KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Haziran 2025 Perşembe
°C

Emanetlerimize iyi hizmetler veriyoruz

Vali Ali Mantı; Devlet geleneğimiz her daim yetimin, öksüzün ve mağdurun yanında olmayı öğretmiştir bizlere. Hamdolsun ülkemiz geliştikçe ve imkânlarımız büyüdükçe bizler de emanetimiz olan çocuklarımıza daha iyi hizmetler veriyoruz dedi.

Emanetlerimize iyi hizmetler veriyoruz
31 MAYIS 2018 PERŞEMBE 00:17
2
2119
5
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı ve eşi Işıl Mantı, Sevgi Evlerinde kalan bakım ve korunma altındaki çocuklarla iftar programında bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce düzenlenen iftar programında Vali Mantı, koruma altındaki çocuklarla tek tek ilgilenip sohbet etti.

Çocukların sorunlarını ve isteklerini dikkatle dinleyen Vali Mantı ‘oruçların kabulü temennisiyle' başladığı konuşmasında şunları söyledi:

“Bu akşam bizim için çok değerli olan çocuklarımızla iftar programı münasebetiyle bir aradayız. İnanç ilkelerimiz ve devlet geleneğimiz her daim yetimin, öksüzün ve mağdurun yanında olmayı öğretmiştir bizlere. Hamdolsun ülkemiz geliştikçe ve imkânlarımız büyüdükçe bizler de emanetimiz olan çocuklarımıza daha iyi hizmetler veriyoruz. Biz onları kendi evlatlarımız olarak görüyoruz. Çocuklarımızın iyi şekilde, topluma faydalı insanlar olarak yetiştirilmesi ve eğitimlerini tamamlayarak kurumlarımızdan ayrılması en büyük dileğimizdir. Bütün çalışmalarımız ve gayretlerimiz de buna yöneliktir. İnşallah sizler de gayret göstererek, milletimizin ve devletimizin size sağladığı bu güzel imkânları en iyi şekilde değerlendirerek hayata atılacaksınız, memleketimize, milletimize, ailelerinize hayırlı insanlar olacaksınız. Bütün hedefimiz budur. Sizler de bu değerin karşılığını topluma faydalı iyi birer insan, belirli konularda kendisini yetiştirmiş ve iyi meslekler edinmiş kişiler olarak verirseniz bundan ziyadesiyle memnuniyet duyacağız.”

İftar programına Belediye Başkan Yücel Barakazi ve eşi Pervin Barakazi, Vali Yardımcısı Cevat Gün ve eşi Betül Gün, Vali Yardımcısı Tunahan Çil ve Amine Çil, İl Emniyet Müdürü Metin Akay ve eşi Dilek Akay, ASP Müdürü Mehmet Emin Çakan, Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ve kurum personeli katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_27909)
01 Haziran 2018 Cuma 15:15
Sayın valimiz afiyet olsun, keşke birgün de sizi halkın sorunlarını çözerken görebilseydik. O kadar mahalle toplantılarına katıldınız belediye başkanı ve kamu amirleriyle birlikte, söyler misiniz sorunların kaç tanesinin çözülmesi için emir verdiniz? Mahalle muhtarları sizlere kaç sorun dile getirdiler ve sizler hangilerini çözdünüz, çözdürttünüz? Bunu cevabını kamuoyu merakla bekliyor. Sürekli yemekli toplantılar falan halbuki devletimiz siz bu halkın sorunlarıyla ilgilenesiniz diye buraya emanetçi yapmıştır. Saygılarımla..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_27854)
01 Haziran 2018 Cuma 10:28
24 SAAT RESİM ÇEKTİRİYORLAR. BAŞKA BİR ŞEY YOK
Misafir Kullanıcı (@Misafir_27759)
31 Mayıs 2018 Perşembe 12:59
Bu belediye başkanı sürekli ya açılışlarda ya da yemekli toplantılarda,başka yaptığı bir halt yok.Bingölümüzü görüyorsunuz anlatmaya gerek yok..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_27737)
31 Mayıs 2018 Perşembe 09:01
Fotograflarda güzel çıkma meraklısı bir Vali ve Memlekette durmayan memleketin sorunlarına uzal bir Belediye başkanı ile işin zor seçimde AK Parti
Misafir Kullanıcı (@Misafir_27735)
31 Mayıs 2018 Perşembe 08:58
ancak oturun yemek yiyin başka bir şey yok
19.06.2025
16:47
Bingöl`de bu bölgelerde avlananlara ceza yağacak!
Bingöl'de bu bölgelerde avlananlara ceza yağacak!
Keneyle biyolojik mücadele kapsamında doğaya salınan keklik ve sülünlerin korunması için salım yapılan alanlar 3 yıl süreyle ava kapatılacak. Bingöl'de bu yıl salım yapılacak alan belli oldu. Yasa dışı avcılık durumunda ağır para cezaları uygulanacak.
19.06.2025
16:06
DEM`li Meclis Üyelerinden Arıkan`a Ziyaret
DEM'li Meclis Üyelerinden Arıkan'a Ziyaret
Su sorunun ve çözüm yollarının konuşulduğu ziyarette DEM Partili Belediye Meclis üyeleri, uyuşturucuyla mücadele konusunda da bir dizi talepleri paylaştılar.
19.06.2025
14:55
Bingöllü güreşçiler finalden madalyalarla döndü!
Bingöllü güreşçiler finalden madalyalarla döndü!
Elde edilen dereceleri ve şampiyonluğu paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'Bingöl'e bu gururu yaşatan sporcularımızı ve yetiştiren hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim' dedi.
19.06.2025
14:07
Bingöllü genç yetenekler takımlarıyla yeniden anlaştılar
Bingöllü genç yetenekler takımlarıyla yeniden anlaştılar
Bingölspor FK'den yapılan açıklamada; 'Miraç, Musa ve Eyyüp'e yeşil-beyaz armamız altında bir kez daha başarılar diliyor, yuvanıza hoş geldiniz diyoruz' denildi.
19.06.2025
13:55
Bingöl İŞKUR`dan 20 geçici işçi alımı ilanı
Bingöl İŞKUR'dan 20 geçici işçi alımı ilanı
İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında Bingöl İl Özel İdaresi'nde 6 ay süreyle çöp toplama ve temizlik işlerinde çalıştırılacak işçiler için başvurular, İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak.
19.06.2025
13:16
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 Gözaltı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 Gözaltı
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslardan biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın