KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ağustos 2025 Salı
°C

Emina: aşk bitmedi

Mustafa Sandal'ın eski sevgilisi Emina Jahovic, "Aşk bitmedi ama ilişki bitti" dedi.

Emina: aşk bitmedi
28 EYLÜL 2006 PERŞEMBE 15:53
0
1043
0
AA aa
Güzelliğin sınırlarını zorlayan 24 yaşındaki Emina Jahovic, kendi ülkesinde çok ünlü bir pop şarkıcısı... Hatta onun için Bosna'nın Penelope Cruz'u diyenler bile var. Ama en önemlisi, Mustafa Sandal'ın büyük aşkı! Geçtiğimiz haftalarda Sandal'la ayrıldığını açıklayan Emina, ilişkisini ve yaşananları Elele'ye anlattı. İşte bu röportajdan çarpıcı bir bölüm...



M
ustafa nasıl bir aşk adamı?
- Mustafa'yla çok mutluydum ve her zaman da çok güzel hatıralarım olacak onunla ilgili. Her anımız çok güzeldi.

- Mustafa'yla çok mutluydum ve her zaman da çok güzel hatıralarım olacak onunla ilgili. Her anımız çok güzeldi. n Dışarıdan birbirinize çok aşık görünüyordunuz. Ne kadarı gerçekti bunun?
- Öyleydi zaten. İlk defa kendim oldum bu ilişkide. Hiçbir şey yalan değildi. Zaten ayrıldıktan sonra da fotoğrafımız çekilmedi. Ama fotoğrafların olduğu her saniye gerçekti ve aşk vardı.

- Öyleydi zaten. İlk defa kendim oldum bu ilişkide. Hiçbir şey yalan değildi. Zaten ayrıldıktan sonra da fotoğrafımız çekilmedi. Ama fotoğrafların olduğu her saniye gerçekti ve aşk vardı. n Nişanlanmıştınız değil mi?
- Yok nişanlanmadık, ama sembolik bir yüzük takmıştık.

- Yok nişanlanmadık, ama sembolik bir yüzük takmıştık. n Basında sürekli evleneceğinize dair haberler yer alıyordu. Hatta geçtiğimiz 13 Temmuz'da evlenecektiniz.
- İnsanlar kendi istediklerini kendileri dile getiriyorlar. Ben kimseye bir şey söylemedim bugüne kadar. Bu benim ilk röportajım. İlk kez size konuşuyorum.

- İnsanlar kendi istediklerini kendileri dile getiriyorlar. Ben kimseye bir şey söylemedim bugüne kadar. Bu benim ilk röportajım. İlk kez size konuşuyorum.n Evlenmeyecek miydiniz? Siz mi istemediniz yoksa?
- Öyle bir şey gündeme gelmedi. Onu düşünmemi gerektirecek bir durum da olmadı.

- Öyle bir şey gündeme gelmedi. Onu düşünmemi gerektirecek bir durum da olmadı. n Neden bitti?
- Aşk bitmedi aslında. Ama ilişki bitti. Hissettim ve bitti. İlişkimiz bitince, her sonun bir başlangıç olduğunu anladım.

- Aşk bitmedi aslında. Ama ilişki bitti. Hissettim ve bitti. İlişkimiz bitince, her sonun bir başlangıç olduğunu anladım. n Kırdı mı sizi?
- İlişki bitti...

- İlişki bitti...n Mantık ayrılığı mıydı sizinkisi yoksa aşk acısı çekerek mi bitti?
- Çok üzüldüm. Ama hayatımı birileri için ağlayarak geçiremem. Diğer taraftan bir şeyin değeri varsa hiçbir zaman bitmez, ben öyle düşünüyorum. Kısmet bu kadarmış.

- Çok üzüldüm. Ama hayatımı birileri için ağlayarak geçiremem. Diğer taraftan bir şeyin değeri varsa hiçbir zaman bitmez, ben öyle düşünüyorum. Kısmet bu kadarmış.n Ayrıldığınıza pişman mısınız?
- Ben sadece yapmadıklarımdan pişmanlık duyarım, yaptıklarımdan dolayı değil. Zaten bu kararı çok düşünerek aldım. Hiç pişmanlık duymadım. Mutsuz, üzüntülü anlar yaşadım, ama sonradan mutlu olacağımı biliyorum.

- Ben sadece yapmadıklarımdan pişmanlık duyarım, yaptıklarımdan dolayı değil. Zaten bu kararı çok düşünerek aldım. Hiç pişmanlık duymadım. Mutsuz, üzüntülü anlar yaşadım, ama sonradan mutlu olacağımı biliyorum. n Onun için bir süre Türkiye'de kaldınız ve kariyerinizi bıraktınız...
- Kariyerimi bırakmadım aslında. Albüm için stüdyoda çalışıyordum. Bu yüzden zamanımı Türkiye'de geçirdim.

- Kariyerimi bırakmadım aslında. Albüm için stüdyoda çalışıyordum. Bu yüzden zamanımı Türkiye'de geçirdim.n Peki tekrar başlar mı bu ilişki?
- Düşünmedim.

- Düşünmedim.n Mesela kapınıza güllerle gelip yalvarsa...
- Ben de yalvarabilirim. Bana kimsenin gelip yalvarmasına gerek yok. İçimde hissedersem yalvarmasına bile gerek yok. Bu yüzden hiçbir zaman asla demem!

- Ben de yalvarabilirim. Bana kimsenin gelip yalvarmasına gerek yok. İçimde hissedersem yalvarmasına bile gerek yok. Bu yüzden hiçbir zaman asla demem!
Marko yakın arkadaşım bile değildi

Son günlerde konuşulduğu gibi Sırbistan'ın en büyük bankası Delta'nın sahibinin oğlu Marko Mişkovic'le birlikte misiniz?
Bu konuda konuşacak bir şey yok aslında... 4-5 ay önce olan bir şey... Şehirden tanıdığım bir çocuk Marko. Aslında yakın arkadaşım dahi değil. Ama gelip bana "merhaba" diyen herkesle konuşurum ben. Onunla da üç defa falan selamlaşıp konuşmuşuzdur. Sadece o esnada çekilen bir fotoğraf. Bir yere bile gitmedik. Birçok arkadaşım var benim onun gibi... Ve Mustafa hepsini tanıyordu. Bir şey saklamadım ben sevgilimden...

Bu konuda konuşacak bir şey yok aslında... 4-5 ay önce olan bir şey... Şehirden tanıdığım bir çocuk Marko. Aslında yakın arkadaşım dahi değil. Ama gelip bana "merhaba" diyen herkesle konuşurum ben. Onunla da üç defa falan selamlaşıp konuşmuşuzdur. Sadece o esnada çekilen bir fotoğraf. Bir yere bile gitmedik. Birçok arkadaşım var benim onun gibi... Ve Mustafa hepsini tanıyordu. Bir şey saklamadım ben sevgilimden...n Peki niye sevgiliniz olarak yazıldı?
Sonuçta o tanınmış ve ünlü biri... Marko benimle ilgilenen tek erkek de değil. Her zaman yanımda birçok kişi görünebilir. Bazen o erkek ailemden olabilir; erkek kardeşimin arkadaşı olabilir. Aynen Türkiye'de olduğu gibi, ben de ülkemde ünlü olduğum için magazin basını böyle yazdı. İnanın hakkımda böyle yalan haberler çıktığında çok utanıyorum.

Sonuçta o tanınmış ve ünlü biri... Marko benimle ilgilenen tek erkek de değil. Her zaman yanımda birçok kişi görünebilir. Bazen o erkek ailemden olabilir; erkek kardeşimin arkadaşı olabilir. Aynen Türkiye'de olduğu gibi, ben de ülkemde ünlü olduğum için magazin basını böyle yazdı. İnanın hakkımda böyle yalan haberler çıktığında çok utanıyorum.
BU AY ELELE'DE

Emina'nın sürpriz açıklamalarının devamı, Elele'nin ekim sayısındaki özel röportajda... Ayrıca Elele'nin yeni sayısında Cecile'den herkese 14.90 YTL. değerinde beş farklı renkte göz farı hediye.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.08.2025
13:34
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi tarafından, Bingöl Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi iş birliğiyle, Özel Bingöl Hastanesi'nin ana sponsorluğunda 'Çocuk Şenliği' düzenleniyor.
26.08.2025
13:25
Okumanın Yaşı Yok! Eski Başkan Üniversite Sıralarında
Okumanın Yaşı Yok! Eski Başkan Üniversite Sıralarında
2025 YKS sonuçlarına göre Bingöl Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüne yerleşen Genç eski Belediye Başkanı Ariç, azmiyle gençlere örnek oldu.
26.08.2025
12:38
Rektör Çelik, Bingöl Teknoloji Geliştirme Bölgesi için Bakanlıktan destek sözünü aldı
Rektör Çelik, Bingöl Teknoloji Geliştirme Bölgesi için Bakanlıktan destek sözünü aldı
Beraberindeki heyetle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Çekiciler'i ziyaret eden Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik; 'Bingöl'ü, Doğu Anadolu Bölgesi'nin önemli bir inovasyon ve teknoloji merkezi haline getirmek en öncelikli hedeflerimiz arasında' dedi. Genel Müdür Yardımcısı Çekiciler ise 'Tüm destekleri vermeye hazırız' dedi.
26.08.2025
12:00
Zorunlu Trafik Sigortası`nda önemli değişiklik
Zorunlu Trafik Sigortası'nda önemli değişiklik
Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni düzenleme hayata geçiyor. Zorunlu trafik sigortasında sigorta yenileme, yeni sigorta yapma ve hasar sonrası basamak işlemleriyle ilgili kurallar yeniden belirlendi. Uygulama, 1 Ocak 2026 itibarıyla başlayacak.
26.08.2025
11:45
Bingöl`de 7 yıl cezası bulunan firari yakalandı
Bingöl'de 7 yıl cezası bulunan firari yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu ve cezaevine yasaklı eşya sokma suçlarından 7 yıl 2 ay hapis cezası bulunan ve 4 yıldır firari olan şahıs, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı.
26.08.2025
11:44
12Bingölspor kupada ilk sınavına çıkıyor
12Bingölspor kupada ilk sınavına çıkıyor
Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu müsabakasının ilk maçını 2 Eylül'de 2. Lig ekiplerinden Mardin 1969 Spor'la oynayacak olan 12Bingölspor, zorlu maçı kazanarak moral bulmak istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın