KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ekim 2026 Cuma

Elektrikli tıbbı cihaz kullananların borç kesintileri ertelenecek

Fırat Elektrik, elektrikli tıbbı cihaz kullanan abonelerinin borç kesintilerini erteliyor.

Elektrikli tıbbı cihaz kullananların borç kesintileri ertelenecek
29 ARALIK 2012 CUMARTESİ 07:40
0
1898
0
AA aa

Fırat Elektrik; solunum cihazı, diyaliz makinesi, yaşam destek ünitesi gibi elektriğe bağlı hayati önemdeki cihazlar kullanan abonelerinin gecikmiş borçlarından dolayı elektrik kesme uygulamasını 30 gün süreyle öteliyor.

Konu hakkına bir açıklama yapan Fırat Elektrik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan: “Elektrik dağıtımını yaptığımız Fırat bölgesinde bulunan ve sağlık nedenleriyle; solunum cihazı, diyaliz makinesi ve yaşam destek ünitesi gibi hayati önem arz eden elektrikli tıbbi cihazlar kullanan aboneler için; gecikmeden kaynaklı borçlara ilişkin yapılacak elektrik kesme işlemi, fazladan 30 gün ötelenecektir. Abonelerimizin, durumlarını belgeleyen evrakla bize başvurmaları halinde, elektrik borçlarını ödemede herhangi bir gecikme yaşadıkları takdirde, borçtan dolayı kesinti uygulaması ilave 30 gün ötelenecektir” dedi.

Arslan: “Elektrikle çalışan tıbbi destek ünitelerinin, buna ihtiyaç duyan hastaların hayati fonksiyonlarını devam ettirmesinde çok önemli yeri var. Bizim nazarımızda sağlığın bir bedeli yok. Abonelerimizin yaşamındaki en hassas dönemlerinde onlara bir nebze yardımcı olabilmek en büyük amacımız. 30 gün ötelemeye dair bilgiyi ne kadar çok kişiyle paylaşabilirsek, o denli çok insana yardımcı olmuş olabileceğiz. Fırat Elektrik Dağıtım bölgesi abonelerimize ve kamuoyuna saygıyla duyururuz” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.10.2026
13:24
Hasbağlar resmen Kiğı`ya bağlandı!
Hasbağlar resmen Kiğı'ya bağlandı!
1989'da Adaklı'ya bağlanan Hasbağlar Köyü'nün yeniden Kiğı'ya dönme talebi, temmuz ayında İl Genel Meclisi'nden geçen kararın ardından Cumhurbaşkanı onayıyla kesinleşti. Karar, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
16.10.2026
12:58
Bingöl`de öğrenciler için yeni okuma seferberliği
Bingöl'de öğrenciler için yeni okuma seferberliği
Bingöl Okuyor Projesi ile öğrencilerin okuma alışkanlıklarının güçlendirilmesi, anlama ve yorumlama becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında haftalık okuma saatleri, kitap mütalaaları ve okur-yazar buluşmaları düzenlenecek.
15.10.2026
16:49
Becerekli:
Becerekli: 'Bingöl'de engellilerin önündeki engel bitmiyor!'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'de engelli bireylerin ulaşım ve erişilebilirlik alanında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.
15.10.2026
16:33
'Beyaz bastonun önündeki engeller kaldırılsın'
Bingöl Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Bahattin Tüz, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, görme engelli bireylerin bağımsız ve güvenli yaşamı için erişilebilirliğin artırılması çağrısında bulundu. Tüz, kaldırımlardan toplu taşımaya, kamu hizmetlerinden dijital sistemlere kadar birçok alanda somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın