KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Emek harcayanlar ödüllendirildi

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Karlıova Kar-Der, Türkiye genelinde yapılan siyer sınavında emeği geçen öğretmenlere ve sınav konusunda haber takibi yapan basın mensuplarına plaket ödülü verdi.

Emek harcayanlar ödüllendirildi
08 MART 2016 SALI 23:43
0
1488
0
AA aa

 Karlıova'da faaliyet gösteren Kar-Der, 31 Ocak'ta umre ödüllü siyer sınavı süresi boyunca gerek haber takibi ve gerek reklamlarını yapan basın mensuplarına ve kendilerine kayıt zamanında ve öğrencileri sınava hazırlama konusunda yardımcı olan merkez ve köylerde görev yapan öğretmenleri makamlarında ziyaret ederek, plaket ödülü ile kendilerine teşekkür etti.

Dernek yetkilileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, öğretmenlere, İlke Haber Ajansı, Karlıova Gazetesi ve Anadolu Ajansı'na plaket verdi.

Konu hakkında açıklama yapan Kar-Der yetkililerinden Osman Demir, “Ocak ayında Umre ödüllü bir siyer sınavı yapıldı ve bu sınav süresi boyunca bizlere her konuda desteği verip, duyuru ve haberlerimizi yapan Karlıova'daki görevli basın mensupları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, merkez ve köylerde görev yapan öğretmenlerimizin bu konuda ciddi katkıları oldu. Bundan dolayı kendilerine teşekkür etme mahiyetinde plaket verdik. Aynı zamanda bizlere sunulan katkıdan dolayı birçok öğrencimiz başarı göstererek umre ödülünü ve çeşitli hediyeler kazandı. Bu öğrencilerimize de şimdilik dernek olarak ilk üçe girenlere madalya verdik. Sıvandan dolayı kazandıkları ödülleri de İnşallah Kutlu Doğum Etkinliğinde verilecektir.” dedi.

Osman Demir, konuşmasına şöyle devam etti: “Dernek olarak şimdiye kadar gittiğimiz her köy ve mezralarda, zorlu ve çamurlu yollarda saatlerce bizimle yapmış olduğumuz çalışmalarımızda bizi takip eden, yardım ve etkinlik faaliyetlerimizde bizimle olup, yardımlarını asla esirgemeyen, doğru ve tarafsızlığıyla bildiğimiz İlke Haber Ajansına teşekkür ederiz. Yoğun çalışmalarımızdan dolayı ajansı merkezinde ziyaret edemediğimiz için, ilçede bulunan ajans temsilciliği yoluyla kendilerine bir plaket sunmak istiyoruz. Ajans takipçileri olarak yayın hayatında başarıların devamını dileriz.” diye konuştu. (İLKHA)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.08.2025
20:05
Bingöl`de laf, onlarca icraat var! Bitlis`e tıp fakültesi…
Bingöl'de laf, onlarca icraat var! Bitlis'e tıp fakültesi…
Sağlık altyapısındaki yetersizlikle can çekişen ve çevre illere mahkûm olan Bingöl'ün yıllardır dillendirilen 'Tıp Fakültesi' talebi bir türlü karşılık bulmazken, Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Bitlis Eren Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi kurulması kararlaştırıldı.
27.08.2025
19:11
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
27.08.2025
19:03
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
27.08.2025
18:54
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Bingöl-Elâzığ yolunda freni boşalan tır, kilometrelerce ilerlerken sürücünün soğukkanlılığı faciayı önledi. Sürücü tırı refüje sokarak durdurdu, o anlar kameralara yansıdı.
26.08.2025
19:37
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
6,5 milyon memur ve memur emeklisinin 2026 ve 2027 yıllarını kapsayan toplu sözleşme zammında 2026 yılı için verilen zam teklifinde değişiklik yapılmazken, 2027 yılının ilk 6 ayı için teklif 1 puan artırılırken diğer 6 ayı için teklif sabit kaldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: 'Kararı asla kabul etmeyeceğiz, sineye çekmeyeceğiz. Direnmeye, eylemliliğe, bütün demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.'
26.08.2025
19:33
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
sendika, 29 Ağustos 2025 Cuma günü Bingöl dahil ülke genelindeki 1003 SYDV'de greve çıkacaklarını duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın