KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Aralık 2025 Cuma
°C

Eğitim-sen 13 yaşına girdi

Grup Agıre Jiyan'ın konseriyle renklenen gecede halaylar çeken davetliler, gönüllerince eğlendiler.

Eğitim-sen 13 yaşına girdi
24 OCAK 2008 PERŞEMBE 09:39
0
1583
0
AA aa
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, Eğitim-Sen'in 13. yaş dönümünde etkinlik düzenledi. Dün akşam saatlerinde Şehir Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkilik, Grup Agıre Jiyan'ın konseriyle renklendi. Yoğun ilginin gösterildiği gecede, halaylar çeken davetliler, gönüllerince eğlendiler.
Yaklaşık 500 kişinin katıldığı yaş günü programında açılış konuşmasını Eğitim-Sen Bingöl Şube Başkanı Tarkan Demirkuş yaptı.
Konuşmasında sık sık barış, özgürlük ve demokrasi üzerine vurgular yapan Demirkuş: “Amacımız, sendikamızın 13. yaş dönümü kutlamalarında farklı bir olgu yaratmaktı. Böylesi bir programı düzenlerken bir araya gelebilme, kaynaşma ve dayanışmayı sergilemeyi hedefledik ki, bu birlikteliği görebiliyorum şuanda. Bu de bizleri mutlu etmiştir” dedi.
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi'nin 435 üyesinin olduğunu belirten Demirkuş, Eğitim-Sen'in muhalif olarak görüldüğünü ifade etti.
Emeğin üstünlüğünü savunan tek örgüt olduklarını vurgulayan Demirkuş, sürekli baskı altında olduklarını ve üyelerin sürgüne gönderildiğinin altını da çizdi.
Demirkuş: “Ortak paydalarımız barış, özgürlük ve demokrasi mücadelesidir. Bu çerçevede Eğitim-Sen'in amacı sadece maaş artışı değil, demokratik bir ortamda sağlıklı ve özgür bir yaşamdır” diye konuştu.
Demirkuş'un konuşmasının ardından büyük alkışlar arasında sahneye çıkan Grup Agıre Jiyan, seslendirdiği Kürtçe türkülerle geceye katılanları coşturdu. Zaman zaman seslendirilen türkülere eşlik eden kalabalık, halay çekmeyi de ihmal etmedi.
Düğün alayına dönen sahnede halaylar çeken katılımcılar, gönüllerince eğlenerek geceyi tamamladılar.
 
 





BingolOnline/Bingöl Kent Haber
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.12.2025
18:43
Bingöl Basın Konseyi`nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi'nden Yedisu ve Karlıova ziyaretleri
Bingöl Basın Konseyi, Yedisu ve Karlıova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem yerel basının sorunlarını masaya yatırdı hem de kurumsal iş birliğini güçlendirmeye yönelik kararlı mesajlar verdi.
25.12.2025
18:40
Bingöl`de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir adet tabanca ele geçirildi.
25.12.2025
18:02
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Cezaevlerinden tahliyeler başladı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın