KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Şubat 2026 Pazar
°C

Eğitim bir sen'den örnek davranış

Eğitim Bir Sen Bingöl Şubesi Başkanı Yunus Kava, Ramazan ayı boyunca yapılması planlanan iftar programlarının iptal edildiğini belirterek, harcamaların yoksul ve terör mağduru aileler ile Suriyeli muhacirlere yapılacağını söyledi.

Eğitim bir sen`den örnek davranış
20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ 00:47
0
4150
1
AA aa

Genel merkezce alınan karar doğrultusunda ülke geneli tüm toplu iftar programlarının iptal edildiğini kaydeden Kava, “Ramazan ayı boyunca yapılması planlanan iftar programlarının tamamını iptal ederek, yoksul ailelere, Sur, Nusaybin, Silopi, Yüksekova, Cizre'deki terör mağdurlarına ve Suriyeli muhacirlere gıda ve giyim yardımı gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar din, dil, ırk, renk ayrımı gözetmeksizin nerede bir mazlum varsa yardım ve şefkat elini uzatan bir sendika olarak, Türkiye'de yaşanan zor günleri ve mağduriyetleri de göz önünde bulundurarak Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde yardım seferberliği başlattık. Bu kapsamda ilk olarak Ramazan ayı içerisine gerçekleştirilmesi planlanan geniş ve küçük çaplı tüm iftar programlarını iptal ettik, bu harcamaları genel merkezimizin talimatıyla teşkilatlarımız vasıtasıyla belirlenecek yoksul ailelere, terör mağdurlarına ve Suriyeli muhacirlere gıda, giyim ve acil ihtiyaçların yer aldığı yardım kolileri dağıtacağız” dedi.

Kava, “Eğitim-Bir-Sen, başlattığı yardım kampanyası ile ülkenin geçtiği zor süreci biraz olsun hafifletmeyi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor. Eğitim-Bir-Sen daha önce de başlattığı yardım kampanyası kapsamında Terör Mağduru ailelere ve Suriyeli mazlumlara  160 tır gıda yardımı yapmıştı. Biz biliyoruz ki; Kardeşlik sınır tanımaz. Paylaşmak esastır. Bu çerçevede iftarlar için harcayacağımız tüm giderleri ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyoruz. Bu vesileyle; Eğitim-Bir-Sen Ülkemiz genelinde 402 bin Bingöl'ümüzde ise iki şubemiz ile birlikte 3000'e yaklaşan üyesiyle Erdemliler Hareketi olduğunu bir kez daha göstermiştir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Demir DEMİR (@Misafir_19740)
20 Haziran 2016 Pazartesi 16:06
Keşke bu erdemli hareketinizi atamalarda da ortaya koysanız....Showa devam
07.02.2026
21:54
Zikte SÜRKAP`tan 5. Yıl Buluşması
Zikte SÜRKAP'tan 5. Yıl Buluşması
Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği programda eğitim çalışmaları kapsamında hayata geçirilen 'Murat Etüt Merkezi'ne dikkat çeken Platform Başkanı Mehmet Atalay, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu vurguladı ve bu anlayışla hayata geçirilen Murat Etüt Merkezi'nin kendileri için en anlamlı çalışmaların başında geldiğini söyledi.
07.02.2026
21:39
Bingöl`de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 12 düzensiz göçmen yakalandı.
07.02.2026
21:30
Öztürk;
Öztürk; 'Bingöl halkı artık bu hastalıklar için başka illere gitmeyecek'
Bingöl Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Hematoloji Uzmanı Dr. Osman Can Öztürk, hasta kabulüne başlayan hematoloji kliniğiyle birlikte kemik iliği ve kan hastalıklarının tanı, tedavi ve düzenli takibinin artık Bingöl'de yapılabileceğini belirterek, yeni hizmetin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ve hastaların çevre illere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.
07.02.2026
21:12
Adaklı`da eğitim çalışmaları ele alındı
Adaklı'da eğitim çalışmaları ele alındı
Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.
07.02.2026
21:05
Bingöl`de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine doğalgaz sevkiyatı yapan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
07.02.2026
19:35
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
DEM Parti İl Genel Meclis Gurubu'nca Bingöl İl Genel Meclisi'ne sunulan soru önergesinde, İl Özel İdaresi hissesi bulunan YEM-SÜT A.Ş.'ye ait arsa satış ihalesinin ardından yaşanan süreç ve kamu zararı ihtimali gündeme taşındı. Önergede, ihalenin onaylanıp onaylanmadığından tahsilat sürecine kadar birçok başlıkta açıklama talep edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın