KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2026 Cuma
°C

Eğitim bir sen'den örnek davranış

Eğitim Bir Sen Bingöl Şubesi Başkanı Yunus Kava, Ramazan ayı boyunca yapılması planlanan iftar programlarının iptal edildiğini belirterek, harcamaların yoksul ve terör mağduru aileler ile Suriyeli muhacirlere yapılacağını söyledi.

Eğitim bir sen`den örnek davranış
20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ 00:47
0
4543
1
AA aa

Genel merkezce alınan karar doğrultusunda ülke geneli tüm toplu iftar programlarının iptal edildiğini kaydeden Kava, “Ramazan ayı boyunca yapılması planlanan iftar programlarının tamamını iptal ederek, yoksul ailelere, Sur, Nusaybin, Silopi, Yüksekova, Cizre'deki terör mağdurlarına ve Suriyeli muhacirlere gıda ve giyim yardımı gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar din, dil, ırk, renk ayrımı gözetmeksizin nerede bir mazlum varsa yardım ve şefkat elini uzatan bir sendika olarak, Türkiye'de yaşanan zor günleri ve mağduriyetleri de göz önünde bulundurarak Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde yardım seferberliği başlattık. Bu kapsamda ilk olarak Ramazan ayı içerisine gerçekleştirilmesi planlanan geniş ve küçük çaplı tüm iftar programlarını iptal ettik, bu harcamaları genel merkezimizin talimatıyla teşkilatlarımız vasıtasıyla belirlenecek yoksul ailelere, terör mağdurlarına ve Suriyeli muhacirlere gıda, giyim ve acil ihtiyaçların yer aldığı yardım kolileri dağıtacağız” dedi.

Kava, “Eğitim-Bir-Sen, başlattığı yardım kampanyası ile ülkenin geçtiği zor süreci biraz olsun hafifletmeyi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor. Eğitim-Bir-Sen daha önce de başlattığı yardım kampanyası kapsamında Terör Mağduru ailelere ve Suriyeli mazlumlara  160 tır gıda yardımı yapmıştı. Biz biliyoruz ki; Kardeşlik sınır tanımaz. Paylaşmak esastır. Bu çerçevede iftarlar için harcayacağımız tüm giderleri ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyoruz. Bu vesileyle; Eğitim-Bir-Sen Ülkemiz genelinde 402 bin Bingöl'ümüzde ise iki şubemiz ile birlikte 3000'e yaklaşan üyesiyle Erdemliler Hareketi olduğunu bir kez daha göstermiştir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Demir DEMİR (@Misafir_19740)
20 Haziran 2016 Pazartesi 16:06
Keşke bu erdemli hareketinizi atamalarda da ortaya koysanız....Showa devam
28.08.2026
03:03
Genç`te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Genç'te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde hafif ticari aracın yaklaşık 600 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı. Hayatını kaybedenlerden ikisinin çocuk yaşta olduğu öğrenildi.
28.08.2026
03:00
Bingöl STK`ları tek çatı için harekete geçti
Bingöl STK'ları tek çatı için harekete geçti
İstanbul'da faaliyet gösteren yaklaşık 15 Bingöl STK'sının temsilcileri Genç'te bir araya geldi. Eylül sonunda yapılması planlanan geniş katılımlı toplantıda, federasyonların tek çatı altında birleştirilmesi masaya yatırılacak. Uzlaşı sağlanamaması halinde ise ortak hareketi sağlayacak alternatif bir yapılanma modeli değerlendirilecek.
28.08.2026
02:59
Bingöl`ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Bingöl'ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yeni Asfalt Plenti'nin açılışında yaptığı açıklamada, saatte 260 ton üretim kapasitesine sahip tesisle Bingöl'ün yol hizmetlerinde önemli bir kapasite artışı sağlanacağını söyledi. Yılmaz, 'Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge' vizyonunun da yatırım ikliminin önündeki engelleri kaldıracağını belirtti.
28.08.2026
02:58
Yılmaz:
Yılmaz: 'Bingöl'e 222 yeni derslik kazandıracağız'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl genelinde eğitim yatırımlarının sürdüğünü belirterek, devam eden 18 yatırımın 16'sının okul olduğunu açıkladı. Yılmaz, tamamlanacak okullarla kente 222 yeni derslik kazandırılacağını söyledi.
28.08.2026
02:51
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Yeni düzenlemeyle vergi ve SGK prim borcu bulunan esnaf da belirli şartlarla Hazine destekli kredi kullanabilecek. Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, düzenlemeyi 'esnafımızın finansmana erişiminin önündeki önemli bir engelin kaldırılması' olarak değerlendirdi.
28.08.2026
02:49
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis`ten seçilebilir
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis'ten seçilebilir
AK Parti içinde hazırlanan bir raporda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tamamen değiştirilmeden yeniden düzenlenmesine yönelik dikkat çeken öneriler gündeme geldi. Taslakta bakanların milletvekilleri arasından seçilmesi, bazı yürütme yetkilerinin Bakanlar Kurulu'na aktarılması ve bakan yardımcılığı makamının yerine müsteşarlık sisteminin getirilmesi öneriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın