KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

EFOR Projesi ekibinden ilçe ziyaretleri

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kentteki akademik başarıyı artırmak, LGS ve YKS sınavlarına yönelik öğrencilere rehberlik edilmesi amacıyla yürütülen 'Eğitimde Fark Oluşturan Rehberlik' projesi kapsamında il proje ekibi tarafından ilçe ziyaretleri gerçekleştirildi.

EFOR Projesi ekibinden ilçe ziyaretleri
18 OCAK 2023 ÇARŞAMBA 17:55
3
1261
3
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kentteki akademik başarıyı artırmak, LGS ve YKS sınavlarına yönelik öğrencilere rehberlik edilmesi amacıyla yürütülen "Eğitimde Fark Oluşturan Rehberlik" projesi kapsamında il proje ekibi tarafından ilçe ziyaretleri gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Yusuf Tokuş ve Abdulhaluk Çakan başkanlığında, ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri Muhittin Bulut, Mehmet Arslan, Remzi Dinler, Sadullah Eryatan ve Muhittin Kaya tarafından Karlıova, Solhan, Genç ilçelerinde okul ziyaretleri yapıldı.

İlçe milli eğitim müdürlüğü yöneticileri, Arge Birimi, Ölçme ve Değerlendirme Merkezi, Rehberlik ve Araştırma Merkezi üyelerinin de bulunduğu 40 kişiye yakın bir ekiple gerçekleştirilen okul ziyaretlerinde öğretmenlerle toplantı yapıldı.

İlçelerde bulunan tüm ortaokul ve liseleri ziyaret eden il proje ekibi okul idaresi, öğretmenlerle bir araya gelerek daha önce yapılan ölçme ve değerlendirme uygulama sınavlarının analiz çalışmaları, öğrencilerin başarı durumunu etkileyen faktörleri, rehberlik çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97521)
19 Ocak 2023 Perşembe 15:42
Eğitimci kesiminin eforundan biz veliler memnun değiliz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97520)
19 Ocak 2023 Perşembe 15:41
İsme bakarsan dersin Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü uzaya insan çıkarıyor. Kışın çilek piyasada olur ya dışı kıpkırmızı içine bakıyorsun boşluktan başka bir şey değil. Ziyaretten öteye vallahi geçmiyor. Gelmişken burda YİBO nerde var. Orayı da bir ziyaret edelim öğle yemeğini yiyip çayımızı içip yol alalım. Yarın Allah büyük. Eğitimci önce kendini eğittikten sonra meydana çıkıp bir şeyler yapsın. Medyayla eğitim olmaz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97513)
18 Ocak 2023 Çarşamba 19:39
Sn müdürüm yedisu da 5 yıl önce yaptırılan lise eğitim binasına ne oldu? Öğrenciler sabahın 6:00 sında kapı önünde beklemek zorunda mı?
26.05.2026
15:04
Bingöl`de Bayram Arefesinde Kar Mesaisi
Bingöl'de Bayram Arefesinde Kar Mesaisi
Bingöl'ün yüksek kesimlerinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için ekipler bayram arefesinde de çalışmalarını sürdürüyor. Solhan-Genç bağlantı yolunda yer yer metrelerce karla mücadele eden ekipler, ulaşımın aksamaması için yoğun mesai harcıyor.
26.05.2026
14:40
Bingöl`de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl'de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı'nın ilk iki gününde şehir içi toplu taşımayı ücretsiz hale getirecek. 27–28 Mayıs tarihlerinde özel halk otobüslerinden ücret alınmayacak, yolcu ücretleri belediye tarafından karşılanacak.
26.05.2026
14:38
Yargıtay`dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay'dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, SSK prim günü daha fazla olmasına rağmen 'son 7 yıl' kuralı gerekçe gösterilerek Bağ-Kur'dan emekli edilen vatandaş lehine emsal niteliğinde karar verdi. Kararın, benzer durumda bulunan milyonlarca sigortalıyı ilgilendirdiği değerlendiriliyor.
26.05.2026
14:37
Bingöl`de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Bingöl'de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Kurban Bayramı öncesi Bingöl genelinde güvenlik ve trafik tedbirleri artırıldı. İl genelinde 129 uygulama noktası oluşturulurken, bayram süresince 4 bin 573 personelin sahada görev yapacağı bildirildi.
26.05.2026
14:36
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda Kurban Bayramı arifesiyle birlikte yoğunluk arttı. Pazarda sık sık pazarlık görüntüleri yaşanırken, üreticiler hayvan sayısının geçen yıla göre daha az olduğunu ancak talebin sürdüğünü belirtti.
26.05.2026
14:34
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü sporcuları, Nevşehir'de düzenlenen Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri derecelerle önemli bir başarıya imza attı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın