KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Elazığ'da çaldıklarını bingöl'e satacaktılar

Elazığ’dan çaldıkları 6 bin TL değerindeki malzemeyi satmak için Bingöl’e gelen 3 kişi, polis tarafından yakalandı.

Elazığ`da çaldıklarını bingöl`e satacaktılar
14 ŞUBAT 2013 PERŞEMBE 09:04
0
2327
0
AA aa

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, 11 Şubat 2013 günü Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde durumlarından şüphelenilerek durdurulan 3 şahsın hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Yakalanan malların piyasa değerinin yaklaşık 6 bin TL olduğu belirtilen açıklamada: “Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince şahıslarla yapılan görüşmelerde, kendileri Elazığ ilinde 3 farklı iş yerine hırsızlık amaçlı girdikleri ve bu çalıntı eşyaları satmak amacıyla Bingöl'e geldiklerini beyan etmişlerdir. Şüpheli şahısların beyanları doğrultusunda Yenişehir Mahallesi Gültepe Sokak üzerindeki bir adreste yapılan arama neticesinde bulunan 2 adet çuval ve 7 adet büyük boy poşet içerisinde 81 adet çeşitli takımların amblemleri bulunan forma, 11 adet plastik salata tahtası, 7 adet gümüş olduğu değerlendirilen çay tepsisi, 2 adet ve her biri 30 parça olmak üzere yemek, çatal ve bıçak takımı, 670 çift çorap, 36 çift spor ayakkabısı, 46 çift kundura, 2 adet cep telefonu, 3 adet altın olduğu değerlendirilen bilezik, 1 adet MP3 müzik çalar ele geçirilmiştir. İlimizde yaptırılan değer tespitinde bu malların yaklaşık piyasa değerinin 6 bin TL olduğu anlaşılmıştır. Konuyla ilgili Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine bilgi verilmiş, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar neticesinde şüpheli şahıslar ve arama neticesinde ele geçirilen suç unsuru malzemeler, tahkikatın devamı olarak suç yeri olan Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir” denildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın