KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Haziran 2026 Salı
°C

Eğitim bir sen'den örnek davranış

Eğitim Bir Sen Bingöl Şubesi Başkanı Yunus Kava, Ramazan ayı boyunca yapılması planlanan iftar programlarının iptal edildiğini belirterek, harcamaların yoksul ve terör mağduru aileler ile Suriyeli muhacirlere yapılacağını söyledi.

Eğitim bir sen`den örnek davranış
20 HAZİRAN 2016 PAZARTESİ 00:47
0
4398
1
AA aa

Genel merkezce alınan karar doğrultusunda ülke geneli tüm toplu iftar programlarının iptal edildiğini kaydeden Kava, “Ramazan ayı boyunca yapılması planlanan iftar programlarının tamamını iptal ederek, yoksul ailelere, Sur, Nusaybin, Silopi, Yüksekova, Cizre'deki terör mağdurlarına ve Suriyeli muhacirlere gıda ve giyim yardımı gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar din, dil, ırk, renk ayrımı gözetmeksizin nerede bir mazlum varsa yardım ve şefkat elini uzatan bir sendika olarak, Türkiye'de yaşanan zor günleri ve mağduriyetleri de göz önünde bulundurarak Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde yardım seferberliği başlattık. Bu kapsamda ilk olarak Ramazan ayı içerisine gerçekleştirilmesi planlanan geniş ve küçük çaplı tüm iftar programlarını iptal ettik, bu harcamaları genel merkezimizin talimatıyla teşkilatlarımız vasıtasıyla belirlenecek yoksul ailelere, terör mağdurlarına ve Suriyeli muhacirlere gıda, giyim ve acil ihtiyaçların yer aldığı yardım kolileri dağıtacağız” dedi.

Kava, “Eğitim-Bir-Sen, başlattığı yardım kampanyası ile ülkenin geçtiği zor süreci biraz olsun hafifletmeyi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor. Eğitim-Bir-Sen daha önce de başlattığı yardım kampanyası kapsamında Terör Mağduru ailelere ve Suriyeli mazlumlara  160 tır gıda yardımı yapmıştı. Biz biliyoruz ki; Kardeşlik sınır tanımaz. Paylaşmak esastır. Bu çerçevede iftarlar için harcayacağımız tüm giderleri ihtiyaç sahipleriyle paylaşıyoruz. Bu vesileyle; Eğitim-Bir-Sen Ülkemiz genelinde 402 bin Bingöl'ümüzde ise iki şubemiz ile birlikte 3000'e yaklaşan üyesiyle Erdemliler Hareketi olduğunu bir kez daha göstermiştir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Demir DEMİR (@Misafir_19740)
20 Haziran 2016 Pazartesi 16:06
Keşke bu erdemli hareketinizi atamalarda da ortaya koysanız....Showa devam
02.06.2026
14:16
12Bingölspor`da kritik süreç: Kongre kararı alındı, gözler stat ve tesis projelerinde
12Bingölspor'da kritik süreç: Kongre kararı alındı, gözler stat ve tesis projelerinde
30 yıl sonra 2. Lig'e yükselen 12Bingölspor'da kongre kararı alınırken, kulübün geleceğine ilişkin belirsizlik sürüyor. Aşağı Çarşı Sahası ve yeni şehir stadyumu için proje ve ihale süreçleri devam ederken, camia verilen destek ve tesisleşme sözlerinin hayata geçirilmesini bekliyor.
02.06.2026
13:25
Efrayim bebek için esnaflardan anlamlı destek: Bir günlük gelirler bağışlanacak
Efrayim bebek için esnaflardan anlamlı destek: Bir günlük gelirler bağışlanacak
Bingöl'ün tek SMA Tip-1 hastası bebeği Efrayim Gökalp'in tedavisi için yürütülen kampanyaya destekler büyüyerek devam ediyor. Kermesler, yardım organizasyonları ve bağış kampanyalarının yanı sıra kent esnafı da Efrayim bebeğin yaşam mücadelesine katkı sunmak için seferber oluyor.
02.06.2026
12:46
Emiroğlu;
Emiroğlu; 'Bu kadar imkâna rağmen sorunlar çözülmüyor'
Kurban Bayramı boyunca Bingöl merkez, ilçe ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, kentteki hizmetlerde yaşanan aksaklıklara, istihdam süreçlerindeki liyakat tartışmalarına ve kamu kaynaklarının kullanımına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Emiroğlu, 'Bu kadar iktidar gücüne ve desteğine rağmen temel hizmetlerde ciddi aksamalar olduğu görülüyor' dedi.
02.06.2026
12:26
Miras satışlarında yeni dönem: Aile dışına satış zorlaşacak
Miras satışlarında yeni dönem: Aile dışına satış zorlaşacak
Miras kalan ev, arsa ve tarlaların satışında önemli değişiklikler yolda. Adalet Bakanlığının hazırlıklarını sürdürdüğü 12. Yargı Paketi kapsamında, ortaklığın giderilmesi davalarında uygulanacak yeni sistemle birlikte aile mülkiyetinin korunması hedefleniyor.
01.06.2026
18:49
Bingöl Üniversitesi`nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Törende dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edilirken, mezuniyet coşkusu kep atma seremonisiyle taçlandı.
01.06.2026
13:55
Aftor Küme Evleri`nde yangın paniği
Aftor Küme Evleri'nde yangın paniği
Bingöl merkez Aftor Küme Evleri mevkiinde bir evin bitişiğindeki odunlukta çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin eve sıçraması itfaiyenin müdahalesiyle engellenirken, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın