KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Aralık 2025 Pazar
°C

Efeler Ligi'nden iki transfer

Solhanspor, Efeler ligi takımlarından Jeopark Kula Belediye Spor forması giyen Orta oyuncu Umut Yücel Baran ve pasör Zafer Ceyhun Tendar'ın transfer edildiğini açıkladı.

Efeler Ligi`nden iki transfer
29 KASIM 2018 PERŞEMBE 17:45
0
2850
0
AA aa

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Birinci Lig B Grubunda mücadele eden Solhanspor, 2018-2019 sezonu için transfer çalışmaları devam ederken son olarak Efeler ligi takımlarından Jeopark Kula Belediye Spor forması giyen iki oyuncuyla anlaşmaya vardı.

Sezon başında iddialı bir kadro kuran Solhanspor, sezon başında kadroya dahil edilen bir orta oyuncu bir de pasör olmak üzere iki oyuncu ile yollarını ayırdı.

Hedefine ulaşmak için takımın eksikliklerini giderme mücadelesinde olan Solhanspor, yeni iki transfer yaptı. Solhanspor'un transfer çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi.

Efeler ligi takımlarında Jeopark Kula Belediye Spor forması giyen Orta oyuncu Umut Yücel Baran ve pasör Zafer Ceyhun Tendar'ın transferleri ile ilgili Solhanspor'un sosyal medya hesabında paylaşım yapıldı.

UMUT YÜCEL BARAN

Solhanspor, Orta oyuncu Umut Yücel Baran ile anlaştığını kulübün sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. Solhanspor'un sosyal paylaşım sitesinde transfer ile ilgili paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz Efeler Ligi takımlarından Jeopark Kula Belediye Spor forması giyen 1986 doğumlu, 1.96 boyundaki Orta Oyuncu Umut Yücel Baran ile anlaşmıştır. Kariyerinde Çankaya Belediye, Maliye Milli Piyango, Tokat Belediye Plevne, Şahinbey, Palandöken Belediye, Adana Beyza, Fındıklı Spor, Jeopark Kula Belediye, Genç ve Milli Takım formaları giyen yeni transferimize Solhan Spor Ailesi olarak Hoşgeldin diyor, Efeler Ligi yolunda Başarılar diliyoruz.”

ZAFER CEYHUN TENDAR

Kulüp sosyal medya hesabında Pasör Zafer Ceyhun Tendar transferi için şu ifadeler kullanıldı; “Kulübümüz Efeler Ligi takımlarından Jeopark Kula Belediye Spor'dan 1987 doğumlu, 1.88 boyundaki Pasör Zafer Ceyhun Tendar ile anlaşmıştır. Voleybol kariyerine Arkasspor'da başlayan, Arkas ile Türkiye kupası ve Avrupa Challange Kupası Şampiyonluğu yaşayan yeni pasörümüz sırasıyla Arkas, Fenerbahçe, Yenişehir, Trabzonspor, Beşiktaş, Maliye Milli Piyango, İnegöl Belediye ve Jeopark Kula Belediye formalarını giymiştir. Yeni transferimize Solhanspor Ailesi olarak Hoşgeldin diyor, Efeler Ligi yolunda Başarılar diliyoruz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.12.2025
11:32
Bingöl Belediyesi Standına Yoğun İlgi
Bingöl Belediyesi Standına Yoğun İlgi
Bingöl Belediyesi, İstanbul'da düzenlenen 'Bingöl Tanıtım Günleri'nde kentin kültürel mirasını, yöresel değerlerini ve belediyecilik vizyonunu güçlü bir sunumla ziyaretçilerle buluşturdu.
14.12.2025
11:13
Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 16 Kişi Yakalandı
Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 16 Kişi Yakalandı
Polis ekiplerince düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda, Elazığ-Bingöl yolu üzerindeki uygulama noktasında durdurulan bir minibüste 16 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla bağlantılı 2 organizatör tutuklandı.
14.12.2025
11:12
Karlıova beyaza büründü! Kar devam edecek mi?
Karlıova beyaza büründü! Kar devam edecek mi?
Bingöl'ün Karlıova ilçesi yağan karla beyaza büründü. Meteoroloji, yeni soğuk hava ve yağış dalgası için uyardı! Bingöl bundan etkilenecek mi? İşte yanıtı…
14.12.2025
11:10
Diyarbakır ve Van`da ‘12.12 Bingöllüler Günü` kutlamaları
Diyarbakır ve Van'da '12.12 Bingöllüler Günü' kutlamaları
'12.12 Bingöllüler Günü' Diyarbakır ve Van'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
14.12.2025
11:07
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye kalıcı huzurun anahtarı olacak'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Tanıtım Günleri'nde yaptığı konuşmada Terörsüz Türkiye hedefinin artık bir devlet politikası olduğunu vurgulayarak, güvenlik ve huzurun hem toplumsal barışı hem de yatırım ortamını kalıcı şekilde güçlendireceğini söyledi.
12.12.2025
05:48
İstanbul`da `Bingöl` rüzgârı başladı
İstanbul'da 'Bingöl' rüzgârı başladı
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde başlayan ve resmi açılışı Cuma günü (bugün) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katımıyla yapılacak 'Bingöl Tanıtım Günleri', tüm sahip olduğu değerleriyle ziyaretçilerine tanıtılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın