KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Temmuz 2025 Pazartesi
°C

'Elimizi ve kalbimizi uzanabileceğimiz herkese açmalıyız'

'Regaip Kandili' nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Vali Kadir Ekinci; 'Üç aylara girdiğimiz bu günlerde manevi havayı fırsat bilerek aramızdaki kırgınlıkları, dargınlıkları ve çekişmeleri bir yana koyarak elimizi ve kalbimizi uzanabileceğimiz herkese açmalıyız.'

`Elimizi ve kalbimizi uzanabileceğimiz herkese açmalıyız`
26 OCAK 2023 PERŞEMBE 18:12
3
748
1
AA aa

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, ‘Regaip Kandili' nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Vali Ekinci, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan ayının da müjdecisi olan bir Regaip Kandili'ne daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.  Kandiller; birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin, sevgi ve hoşgörünün en güzel şekilde yaşandığı, manevi dünyamızın pırıl pırıl ışıldadığı en özel günlerdendir.

Üç aylara girdiğimiz bu günlerde manevi havayı fırsat bilerek aramızdaki kırgınlıkları, dargınlıkları ve çekişmeleri bir yana koyarak elimizi ve kalbimizi uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik hukukunun ve birliktelik duygularının güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Bingöllü hemşerilerim olmak üzere bütün İslam âleminin Regaip Kandili'ni tebrik ediyor; rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, duaların kabul olduğu, feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bir zaman dilimi olan bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97701)
27 Ocak 2023 Cuma 09:18
Lutfen vali bey halkla içiçe olun ki Cumhurbaşkanımız bunu istiyor.
Köylerin halen su ve elektrik ve yol sorunu var çözülmesi gereken ve seçim var milletimiz hizmet istiyor iş aş istiyor. Reisi yalnız bırakmayalım çalışalım lütfen
06.07.2025
23:26
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Protokol öncesi Bingöl'e gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen; 'Biz iki belediye arasında sadece teknik iş birliği değil; kültür, eğitim, sosyal yaşam gibi alanlarda kalpten kalbe bir bağ kurmak istiyoruz. Bu kardeşlik, Türkiye'ye örnek olacak' dedi.
06.07.2025
23:25
Bingöl`deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'de çıkan orman ve arazi yangınları, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın