KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ağustos 2025 Çarşamba
°C

Eğitimde İşbirliği Protokolü

Bingöl Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi ile TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı.

Eğitimde İşbirliği Protokolü
09 MAYIS 2019 PERŞEMBE 19:03
3
3108
1
AA aa

Bingöl Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi ile TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi arasında sanatsal, bilimsel ve kültürel konuları kapsayan bir işbirliği protokolü imzalandı.

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çiftçi ile TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi Müdürü Hüseyin Budulğan'ın imzaladığı işbirliği protokolü, TBMM Vakfı Bingöl  Fen Lisesi'nin ihtiyaç duyabileceği hizmet içi eğitim, eğitim altyapısının iyileştirilmesi, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, seminer, bilim olimpiyatı ve bilimsel proje çalışmalarının nitelik yönünden geliştirilmesi veya eğitim öğretim desteği sağlanması konularında Bingöl  Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından uzmanlık desteği sağlanmasını kapsıyor.

İşbirliği protokolü ile ayrıca lise öğrencilerinin Fen-Edebiyat Fakültesi'nin Akademik ve Araştırma birimleri ile laboratuvarlarını ziyaret etmesi, faydalanması ve Bingöl Üniversitesi kütüphanesinden faydalanmaları, öğretim elemanlarınca Fen, Matematik ve sosyal Bilimler alanlarında öğrencilere ve öğretmenlere seminer, bilim olimpiyatı ve bilimsel proje çalışmaları için danışmanlık desteği sağlanması konularını da içermektedir.

Ayrıca Protokol kapsamında TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerine danışmanlık yapacak Prof. Dr. Nezir Yıldırım, Prof. Dr. İskender Demirkol, Prof. Dr. Murat Soylu, Prof. Dr. Lütfi Behçet, Prof. Dr. Victor Nedzvetsky, Doç. Dr. Mahmut Toprak,  Doç. Dr. Nevzat Esim,  Doç. Dr. Cihat Yaşaroğlu,  Doç. Dr. Zafer Şiar,  Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Emin Osmanoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Can Ali Ağca Üniversite öğretim üyelerinden kurul oluşturuldu.

Fen Lisesi Müdürü Hüseyin Budulğan, protokolün hazırlanmasında büyük destek sağlayan Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çiftçi, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nezir Yıldırım ve Dr. Öğr. Üyesi Vedat Avci'ya Fen Lisesi ailesi olarak teşekkür ettiklerini belirtti.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44267)
09 Mayıs 2019 Perşembe 22:01
Hergün yeni bir işbirliği protokolü imzalanır. Bu protoküllerin sonuçlarına dair bir haber gördünüz mü? Yok! Niye? Dostlar alışverişte görsün...
12.08.2025
23:15
Bingöl`ün yükünü taşıyordu! Hasan Barkoçi hayatını kaybetti
Bingöl'ün yükünü taşıyordu! Hasan Barkoçi hayatını kaybetti
Bingöl, bir emekçisini, bir dostunu, bir şehrin hafızasında yer eden simasını kaybetti…
12.08.2025
23:13
Ziver İnşaat Bingöl`de okul yapacak
Ziver İnşaat Bingöl'de okul yapacak
Ziver İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci ile Bingöl İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında okul yapım protokolü imzalandı. 240 öğrenci kapasiteli 8 Derslikli ilkokul, Bingöl merkez Güveçli Köyü'nde inşa edilecek.
12.08.2025
23:12
Cinayetten aranıyordu! Bingöl`de yakalandı
Cinayetten aranıyordu! Bingöl'de yakalandı
Bingöl'de 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
12.08.2025
23:11
Memur-Sen hükümetin teklifini kabul etmedi
Memur-Sen hükümetin teklifini kabul etmedi
2026-2027 yıllarındaki memur ve memur emeklilerinin zam oranları ile sosyal şartlarını belirleyecek '8. Dönem Toplu Sözleşme' süreci devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı'nın açıkladığı ilk teklifi değerlendiren Memur-Sen Başkanı Yalçın, teklifi reddettiklerini dile getirdi.
12.08.2025
23:10
Okullarda tek tip kıyafet geri dönüyor
Okullarda tek tip kıyafet geri dönüyor
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte serbest kıyafet uygulamasının sona ereceğini ve forma zorunluluğunun geri geleceğini açıkladı. Düzenlemenin amacı, velilere ek maddi yük getirilmesini önlemek.
12.08.2025
23:09
Bingöl`de Jandarmadan 8 noktada baskın
Bingöl'de Jandarmadan 8 noktada baskın
Bingöl'de 8 ayrı noktada yapılan baskınlarda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın