KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Nisan 2024 Perşembe
16 °C Çoğunlukla açık

Eğin: 'Hak yemeyiz, yedirmeyiz!'

AK Parti Bingöl Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusu yapan İş İnsanı Erdal Eğin: 'Bingöl bir bütündür, hepimiz bu ahengin birer parçasıyız. Bizim anlayışımızda bölgecilik ve kavmiyetçilik yoktur, böyle bir yaklaşımı da reddediyoruz. Hak yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz, adaletten şaşmayacağız'

Eğin: `Hak yemeyiz, yedirmeyiz!`
16 MART 2023 PERŞEMBE 22:27
30
3922
12
AA aa

14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimleri için aday adaylığı süreciyle siyaset arenasında başlayan hareketlilik her geçen gün daha da artıyor. Başvuruların yapıldığı siyasi partilerde aday adayları, saha çalışmalarına da start verdiler.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) aday adaylığı için başvuru yapan isimlerden biri de Bingöllü İş İnsanı Erdal Eğin oldu. AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'na gelerek İl Başkanı Haşim Sağlar'a başvuru dosyasını takdim eden Eğin, sürece dair değerlendirmelerini paylaştı.

“Küskünlük olmamalı, topyekûn kenetlenmeliyiz”

Birlik mesajı veren ve sürecin herkes açısından hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Eğin, aday kim olursa olsun, aday adaylarının, teşkilatların ve gönüllülerin topyekûn bir kenetlenme göstermesi gerektiğini vurguladı.

Kırmadan, incitmeden, küskünlüklere mahal vermeden süreci tamamlamalı, seçimi kazanmanın yollarına odaklanmanın gerekliliğine dikkat çeken Eğin, adalet kavramına da değindi ve herkesin hakkını hukukunu koruyacağını, kimsenin hakkını kimseye yedirmeyeceğinin altını çizdi.

Bölgecilik ve kavmiyetçilik kavramlarını reddettiğini ve şehrin bir bütün olduğunu kaydeden Eğin, adaylıkla ilgili şu açıklamayı yapıp çağrısını yineledi;

“Değerli büyüklerim ve ailemle istişare ederek aday adayı olmaya karar verdim. Üzerine basa basa şunu belirteyim ki, Bingöl'le biz bir bütünüz, bizde bölgecilik olmaz. Kimsenin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Adaletli davranacağız, Allah bu görevi nasip ederse bize, kimsenin kalbini kırmayacağız, adalet çerçevesinden de ayrılmayacağız. Aday adaylığı süreci içerisinde birçok hemşehrimiz, dostlarımız aday adaylığı müracaatında bulunur. Bu bir yarıştır demiyorum, ben yarışmıyorum. Ben hizmet için geliyorum. Aday adayı dostlarımız, hemşehrilemizden de şunu istirham ediyorum; biz bir bütünüz, biz Bingöllüyüz. Kim aday olursa lütfen, kırılganlık yaşamadan, küslük yaşamadan, birlik beraberlik içerisinde, kim çıkarsa çıksın hizmet nasibi deyip destek vereceğiz.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99749)
18 Mart 2023 Cumartesi 15:55
Bugüne kadar gelenlerden hangisi hak yememişkı sen yemıyesın halen işte beledıyedekı kadroları satıyorlar hangi haktan bahs edıyorsunuz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99745)
18 Mart 2023 Cumartesi 13:42
Sizden öncekiler de öyle söylediler, Korkutatalar Ankara'yı mesken tutmuş tüm yakınlarını hiç bir katma değeri olmayanları çıkarları için belli köşelerde görevlendirdiler liyakat sıfır Bingöl halkı. İnancicini suistimali ederek siyasi gücü elde edenlere aynı zihniyet sonuç olarak insanımızı kandirilmasi kanımıza dokunuyor lütfen siyasiler dini kavramları kullanmasinlar milletin değerleri zayıfladı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99711)
17 Mart 2023 Cuma 17:32
Neden başka bir söylem değilde hak yememek vurgusu, nerde proje proje, nerde fikir, nasıl bir temsiliyet anlayışı. Doğrusu çalmayacam demek çok itici..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99690)
17 Mart 2023 Cuma 13:30
Harika bir sloganla yola çıkmış umarım gerçek hayata geçirilir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99688)
17 Mart 2023 Cuma 12:19
Yav Bari Böyle Konuşmayın.!. Seni BİNGÖL 'lü iyi Tanır..Çok Güldüm.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99685)
17 Mart 2023 Cuma 11:30
Sizden önceleride öyle diyordu malesef hepiniz aynısınız gelen gideni aratırıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99684)
17 Mart 2023 Cuma 11:05
Sayın vali hala adaylığını açıklamadı. Çok şaşırdım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99668)
17 Mart 2023 Cuma 09:07
Aday olan aday adaylarına bu tür teminatlar verilmesini hiç yakıştıramıyorum. kardeşim insansınız ve üzerinize düşen bir insan gibi hareket etmektir. Planınız yok projeniz yok. Bu insanların gelecekleriyle vebaliyle niye oynuyorsunuz. Memleket için faydalı olabilecek ne yapabiliyorsunuz. Bunları söylesenize
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99665)
17 Mart 2023 Cuma 09:00
Hep aday adayı oluyor demek mani durumu iyi, verilsin artık yani
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99661)
17 Mart 2023 Cuma 07:45
AKP-MHP zülüm ittifakıdır hak yemezmiş ........ tarihi sayfalarda tescillenmiştir. Ey halkım gözünüzü açın yarın çok geç olabilir adaylara bakın geçmiştede bunların dedeleri dedeleri memleketin kaymağını bunları yesin diye miras bırakılmış bu topraklar babalarının tapulu mlı değildir.
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın