KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ekim 2025 Cuma
°C

Ekinyolu'ndan 'siz ısının bizde ısınalım kampanyası

İMKB Ekinyolu İlköğretim Okulu’nun öğretmen ve öğrencileri, Van’daki depremzedeler için ‘siz ısının bizde ısınalım” adlı kampanya başlattılar. Kampanya başlatan öğretmenler ve öğrenciler, başlattıkları kampanya ile ilgili Vali Güvençer’e bilgi verdiler.

Ekinyolu`ndan `siz ısının bizde ısınalım kampanyası
31 ARALIK 2011 CUMARTESİ 11:44
0
1905
0
AA aa

Van'da yaşanan deprem yaralarını sarmak için Van'a giden İMKB Ekinyolu Öğretmenleri Bilal Fetih Kelan ve Hüseyin Doğrubaş, dönüşte Van'daki depremzedeler için ‘siz ısının bizde ısınalım” adlı kampanya başlattılar. Gönüllü öğretmen veli ve öğrenciler 200 battaniye toplayarak İl afet ve Acil Durum Müdürlüğüne teslim ettiler.

Yaptıkları bu çalışma hakkında Vali Güvençer'i bilgilendirmek için okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler makamında ziyaret ederek yaptıkları kampanya hakkında bilgi verdiler.

Okul Müdürü Ümit Kaygalak, Vali Güvençer'i ziyaretinde okullarının Demokrasi ve insan Hakları Kulübünün, Van'daki depremzedeler için 200 battaniye topladıklarını ve toplanan battaniyeleri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne teslim ettiklerini söyledi.

Proje Sorumlusu öğretmen Bilal Fetih Kelan ise “2003 ‘te yaşadığımız deprem felaketinin acısını biliyoruz. Van'daki depremzedeler için okul olarak seferber olduk. Gönüllü öğretmen, veli ve öğrencilerle çalıştık. Ayrıca toplanan battaniyelerin içine öğrencilerimiz duygu dolu mektup yazdılar” şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmaların ve yazılan mektupların kendisini duygulandırdığını ifade Vali Güvençer, kampanya başlangıcında okulu ziyaret ettiğini, katkısı olanları kutladığını söyledi. Vali Güvençer, bu tür faaliyetler insanlar arasında sevgi köprüleri oluşturduğunu söyleyerek katkısı olan herkese teşekkür ederek, Bingöl olarak Van'daki depremzedelerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.10.2025
14:16
Cevdet Yılmaz 2026 bütçesini, enflasyon, işsizlik ve büyüme tahminini açıkladı
Cevdet Yılmaz 2026 bütçesini, enflasyon, işsizlik ve büyüme tahminini açıkladı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Bağlama Töreni'nde açıklamalarda bulundu. '2026 yıl sonu enflasyon hedefimiz yüzde 16' diyen Yılmaz, yüzde 3.3 büyümeyi öngördüklerini söyledi.
16.10.2025
14:08
Sigaraya zam mı geldi? En ucuz sigara kaç TL oldu?
Sigaraya zam mı geldi? En ucuz sigara kaç TL oldu?
Tütün ürünlerine bir zam daha geldi. 16 Ekim 2025 itibarıyla sigara fiyatlarına ortalama 5 TL zam yapıldı. Ayrıca Resmi Gazete'de yayımlanan son düzenleme tütün bağımlılığıyla ilgili oldu. Yeni yayınlanan yönetmelikle birlikte Aile Sağlığı Merkezlerinde 'Sigara Bırakma Polikliniği' açılabilecek.
15.10.2025
20:11
Bakanlık, hız sınırı aşımında yüzde 10 toleransının kalkacağını yalanladı!
Bakanlık, hız sınırı aşımında yüzde 10 toleransının kalkacağını yalanladı!
Yeni karayolları trafik kanunuyla hız sınırı aşımında uygulanan yüzde 10 toleransın kaldırılacağı söyleniyordu. İçişleri Bakanlığı gündem yaratan iddiaya ilişkin açıklama yaptı. Bakanlığın açıklamasına göre yüzde 10 tolerans kalkmayacak.
15.10.2025
19:47
Bingöl`de ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi
Bingöl'de ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada ruhsatsız silah ve tüfekler ele geçirildi. Toplam 3 şahıs hakkında ise adli işlemelere başlandığı aktarıldı.
15.10.2025
19:20
Arıkan:
Arıkan: 'Depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız'
Deprem Master Planı Çalıştayı'nda konuşan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'İlk Deprem Master Planı'nı hazırlayan illerden biri olacağız ve bu plan kapsamında şehrimizi depreme hazırlayacağız. Hep birlikte depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız.'
15.10.2025
19:03
15 bin öğretmen atamasında takvim belli oldu
15 bin öğretmen atamasında takvim belli oldu
15 bin sözleşmeli öğretmen istihdamı kapsamındaki tercih başvuruları, 17- 21 Kasım 2025 tarihleri arasında alınacak olup, atamalar 24 Kasım 2025 tarihinde yapılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın