KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Temmuz 2025 Pazartesi
°C

EFOR Projesi ekibinden ilçe ziyaretleri

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kentteki akademik başarıyı artırmak, LGS ve YKS sınavlarına yönelik öğrencilere rehberlik edilmesi amacıyla yürütülen 'Eğitimde Fark Oluşturan Rehberlik' projesi kapsamında il proje ekibi tarafından ilçe ziyaretleri gerçekleştirildi.

EFOR Projesi ekibinden ilçe ziyaretleri
18 OCAK 2023 ÇARŞAMBA 17:55
3
1046
3
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kentteki akademik başarıyı artırmak, LGS ve YKS sınavlarına yönelik öğrencilere rehberlik edilmesi amacıyla yürütülen "Eğitimde Fark Oluşturan Rehberlik" projesi kapsamında il proje ekibi tarafından ilçe ziyaretleri gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Yusuf Tokuş ve Abdulhaluk Çakan başkanlığında, ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri Muhittin Bulut, Mehmet Arslan, Remzi Dinler, Sadullah Eryatan ve Muhittin Kaya tarafından Karlıova, Solhan, Genç ilçelerinde okul ziyaretleri yapıldı.

İlçe milli eğitim müdürlüğü yöneticileri, Arge Birimi, Ölçme ve Değerlendirme Merkezi, Rehberlik ve Araştırma Merkezi üyelerinin de bulunduğu 40 kişiye yakın bir ekiple gerçekleştirilen okul ziyaretlerinde öğretmenlerle toplantı yapıldı.

İlçelerde bulunan tüm ortaokul ve liseleri ziyaret eden il proje ekibi okul idaresi, öğretmenlerle bir araya gelerek daha önce yapılan ölçme ve değerlendirme uygulama sınavlarının analiz çalışmaları, öğrencilerin başarı durumunu etkileyen faktörleri, rehberlik çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97521)
19 Ocak 2023 Perşembe 15:42
Eğitimci kesiminin eforundan biz veliler memnun değiliz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97520)
19 Ocak 2023 Perşembe 15:41
İsme bakarsan dersin Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü uzaya insan çıkarıyor. Kışın çilek piyasada olur ya dışı kıpkırmızı içine bakıyorsun boşluktan başka bir şey değil. Ziyaretten öteye vallahi geçmiyor. Gelmişken burda YİBO nerde var. Orayı da bir ziyaret edelim öğle yemeğini yiyip çayımızı içip yol alalım. Yarın Allah büyük. Eğitimci önce kendini eğittikten sonra meydana çıkıp bir şeyler yapsın. Medyayla eğitim olmaz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97513)
18 Ocak 2023 Çarşamba 19:39
Sn müdürüm yedisu da 5 yıl önce yaptırılan lise eğitim binasına ne oldu? Öğrenciler sabahın 6:00 sında kapı önünde beklemek zorunda mı?
06.07.2025
23:26
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Protokol öncesi Bingöl'e gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen; 'Biz iki belediye arasında sadece teknik iş birliği değil; kültür, eğitim, sosyal yaşam gibi alanlarda kalpten kalbe bir bağ kurmak istiyoruz. Bu kardeşlik, Türkiye'ye örnek olacak' dedi.
06.07.2025
23:25
Bingöl`deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'de çıkan orman ve arazi yangınları, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın