KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Şubat 2026 Çarşamba
°C

Eğitim bir sen'den örnek davranış

Eğitim Bir Sen Bingöl Şubesi Başkanı Yunus Kava, Ramazan ayı boyunca yapılması planlanan iftar programlarının iptal edildiğini belirterek, harcamaların yoksul ve terör mağduru aileler ile Suriyeli muhacirlere yapılacağını söyledi.

Eğitim bir sen`den örnek davranış
20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ 00:47
0
4168
1
AA aa

Genel merkezce alınan karar doğrultusunda ülke geneli tüm toplu iftar programlarının iptal edildiğini kaydeden Kava, “Ramazan ayı boyunca yapılması planlanan iftar programlarının tamamını iptal ederek, yoksul ailelere, Sur, Nusaybin, Silopi, Yüksekova, Cizre'deki terör mağdurlarına ve Suriyeli muhacirlere gıda ve giyim yardımı gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar din, dil, ırk, renk ayrımı gözetmeksizin nerede bir mazlum varsa yardım ve şefkat elini uzatan bir sendika olarak, Türkiye'de yaşanan zor günleri ve mağduriyetleri de göz önünde bulundurarak Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde yardım seferberliği başlattık. Bu kapsamda ilk olarak Ramazan ayı içerisine gerçekleştirilmesi planlanan geniş ve küçük çaplı tüm iftar programlarını iptal ettik, bu harcamaları genel merkezimizin talimatıyla teşkilatlarımız vasıtasıyla belirlenecek yoksul ailelere, terör mağdurlarına ve Suriyeli muhacirlere gıda, giyim ve acil ihtiyaçların yer aldığı yardım kolileri dağıtacağız” dedi.

Kava, “Eğitim-Bir-Sen, başlattığı yardım kampanyası ile ülkenin geçtiği zor süreci biraz olsun hafifletmeyi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor. Eğitim-Bir-Sen daha önce de başlattığı yardım kampanyası kapsamında Terör Mağduru ailelere ve Suriyeli mazlumlara  160 tır gıda yardımı yapmıştı. Biz biliyoruz ki; Kardeşlik sınır tanımaz. Paylaşmak esastır. Bu çerçevede iftarlar için harcayacağımız tüm giderleri ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyoruz. Bu vesileyle; Eğitim-Bir-Sen Ülkemiz genelinde 402 bin Bingöl'ümüzde ise iki şubemiz ile birlikte 3000'e yaklaşan üyesiyle Erdemliler Hareketi olduğunu bir kez daha göstermiştir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Demir DEMİR (@Misafir_19740)
20 Haziran 2016 Pazartesi 16:06
Keşke bu erdemli hareketinizi atamalarda da ortaya koysanız....Showa devam
18.02.2026
05:01
`Aşkın Sağı Solu` Ankara`da konuşuldu
'Aşkın Sağı Solu' Ankara'da konuşuldu
'Aşkın Sağı Solu' romanı üzerine Ankara'da düzenlenen söyleşide konuşan Gazeteci Yazar Hakim Bayraktar, 1970'lerin Türkiye'sini ve Bingöl'de yaşanan toplumsal kırılmaları anlattı. İdeolojik çatışmaların gölgesinde kaybolan hayatlara dikkat çeken ve 'O günün tanıklarının bugünkü tek sözü pişmanlıktır' diyen Bayraktar, ideolojilere kurban edilmeyen bir aşkın hikâyesini okurlarla buluşturdu.
18.02.2026
04:59
Bingöl`de ahır yangını! 6 büyükbaş hayvan telef oldu
Bingöl'de ahır yangını! 6 büyükbaş hayvan telef oldu
Bingöl merkez Haziran Köyü'nde meydana gelen ve Bingöl Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında ahır ve bitişiğindeki ev kullanılamaz hale geldi, 6 büyükbaş hayvan telef oldu.
18.02.2026
04:58
Ramazan heyecanı başlıyor! Bingöl`de ilk sahur 05.36`da
Ramazan heyecanı başlıyor! Bingöl'de ilk sahur 05.36'da
On bir ayın sultanı Ramazan'a sayılı saatler kaldı. Bingöl'de vatandaşlar, manevi iklimiyle gönülleri kuşatan mübarek aya hazırlanıyor. İlk teravih bu akşam (Çarşamba) kılınacak, Ramazan'ın ilk günü Bingöl'de sahur saat 05.36'da yapılacak, ilk iftar ise 18.06'da açılacak.
18.02.2026
04:57
Sri Lanka yaptı! TBMM bunu başarabilir mi?
Sri Lanka yaptı! TBMM bunu başarabilir mi?
Krizde fedakârlık siyasetten geldi, Sri Lanka milletvekili emekli maaşlarını kaldırdı. Sizce, maaşını yetersiz bulan milletvekilleriyle dolu olan TBMM, böylesi bir kararı alarak gelecek konforlarını ortadan kaldırabilir mi?
18.02.2026
04:56
Genç`te modern ve donanımlı kütüphane hizmete açıldı
Genç'te modern ve donanımlı kütüphane hizmete açıldı
Modern yapısıyla dikkat çeken kütüphane, öğrencilerin ders dışı zamanlarını verimli şekilde değerlendirmelerine imkân sağlayacak.
18.02.2026
04:54
‘Sahte ilan` operasyonu: 29 gözaltı
'Sahte ilan' operasyonu: 29 gözaltı
Bingöl dahil 17 ilde, internet siteleri ve sosyal medya platformları üzerinden verdikleri sahte ilanlarla vatandaşları 1 milyon liranın üzerinde dolandırdığı iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda 29 şüpheli yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın