KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Mayıs 2025 Pazartesi
°C

Eğitim camiasından suriye'ye yardım

Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından savaş mağduru Suriye halkına, 3 bin 400 adet battaniye, 150 yatak ve Bin 560 nevresim takımı gönderildi.

Eğitim camiasından suriye`ye yardım
15 NİSAN 2014 SALI 08:59
0
1334
0
AA aa

Bingöl'de Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, Suriye'ye gönderilmek üzere yardım kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında, toplanan 3 bin 400 adet battaniye, 150 yatak ve 150 nevresim takımı Suriye'ye gönderilmek üzere Cumhuriyet Kız Yatılı Bölge Ortaokulundan bir tıra yüklendi.

Kampanya hakkında bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı: “İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak Suriye'ye yardım kervanına 1 tır ile destek vermiş olmaktan büyük bir onur duymaktayız. Çok kara güngörmüş, çok felaket yaşamış Türk halkının; öğrencisinden öğretmenine, fakirinden zenginine, işçisinden işverenine Suriye'ye yardım için seferber olduğunu görmek bizi gerçekten çok duygulandırmıştır. Bizde Milli Eğitim Müdürlüğü olarak komşu ülkede yaşanan sıkıntıya bir nebze olsun merhem olması amacıyla dayanışma platformu önderliğinde organize edilen, yardım kampanyasına elimizden geldiğince destek vermek istedik. Bu kapsamda bir tır gönderiyoruz. Bu kampanya özellikle bizim için çok anlamlı. Çünkü Suriye'de zor durumda olan kardeşlerimizin, özellikle çocuklarımızın eğitimi açısından çok önemli çocuklar okullarda cıvıl cıvıl eğitim görsün istiyoruz. Belki yapılanlar azdır, belki yetersizdir ama çok mana ifade ettiğini düşünüyorum" diyen SARI, Yardım kampanyasını düzenleyen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.05.2025
22:17
Bingöl`de PKK`lı teröristler tarafından şehit edilen 33 er anıldı
Bingöl'de PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 33 er anıldı
Bingöl'de 24 Mayıs 1993'te bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen silahsız ve sivil 33 asker, düzenlenen törenle anıldı.
24.05.2025
22:15
Bingöl`de trafik kazası: Baba öldü, eşi ve çocuğu yaralandı
Bingöl'de trafik kazası: Baba öldü, eşi ve çocuğu yaralandı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole devrildi. Kazada baba ölürken, eşi ve çocuğu yaralandı.
24.05.2025
22:14
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalandı.
24.05.2025
22:13
Evin bahçesindeki masada duran paraları çaldı, polisten kaçamadı
Evin bahçesindeki masada duran paraları çaldı, polisten kaçamadı
Bingöl'de bir şahıs, bir evin bahçesindeki masa üzerinde duran paraları çalıp kaçtı. Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.05.2025
22:12
Bingöl`de arama kaydı bulunan 4 kişi yakalandı
Bingöl'de arama kaydı bulunan 4 kişi yakalandı
Bingöl'de haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile ifadeye yönelik arama kaydı bulunan 4 kişi yakalandı.
23.05.2025
20:19
12 Bingölspor`dan sert mesaj: ‘Ya sahip çıkın ya da çekiliyoruz!`
12 Bingölspor'dan sert mesaj: 'Ya sahip çıkın ya da çekiliyoruz!'
Bingöl'ün simge kulübü 12 Bingölspor'un yönetimi, altyapı, stat ve bütçe taleplerinin karşılanmaması halinde görevi bırakacaklarını duyurdu. 'Bu şehir artık sessiz kalmamalı' diyen yönetim, iş dünyasına ve yetkililere açık çağrıda bulundu: 'Şimdi değilse ne zaman?'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın