örgütü'nün İstanbul'da 4-7 tarihlerinde düzenlediği 5. Zirvesine de eşi ve kızıyla birlikte geldiğini hatırlattı.

Büyükelçi Apakan da Başbakan Erdoğan'ın adına bu ödülü almaktan onur duyduğunu belirterek Dr. Kustra'ya hitaben, 'Sayın Başbakan ve ülkem için ifade etmiş olduğunuz güzel sözlere teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanımızın aile kurumunun güçlendirilmesinde büyük gayretleri olmuştur, bu anlamda da uluslararası işbirliğine katkıda bulunmuşlardır' dedi.

Ödül törenine Çocuk ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf da bir video mesaj gönderdi. Kavaf mesajında, Dünya Aile Örgütü'nün 5. zirvesinin geçen yılın sonunda Avrupa Kültür Başkenti İstanbul'da yapılmasından ve Türkiye'nin bu zirveye ev sahipliği yapmasından gurur duyduklarını belirtti. Zirveye 54 ülkeden 300 katılımcının geldiğini hatırlatan Kavaf, zirvenin ardından yayınlanan İstanbul Sonuç Bildirgesinde toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının güçlendirilmesi konularına odaklanıldığını vurguladı. Kavaf mesajının sonunda başarılı çalışmalarından dolayı Dr. Kusztra'yı ve diğer yetkilileri de tebrik etti.

BM'de düzenlenen ödül törenine Büyükelçi Apakan ile birlikte, AK Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil, Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdür Yardımcısı Musa Acar ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katıldı.

 AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
02.05.2025
17:56
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Sendikaların amacının tüm bankaları ihaleye sevk edip rekabet ortamı oluşturmak olması gerektiğini belirten Cebba: 'Buradan tüm sendikalara açık çağrımızdır! Gelin, yeni bir hüsrana birlikte engel olalım. Hep birlikte eğitim camiası için buluşup ortak bir karar verelim. Bu yönde bütün gücümüzü eğitim çalışanları için kullanalım.'
02.05.2025
17:33
Bingöl`de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
02.05.2025
00:02
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs`ta verdi
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs'ta verdi
Toplu iş sözleşmesine yüzde 40 oranında zam yaptıklarının müjdesini veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Emeği ve alın teriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun.'
01.05.2025
23:56
Bingöl`de rüzgâr ortalığı birbirine kattı!
Bingöl'de rüzgâr ortalığı birbirine kattı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı uyarı sonrası Bingöl'de akşam üstü etkili olan kuvvetli rüzgâr birçok noktada çatıları uçurdu. Yeşilyurt Mahallesi'nde 5 katlı bir apartmanın fırtınada uçan çatısı, sitenin bahçesindeki çocuğun üzerine düştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın