KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

'Elimizden ne geliyorsa yapacağız'

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de Koronavirüs (Covid-19) tedbirlerinin uygulanmasıyla birlikte sokaklar neredeyse boş kaldı, işletmeler paket servisine başladı. İşletmeci: 'elimizden ne geliyorsa yapacağız.'

`Elimizden ne geliyorsa yapacağız`
22 KASIM 2020 PAZAR 19:46
3
2393
2
AA aa

İçişleri Bakanlığı'nca Covid-19 ile mücadelede yeni tedbirler dün akşam saat 20.00 itibariyle yürürlüğe girdi.Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de Covid-19 tedbirleri kapsamında bugün Kafe, lokanta, kuaför ve çay ocağı gibi işletmeler sabah 10.00'da işyerini açtı. Lokantaların paket servisine başladığı kentte, sokaklardaki kalabalıkta ortan kalktı.

Bingöl'de uzun yıllardır döner işletmecisi olan Cüneyt Bürkük," Dün akşamdan itibaren işletmemizde paket servisine geçtik vaka artışlarından dolayı. Yeni tedbirler alındı. İnşallah en kısa zamanda bu vakalar düşer, biter. Normal işlerimize geri döneriz. Temennimiz budur” dedi.

Vaka sayılarının düşmesi için bu tedbirlerin alındığını alındığını aktaran işletmecilerden Remzi Koçakelçi ise," İşyerimizde paket servis olarak devam etmek zorunda kaldık. Vaka sayılarının düşmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız tabi ki. Alınan tedbirlerinin de en üst düzeyde olması lazım. Maskeye, mesafeye ve hijyene dikkat edersek bu süreci hep birlikte aşabiliriz” şeklinde konuştu.

Kuaförünü bu sabah saat 10.00'da açan Tuncay Balat da “ Herkes kurallara uysun. Maske, mesafe ve hijyene dikkat etmemiz lazım. Normalde sabah 7 gibi iş yerimizi açıyorduk. Şimdi 10.00'da açıyoruz illa ki arada bir fark var. Bizi etkiler ama akşam 20.00'de kapanması iyi bir şey. İnşallah kısa zamanda bu biter herkes rahata eder”ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64683)
23 Kasım 2020 Pazartesi 15:27
Pandemiden dolayı zarar GÖRMEYEN kardeşlerimiz : LÜTFEN esnaf kardeşlerimizden alış veriş yapalım, onların bu zor günlerinde yardımcıları olalım. Hergün 1 Dürüm alabilirsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_64675)
23 Kasım 2020 Pazartesi 05:51
Esnaf hafta içi de 10 da acmaz umarım
15.05.2026
20:21
Bingöl`den
Bingöl'den '#temizekranhareketi' Çağrısı
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Türkiye genelinde eş zamanlı yapılan ortak açıklamayla televizyon ve dijital platformlardaki içeriklere tepki gösterdi. Platform, '#temizekranhareketi' etiketiyle başlatılan sosyal medya kampanyasına destek çağrısında bulundu.
14.05.2026
18:52
Bingöl Üniversitesi`nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi'nde Hotkat/Heftkat Böreği ve Bingöl Arı Poleni Projeleri Tanıtıldı
Bingöl Üniversitesi bünyesinde, 'Bingöl Mutfağına Özgü Heftkat/Parğaç Böreğinin Coğrafi İşaret Potansiyelinin Ortaya Konması ve Tescillenmesi' başlıklı proje kapsamında Bingöl Hotkat/Heftkat Böreği'nin coğrafi işaret sürecine ilişkin sunum ve duyusal analiz çalışmaları gerçekleştirildi.
14.05.2026
18:35
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl Kent Konseyi Bünyesinde Engelli Meclisi Kuruldu
Bingöl'de katılımcı yönetişim anlayışının güçlendirilmesi ve engelli bireylerin yerel karar alma süreçlerine daha aktif katılım sağlaması amacıyla Bingöl Kent Konseyi bünyesinde Engelli Meclisi kuruldu.
14.05.2026
17:48
DEM Parti`den
DEM Parti'den 'Barış İçin Adım At' Yürüyüşü Çağrısı
DEM Parti Bingöl İl Başkanlığı, 'Barış İçin Adım At' temasıyla düzenlenecek yürüyüş için vatandaşlara çağrıda bulundu. DEM Parti Bingöl İl Başkanı Sedat Ormangören, 16 Mayıs 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek programa tüm halkın davetli olduğunu söyledi.
14.05.2026
14:03
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Dener, hem görevinden hem de partisinden istifa etti
Yeniden Refah Partisi kontenjanından Genç Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ecz. Ahmet Nuri Dener, Başkan Yardımcılığı görevinden ve Yeniden Refah Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
14.05.2026
13:42
Bingöl`de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Bingöl'de KÖYDES Seçimi Tamamlandı!
Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında Bingöl köylerine yönelik 2026 yılı yatırım bütçesini yönetecek isimler yapılan seçimle belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın