KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Temmuz 2025 Cumartesi
°C

El emeği göz nuru ürünler sergilendi

Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, yıl boyunca kursiyerlerin yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünleri sergiledi.

El emeği göz nuru ürünler sergilendi
02 HAZİRAN 2021 ÇARŞAMBA 16:59
5
1952
1
AA aa

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle her yıl Haziran ayının ilk haftası Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak kutlanmaya devam ediyor.

Haftanın amacı; Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitimi Merkezleri ve Olgunlaşma Enstitülerinin yapmış oldukları faaliyetleri toplum içerisinde görünür kılmak ve vatandaşların bu merkezlerde açılan kurslardan daha fazla yararlanmasını sağlamak.

Bu kapsamda Bingöl'de de Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce merkez ve Ilıcalar Beldesi'ndeki kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru ürünler sergide görücüye çıktı.

Sergiler hakkında bilgi veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ömer Şahin, “Pandemi nedeniyle halka açık öğrenme şenliği veya büyük çaplı sergi düzenleyemesek de bu haftayı çeşitli etkinliklerle kamuoyuna duyurmaya çalışacağız. Mahallelerde ve köylerde açtığımız kurs merkezlerinde mini sergiler düzenlenmeyi, şehrin muhtelif yerlerinde astığımız bilboard, pankart ve afişlerle kamuoyunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz.  Yenişehir Mahallesinde bulunan kurslarımızda üretilen ürünlerin sergisi Kadın Emek Çarşısında, Ilıcalar Beldesinde bulunan kurslardaki ele emeği ürünlerin sergisini ise Ilıcalar Beldemizde açtık” dedi.

Vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermek istediklerini söyleyen Şahin; “HEM'e Başvur HEM'en Öğren” sloganımız gereği müracaatı olan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vererek eğitim ve öğretimine yardımcı olma gayretindeyiz. Vatandaşlarımızın; kendilerini geliştirmek, hobi edinmek, yeni bir mesleğin alt yapısını oluşturmak, yabancı diller, sportif faaliyetler, müzik, okuma- yazma, açıköğretim kurumları vs. tüm talepleri için kurumumuz online başvuru (www.bingolhem.gov.tr) sayfasını ziyaret etmeleri yeterli olacaktır” diye konuştu.

Sergilerin açılışlarına Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ömer Şahin ve Kurum Yöneticileri katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83541)
03 Haziran 2021 Perşembe 11:08
Bunlarda kim yeni bir halk oyunu türü mü oysa Bingölün wuşke ve delilo gibi enfes oyunları dururken kurdele etrafında duran adam pozu nedir.
12.07.2025
00:58
12Bingölspor`dan sponsorluk çağrısı!
12Bingölspor'dan sponsorluk çağrısı!
Yönetim kurulu üyeleri haricinde bir sonuç alınamadığını ve takıma dışarıdan hiçbir maddi destek bulunamadığını vurgulayan Başkan Özturan; 'Gerekli destekleri sağlayamazsak bu durum bizlerin tek başına üstelenebileceği bir yük değildir. Herkesi, takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum!'
12.07.2025
00:54
Seven`den ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Seven'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Terörsüz bir Türkiye, sadece güvenlik açısından değil, sosyal ve ekonomik açıdan da büyük bir dönüşümün kapılarını aralayacaktır.'
11.07.2025
18:32
Bingöl`de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
11.07.2025
18:30
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti gurubundan yapılan açıklamada: 'DEM Parti Belediye Meclis grubu olarak yaklaşık 4 ay önce verdiğimiz önergeye de hala cevap verilmemiştir ve Bingöl Belediyesi yaptığı torpillerle Bingöl gençlerinin vicdanının altında kalmıştır' denildi.
11.07.2025
17:59
LGS`de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
LGS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
Bingöl merkez TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kerem Katar, 2025 Lise Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu! Sonucu 'Bingöl'ümüzü gururlandıran büyük başarı!' notuyla paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Yolun açık, başarıların daim olsun Ahmet Kerem!'
11.07.2025
17:29
Kuyuldar`dan çağrı!
Kuyuldar'dan çağrı! 'Herkesin fikrine, katkısına ihtiyacımız var'
Bingöl'ün acil çözülmesi gereken sorunlarını 'işgal, su, trafik ve deprem' başlıklarıyla sıralayan ve çözüm için kamu, sivil toplum ve halkın katılımı çağrısında bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar: 'Bu şehirde yaşayan herkesin fikrine, katkısına, deneyimine ihtiyacımız var. Bingöl'ü hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın